Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Престъпленията на кабинетите на Бойко Борисов.

Featured Replies

току-що, Coco1 написа:

За твое нещастие ти не си от БКП върхушката която се облажи от 700млн. лв. и си купи изборите

А на троловете като тебе подхвърлят трохи

Хахахаха,троловете на ГЕРБ полудяха от злоба и безсилие,че мутренският им вожд -Борисов ,ще бъде разобличен...

• Отговори 6,7k
  • Прегледи 301,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Димитър Стоянов за ФАКТИ: "Труд" е машина за дезинформация "Опитът да се прокара, че това е посегателство върху свободното слово, всъщност е опит да бъде защитена една пропагандна машина на ГЕРБ

• Какво очаквате, когато прокуратурата работи за ГЕРБ? Докато не се махне Гешев, няма да има справедливост в тая държава. 

• Всички фенове на ГЕРБ за мен са болни от СПИН - Синдром на Придобита ИНТЕЛЕКТУАЛНА  Недостатъчност   

Публикувани изображения

преди 11 минути, Мойра написа:

Аз няма да използвам неприятната думичка, която си употребила (става въпрос за absurt) в последното си изречение, обиждайки хората, които не са привърженици на ГЕРБ.

koй го каза, тази дет обижда и псува - всеки който подкрепя ГЕРБ:laughing4:

преди 3 минути, Лудият Учен написа:

Хахахаха,троловете на ГЕРБ полудяха от злоба и безсилие,че мутренският им вожд -Борисов ,ще бъде разобличен...

по добре вземи прочети конституцията от която ще разбереш, че си ти този който

преди 4 минути, Лудият Учен написа:

полудяха от злоба и безсилие

преди 2 минути, Лудият Учен написа:

Другарю от последните редици на БКП, сега ме убедихте защо троловете на БКП са чугуни

преди 4 минути, Coco1 написа:

Другарю от последните редици на БКП, сега ме убедихте защо троловете на БКП са чугуни

Хахаха,никога не съм гласувал нито за БКП,нито за БСП...Просто мразя мутри и рекетьори като лицето Бойко Методиев Борисов...

преди 3 минути, Без умствен капацитет написа:

koй го каза, тази дет обижда и псува - всеки който подкрепя ГЕРБ:laughing4:

Нима мислиш, че някой ще ти пововярва на лъжите?

Продължавай да се излагаш, не ми пречиш.

преди 5 минути, Мойра написа:

Нима мислиш, че някой ще ти пововярва на лъжите?

Продължавай да се излагаш, не ми пречиш.

я провери темата по назад - значи да докладвам всеки твой пост който е против лице от ГЕРБ ли:lol6:

https://mobile.frognews.bg/article/236270/

Мутрата Борисов се е изнервил...Казва,че нямал къща в Барселона...Ама въпросът е откъде Борислава Йовчева има...И Борисов се скатава и нищо не казва защо отказва да му се направи тест за бащинство на детето на Йовчева...

преди 14 минути, Лудият Учен написа:

Хахаха,никога не съм гласувал нито за БКП,нито за БСП...Просто мразя мутри и рекетьори като лицето Бойко Методиев Борисов...

Другарю получихте раздвоение 🤣

преди 9 минути, Мойра написа:

Как Борисов се самопровъзгласи за елит

Автор Емилия Милчева, "Дойче веле"

:laughing4:разбра, че като говориш се излагаш - и пак почна копи / пейст

олелей

ap_4_ovca.gif.892ec897adca5fbe814c6d32daef3458.gif

:offtopic_s:

Горката овчица, в това бягане с препятствия си е загубила някъде елегантните обувчици:speak:

преди 5 минути, дръндю написа:

олелей

преди 1 минута, Без умствен капацитет написа:

няма само мойра да прави копи / пейст

това е показно на твоите разбирания и аз бих направил копи/пейст
въпросът е в това:  показваш че и други хора мислят като теб

преди 3 минути, дръндю написа:

олелей

galinha.gif

преди 2 минути, Мойра написа:

:offtopic_s:

Горката овчица, в това бягане с препятствия си е загубила някъде елегантните обувчици:speak:

горката кокошка

а, в това бягане с препятствия си е загубила някъде елегантните обувчици:speak:

преди 2 минути, Без умствен капацитет написа:

galinha.gif

горката кокошка

а, в това бягане с препятствия си е загубила някъде елегантните обувчици:speak:

Този пост като че ли е на дете от детската градина, те се заяждат така. :lol6:

преди 2 минути, дръндю написа:

това е показно на твоите разбирания и аз бих направил копи/пейст
въпросът е в това:  показваш че и други хора мислят като теб

по добре диалог - сблъсъм на мнения, което е и идеята на форумите

отколкоте тип фейсбук копи / пейст (цитираме еди кой си за да изглеждаме умни

преди 13 минути, дръндю написа:

олелей

чу ли, по тази логика си ми набор - дяте от децката градина

преди 1 минута, Без умствен капацитет написа:

цитираме еди кой си за да изглеждаме умни

цитираме еди кой си за да покажем, че не само ние мислим така

току-що, дръндю написа:

и е на 100% еднакво с моето - да бе да

Борисов изнервен: Нито съм имал къща или други имоти в Барселона, нито имам, нито ще имам

Цитат

Нито съм имал къща или други имоти в Барселона, нито имам, нито ще имам. Живея в Банкя. Там, където съм се родил, там, където влачеха ковчези. Внушенията, които се правят, дори ми дават възможност да наема адвокат, за да се защитавам.

