Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Престъпленията на кабинетите на Бойко Борисов.

Featured Replies

преди 5 минути, Мойра написа:

Дръндю преди малко ти обясни нещо, но...

но каза и друго, което не ти отърва явно

преди 7 минути, дръндю написа:

разбира се че не

ако кажа че комунистите са виновни за дереджето в което сме, това не значи че съм на 100% съгласен

преди 5 минути, Лудият Учен написа:

,хем си нагъл...

това го кажи на тази дет ти харесва постовете ти , да видим ще каже и на теб, че е обиждаш

• Отговори 6,7k
  • Прегледи 301,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Димитър Стоянов за ФАКТИ: "Труд" е машина за дезинформация "Опитът да се прокара, че това е посегателство върху свободното слово, всъщност е опит да бъде защитена една пропагандна машина на ГЕРБ

• Какво очаквате, когато прокуратурата работи за ГЕРБ? Докато не се махне Гешев, няма да има справедливост в тая държава. 

• Всички фенове на ГЕРБ за мен са болни от СПИН - Синдром на Придобита ИНТЕЛЕКТУАЛНА  Недостатъчност   

Публикувани изображения

преди 6 минути, absurt написа:

защо лъжеш, че ПростоКиро бил видял снимка на Борисов в сведенията, пратени от испанците? Киро каза, че не бил

https://mobile.frognews.bg/article/236265/

Кой лъже,трол ГЕРБ-аджийски ??? Имало е снимки,а ?!

преди 1 минута, Лудият Учен написа:

а аз ако кажа че видях там и снимка на асенчо ще ми повярваш ли

каква е тази строго пазена снимка на Бойко

аз знам само една снимка, която не е добре да виждаш - и това е на тази госпожа

Medusa by Carvaggio.jpg

преди 1 минута, Без умствен капацитет написа:

а аз ако кажа че видях там и снимка на асенчо ще ми повярваш ли

каква е тази строго пазена снимка на Бойко

Овцо,координирай си опорката с другата тролка на ГЕРБ,дето казва,че нямало снимка на Борисов...

току-що, Лудият Учен написа:

Овцо,координирай си опорката с другата тролка на ГЕРБ,дето казва,че нямало снимка на Борисов...

ми то и според мен няма - уж е има а никой не е показва, да не би бойко да е гол и фейса да я е свалил

преди 3 минути, Лудият Учен написа:

Предлагам да си починем и да ги оставим да правят това, което им е наредено - да спамят и да обиждат.

преди 6 минути, Без умствен капацитет написа:

но каза и друго, което не ти отърва явно

преди 10 минути, дръндю написа:

разбира се че не

ако кажа че комунистите са виновни за дереджето в което сме, това не значи че съм на 100% съгласен

опитваш се да манипулираш
казах "това не значи че съм на 100% съгласен с тази госпожа"...защото говори глупости
а така като си го цитирал, излиза че не съм съм на 100% съгласен, че комунистите са виновни
излишно е да пиша в тази тема
не ми допада манипулацията
и не се опитвай да манипулираш Мойра
много е по-умна от теб

преди 2 минути, Лудият Учен написа:

Пак към парцали даваш линкове. Написа, че ПростоКиро бил видял снимката. Цитирам: "Докладът, който видях, не споменаваше точно лице, но имаше снимки на Борисов.

Ама, излъга- Просто Киро преди малко каза, че не я е бил виждал, снимката, ама му били казали, че има снимка. Някаква снимка на Борисов- не с Йовчева, не в къщата, не на фона на къщата, нито с пари в ръце.  

Лъжете като цигани, пък и се пениш, на всичкото отгоре.

току-що, Мойра написа:

да обиждат.

интересно - като цитирам обида на друг потребител, на който харесваш поста ми

само че се отнася и за теб - изведнъж те обиждам, с неговите думи :lol6:

преди 2 минути, Мойра написа:

Предлагам да си починем и да ги оставим да правят това, което им е наредено - да спамят и да обиждат.

Стига вече с нашия седмокласник!   Или предпочитате да се върнете и в детската си градина?   

преди 3 минути, дръндю написа:

казах "това не значи че съм на 100% съгласен с тази госпожа"...защото говори глупости

и мислиш че това което пише някой за да набира трафик е вярно - ей това наистина е глупост:lol6:

преди 2 минути, Без умствен капацитет написа:

и мислиш че това което пише някой за да набира трафик е вярно - ей това наистина е глупост:lol6:

аз за това не пиша в такива теми
заради такива като теб, не мога да кажа своето мнение, нито да го подкрепя с някой цитат или видео
лека вечер на всички!

преди 14 минути, дръндю написа:

заради такива като теб, не мога да кажа своето мнение, нито да го подкрепя с някой цитат или видео
лека вечер на всички!

Лека вечер, Дрънди!

Благодаря ти, че посети темата!

Аз ще цитирам Александър Симов и ще ги оставя да виленят.

Цитат

"Ако прокуратурата няма инструментите, с които да установи престъпленията, и вика премиера да дава показания, това е катастрофа. Днес излезе информация за къщата в Барселона. За нея информация може да се намери само в Гугъл, защото не мога да се сетя някоя служба да да се е занимавала сериозно с този случай, а информация има от много години", коментира Александър Симов новината, че сигналът "къщата в Барселона" е верен и испанските власти допускат, че 5-те милиона евро, с които тя е била закупена от българи, може да са свързани "с недекларирани средства от висши служители на българското правителство, (включително с министър-председателя Бойко Борисов)".

