Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Може ли да се изтеглят кредити със снимка на личната карта

Featured Replies

Здравейте на един приятел,сина му,снимал личната си карта от двете страни и я пратил на няква да докаже, че е мъж и голям бил сигурно в несвяст на 20 е и работи какво искалда постигне незнам. Може ли да му направи кредите бързи по интернет и да се навличе в заемии адски големи проблеми от едни снимки и тем подобни, благодаря предварително. 

току-що, Luchezar Kosnishev написа:

Здравейте на един приятел,сина му,снимал личната си карта от двете страни и я пратил на няква да докаже, че е мъж и е голям, бил сигурно в несвяст на 20 години е, и работи.Какво искал да постигне незнам. Може ли да му направи кредите бързи по интернет и да се навличе в заемии адски големи проблеми от едни снимки и тем подобни, благодаря предварително. 

Не Може !  Тези кредити не ги раздават с крадени чужди лични данни ! 

• Автор
преди 1 минута, Без умствен капацитет написа:

може

Така си знаех и аз лапешка история даже момичето дет и пратил му е казала да ги изтрия той не и тя го блокирала никой не го е карал после така от нищото си я пратил... 

преди 2 минути, Inana.. написа:

Не Може !  Тези кредити не ги раздават с крадени чужди лични данни ! 

Не е крадена, а дадена от него що да не кандидатства и да му изгля голяма сума на бързи кредите за секунди колко измамени има 

преди 2 минути, Luchezar Kosnishev написа:

Така си знаех и аз лапешка история даже момичето дет и пратил му е казала да ги изтрия той не и тя го блокирала никой не го е карал после така от нищото си я пратил... 

Не е крадена, а дадена от него що да не кандидатства и да му изгля голяма сума на бързи кредите за секунди колко измамени има 

Ами пробвай и ми докладвай .

• Автор

Не е крадена, а дадена от него що да не кандидатства и да му изтегли голяма сума пари на бързи кредите за секунди колко измамени има 

Еми как има тогава измамени и вкарани с пари по същия начин предоставяне на лични данни. 

например сайтовете за онлайн покупка, за да се легитимираш искат цветно копие на ЛК - дано поне е заличил последните 4 числа от ЕГН-то

• Автор
преди 5 минути, цър-вул написа:

Evrotrust иска да те види камерата, след като снимаш 2-те страни на лк.
Не, че не може, ама го могат малцина.

Не вярвам го направе мадамата ама и момчето си няма работа сега е в шок какво е направил, щото както на credisimo току-що ми излезе бър кредит за минута с егн един клик що не става вс има тя 

преди 1 минута, Без умствен капацитет написа:

например сайтовете за онлайн покупка, за да се легитимираш искат цветно копие на ЛК - дано поне е заличил последните 4 числа от ЕГН-то

Не е 

преди 36 минути, Luchezar Kosnishev написа:

Здравейте на един приятел,сина му,снимал личната си карта от двете страни и я пратил на няква да докаже, че е мъж и голям бил сигурно в несвяст на 20 е и работи какво искалда постигне незнам. Може ли да му направи кредите бързи по интернет и да се навличе в заемии адски големи проблеми от едни снимки и тем подобни, благодаря предварително. 

Не, не може. 

Заради изтичането на лични данни от НАП вече взимането на бързи кредити е по-затегнато и за това не може. Преди може и да е ставало. По-интересна ми е логиката на пубера защо е трябвало да дава личната карта първо, второ сигурно без да скрие нищо и трето и от двете страни, какво е важното, което момичето може да види отзад - очите или ръста му? Не е ли било ако праща поне да се вижда само снимката - потвърждавайки, че е той, първото име и първите две цифри от ЕГН-то за годините, като му е било толкова зор. Докато има хора, които си дават ей така личните данни и цъкат на "натисни тук" ще има много измами. На черния пазар и в dark web се търсят такива данни, така че ако е направено с тази цел, най-вероятно ще бъдат продадени някъде, оттам какво ще стане вече е божа работа.

• Автор

Обърквация, манталитет не вярвам нещо да стане все пак той си го праща нищой не го е карал на сила...... 

• Автор

Здравейте, момчето още се притеснява вие викате, че не воже ама ще се завърти везната това е от 2011г.

Screenshot_20210519_190017_com.android.chrome.jpg

току-що, Luchezar Kosnishev написа:

Здравейте, момчето още се притеснява вие викате, че не може ама ще се завърти везната това е от 2011г.

Здравейте, момчето още се притеснява вие викате, че не може ама ще се завърти везната. 

преди 3 минути, georgi6 написа:

Лъчо ми се види нещо като че ли има раздвоение на личността-много си копира постовете

Опитва да изтегли кредит от калдата :speak:

преди 4 минути, baitexpo написа:

Опитва да изтегли кредит от калдата :speak:

Малии не съм знаел че Калдейта дава кредити! Мисля и аз да си поискам 2-3 милки.

• Автор
преди 22 часа, Емил Костов написа:

Пак ти казвам, че не може. А вие си се притеснявайте колкото искате.

То като е на другия гърба всеки така казва

преди 21 минути, Luchezar Kosnishev написа:

Мисли си каквото искаш. Няма как с откраданата карта или с преписани данни от карта да изтеглят кредит. Нещата са доста променени от преди време. Да не говорим, че в съда лесно може да се докаже, че собственикът няма нищо общо с кредита и тогава, този дето е направил опит ще му се стъжни не живота ами и душата.

преди 45 минути, Luchezar Kosnishev написа:

Хора!

Наблягайте по вече на мотиката, а не на ...телевизора! Ако си захлюпен, ще те работят от ляво и от дясно!

преди 1 час, Емил Костов написа:

че собственикът няма нищо общо с кредита и тогава, този дето е направил опит ще му се стъжни не живота ами и душата.

Дали ? с нашата прокуратура не ми се вярва .

преди 9 минути, adersa написа:

Дали ? с нашата прокуратура не ми се вярва .

Повярвай и нещата са доста сериозно в тази насока. Но ако искаш пробвай да изтеглиш кредит и ще разбереш сам.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.