Spoiler

Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов по повод  доклада на испанските власти по "Барселонагейт" на извънреден брифинг в централата на партията. По-рано днес Фрог нюз публикува още данни за къщата в Барселона.

Уточняваме, че никога и никой не е казвал, че е имал къща в Барселона. Не сме и очаквали, че това ще се случи. Именно затова оправданията как къщата не е негова звучат нелепо.

Видимо изнервен Борисов допълни: "За радост преди малко Кирил Петков коментира въпросния доклад - не е ясен начинът, по който определени медии го получават. Петков каза, че единственото общо с моето име в доклада е, че ме има на снимка. Аз съм се снимал много пъти в Испания", допълни Борисов.

„Ако има такъв доклад, да го пращат. Ако не - да се извиняват. Едно от двете. Само да напомня - стотици подслушвания, оказа се, че няма. Чудовищните обвинения, че сме подслушвали хора - оказват се лъжа. Трябваше да се извади нещо ново, но то се оказа претопленото старо. Те блъфират, за да ме извадят от равновесие. Но това няма да им помогне за намляването на центе", допълни бившият министър-председател.

"Гузен негонен бяга"

преди 1 минута, Мойра написа:

Борисов изнервен: Нито съм имал къща или други имоти в Барселона, нито имам, нито ще имам

Покажи скритото съдържание

Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов по повод  доклада на испанските власти по "Барселонагейт" на извънреден брифинг в централата на партията. По-рано днес Фрог нюз публикува още данни за къщата в Барселона.

Уточняваме, че никога и никой не е казвал, че е имал къща в Барселона. Не сме и очаквали, че това ще се случи. Именно затова оправданията как къщата не е негова звучат нелепо.

Видимо изнервен Борисов допълни: "За радост преди малко Кирил Петков коментира въпросния доклад - не е ясен начинът, по който определени медии го получават. Петков каза, че единственото общо с моето име в доклада е, че ме има на снимка. Аз съм се снимал много пъти в Испания", допълни Борисов.

„Ако има такъв доклад, да го пращат. Ако не - да се извиняват. Едно от двете. Само да напомня - стотици подслушвания, оказа се, че няма. Чудовищните обвинения, че сме подслушвали хора - оказват се лъжа. Трябваше да се извади нещо ново, но то се оказа претопленото старо. Те блъфират, за да ме извадят от равновесие. Но това няма да им помогне за намляването на центе", допълни бившият министър-председател.

"Гузен негонен бяга"

преди 24 минути, Без умствен капацитет написа:

:laughing4:разбра, че като говориш се излагаш - и пак почна копи / пейст

преди 29 минути, Лудият Учен написа:

https://mobile.frognews.bg/article/236270/

Мутрата Борисов се е изнервил...Казва,че нямал къща в Барселона...Ама въпросът е откъде Борислава Йовчева има...И Борисов се скатава и нищо не казва защо отказва да му се направи тест за бащинство на детето на Йовчева...

Ти наистина си изперкал от злоба към тоя човек. Значи, да го заставят да си прави тест за бащинство, щото на Лудия учен така му се било искало? Сега гледах по новините- защо лъжеш, че ПростоКиро бил видял снимка на Борисов в сведенията, пратени от испанците? Киро каза, че не бил видял снимка, ама му били казали, че има, въпреки че обвинения към Борисов няма. Ама, имало съмнения за пране на пари от разни хора, като тези сведения са на база писанията на испанската преса. Ами, чети бе, че да не се излагаш като постваш писанията на разни парцали.

току-що, Без умствен капацитет написа:

и е на 100% еднакво с моето - да бе да

разбира се че не
ако кажа че комунистите са виновни за дереджето в което сме, това не значи че съм на 100% съгласен с тази гопожа
да, разбира се че са виновни за дереджето в България, ама не така...
това е пълна простотия

току-що, Без умствен капацитет написа:

:laughing4: разбра, че като говориш се излагаш - и пак почна копи / пейст

Дръндю преди малко ти обясни нещо, но...

преди 11 минути, дръндю написа:

преди 11 минути, Без умствен капацитет написа:

дяте от децката градина

Я пак,я пак...Коя градина ??? ДеЦката градина ??? И децата в градината знаят,че се пише деТСката градина...Хем си прост ГЕРБ-аджийски трол,хем си нагъл...

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.