ИЗТ.

преди 1 час, attj написа:

Стига вече с нашия седмокласник!   

Всички разбрахме че имаш внуче в седми клас, ма така и не разбрахме защо разнасяш горкото хлапе по форумите  :no-no:

преди 36 минути, Мойра написа:

За нея информация може да се намери само в Гугъл, защото не мога да се сетя някоя служба да да се е занимавала сериозно с този случай, а информация има от много години", коментира Александър Симов новината, че сигналът "къщата в Барселона" е верен

Уникално ! Ама разбира се... "информация и фейкове " има от много години.

ГугъЛена знае повече от всички служби взети заедно , щом приемате всичко за чиста монета.

Направо е невероятно какво дъно стигнахте с тези простотии "Гугъл така каза" .

Цял свят ви се смее бре. :hit:

преди 1 час, дръндю написа:

Странно как ми заприлича на ГугЛена само че със заплата 14 хил лв за това че "Гугъл така каза" .

Умственото ниво е еднакво .

С тази разлика че за разлика от тази дама от клипа, ГугъЛена в говорителлка на Премиера на България.

а са еднакви.

ДЪНО . Тотално ДЪНО.

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 2 минути, ivottoshev написа:

Всички разбрахме че имаш внуче в седми клас, ма така и не разбрахме защо разнасяш горкото хлапе по форумите  :no-no:

Внучето ще се ражда през юли,  внучката е на 2 години и нещо. После нека и още да има.     Иво, какво ти става на теб?  Заради един Кирчо без седми клас?  Я се взимай в ръце!!!

274147953_10159638535859648_793085569738

Плъховете напускат потъващия кораб :) 

преди 1 час, дръндю написа:

лека вечер на всички!

Че на овцата това и е работата. При всеки скандал на майуманта от Банкя, почва да спами през 2 минути, докато се откажат да пишат хората. В нормален форум, половината тролове щяха да са баннати, но тук ги толерират. Бий му един игнор от профила и толкова. 

Гешев катастрофира в Европарламента с атаката си срещу Елена Йончева

Поредният успех на Каскета :lol6:

Цитат

ьобретон забелязва следния дефект в позицията на главния прокурор: "досъдебното производство е започнато срещу нея (Йончева) едва на 31 август 2018 г., т.е. в момент, когато нейната политическа ангажираност вече е станала добре известна, докато твърдяното нарушение е станало през 2010 г., както и че подобно забавяне на действията не е обосновано по убедителен начин". Това означава, че Гешев не се е стремил да приложи закона срещу извършено престъпление, а е имал за цел да удари политическо лице, което се е изявило като опонент на тогавашната власт

О, не може да бъде ! Тия еврогейци и соросоиди пак нищо не разбират и ги излъгали от Фрогнюз. Гешев се бори с мутрите и олигарсите, бе !

преди 3 минути, N1K17Y написа:

Гешев катастрофира в Европарламента с атаката си срещу Елена Йончева

Поредният успех на Каскета :lol6:

О, не може да бъде ! Тия еврогейци и соросоиди пак нищо не разбират и ги излъгали от Фрогнюз. Гешев се бори с мутрите и олигарсите, бе !

Е то е започнато от Цацата бре :)

И това по никакъв начин не оправдава Милиончева за далаверите и през КТБ.

Просто се крие зад "политическата си дейност" . 

Малка подробност ми направи впечатление - защитават я крайнодесните на ЛьоПен :) 

Та.. евродепутатството и ще свърши, тогава процедурата продължава. Нали всички искате да се разследва КТБ , ама май само без вашите си хора ?

Що така ? :) 

За испанската претоплена манджа :

Цитат

Това е справка, каквато испанските власти са изпратили преди две седмици в българското МВР. Мен ме учудва как до тази секретна справка освен премиера имат достъп и няколко избрани медии – до една близки с управляващата в момента коалиция. Разхвърлянето на тази медийна димка, пълна с неясни определения, ми се струва че това е доста неясен сюжет, преразказващ медийни публикации, появили се преди няколко години в някои електронни издания”, подчерта продуцентът Виктор Димчев. 

По думите му испанските медии, които разследват този случай, дори не са чували за тази справка.

https://nova.bg/news/view/2022/02/15/357076/експерти-за-барселонагейт-прокуратурата-трябва-да-се-задейства/?fbclid=IwAR3J-Y3rvFYA5FJ2P0-zVe03ZUlSgBKLVtOUE94Wg6xPNL4luTj_l3EqtFQ

Участвате като стойки на микрофони в „промяната“

преди 6 минути, miro20 написа:

Малка подробност ми направи впечатление - защитават я крайнодесните на ЛьоПен :) 

Наистина е интересна подробност. Човек ще си рече, че за истинските политици, има по-важни неща от това да удариш противниците си. Елементарни неща като морал например. Какво остава да си имат специални инструменти, да ползват като бухалки, както Тиквата ползва Гешев :)

току-що, N1K17Y написа:

Наистина е интересна подробност. Човек ще си рече, че за истинските политици, има по-важни неща от това да удариш противниците си. Елементарни неща като морал например. Какво остава да си имат специални инструменти, да ползват като бухалки, както Тиквата ползва Гешев :)

Ами не, правилния начин , който "истински политик" и МОРАЛ за който говориш, би бил да подаде сам заявление за отказ от имунитет.

И да съдейства на разследващите. Не да се крие като Милиончева ,а тукашните интерпретации от клакьорите да са помпозни възгласи как "Каскета се провалил" ...

:hush:

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.