Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем със субтитри на телевизор Philips

Featured Replies

Разрешен от цър-вул

преди 30 минути, BBN1 написа:

Ако си го взел онлайн по добре го върни и си вземи телевизор с андроид

Ако ли не си вземи андроид бокс

Взех го от ОЛХ и така съжалявам! Удоволствието ни е да си сваляме филми от Замунда и да си ги гледаме от флашка!

преди 6 минути, grgpnv написа:

Удоволствието ни е да си сваляме филми от Замунда и да си ги гледаме от флашка!

На мен също, но гледаме по кабел от компа, като бели хора.

преди 6 минути, grgpnv написа:

Взех го от ОЛХ и така съжалявам! Удоволствието ни е да си сваляме филми от Замунда и да си ги гледаме от флашка!

Вземи му тогава андроид бокс.

преди 4 минути, BBN1 написа:

Вземи му тогава андроид бокс.

Това ли е единственото решение на проблема? Ако разбирам правилно, няма оправия със субтитрите от флашка, така ли?

преди 5 минути, JKirilov написа:

На мен също, но гледаме по кабел от компа, като бели хора.

Всеки кабел те ограничава! И изисква комп наоколо.... Флашката е супер!

преди 4 минути, grgpnv написа:

Всеки кабел те ограничава!

Не можеш да разхождаш телевизора из стаята? А той поддържа Miracast. Така, че и този проблем не е съвсем проблем.

преди 7 минути, grgpnv написа:

Това ли е единственото решение на проблема? Ако разбирам правилно, няма оправия със субтитрите от флашка, така ли?

Няма как да ти дам 100% гаранция дали има или няма начин. Но това е начинът да имаш безпроблемен смарт телевизор.

• 3 години по-късно...
на 28.05.2021 г. в 9:23, fp1952 написа:

Здравейте, купих си смарт телевизор PHILIPS 32PHS6605/ 12 и имам следния проблем: опитах се да пусна сериал чрез флашка на ТВ и понеже има вградени английски субтитри, не ми излизат българските такива, дори когато сменя английските с тях. Проблемът е само в такива случаи, пробвах няколко други торента без вградени английски субтитри и българските си тръгват без проблем. Някой може ли да съдейства за решение на проблема? Прочетох за някаква програма mkvtoolnix, с която мога да премахна вградените английски субтитри, но ми излиза, че има вирус в нея, след като я изтегля от замунда. 

Благодаря! 

и аз имам същия ТВ, също и на мен ми скъса нервите тоя бъг, но в крайна сметка има хакерски начин да тръгнат БГ субтитрите. 

правиш следните стъпки: пускаш филма; веднага слагаш пауза; отиваш на субтитрите - език на субтирите; вградените в MKV файла са отгоре, отиваш на последното - Subtitles n, което са тези, които искаш да пуснеш, и ги избираш; отиваш на Набор от символи и избираш Западна Европа; махаш паузата и по някое време ще ти ги зареди на шльокавица; тогава се връщаш на Набор от символи и избираш Кирилица или УТФ-8, зависи с кое ще са ок. Това е.

• 1 месец по-късно...

А пробвахте ли името на филма да е еднакво с името на субтитрите. Трябва да са напълно с еднакви имена за да се покажат. Поне при мен е така. Ако са с различни имена двата файла , при мен не излизат и излизат само английските. Поздрави!

• 6 месеца по-късно...
на 21.10.2024 г. в 10:59, naelir написа:

и аз имам същия ТВ, също и на мен ми скъса нервите тоя бъг, но в крайна сметка има хакерски начин да тръгнат БГ субтитрите. 

правиш следните стъпки: пускаш филма; веднага слагаш пауза; отиваш на субтитрите - език на субтирите; вградените в MKV файла са отгоре, отиваш на последното - Subtitles n, което са тези, които искаш да пуснеш, и ги избираш; отиваш на Набор от символи и избираш Западна Европа; махаш паузата и по някое време ще ти ги зареди на шльокавица; тогава се връщаш на Набор от символи и избираш Кирилица или УТФ-8, зависи с кое ще са ок. Това е.

нека се коригирам малко;

тоя бъг се появява, когато има налични вградени субтитри и се сложат външни;

най-сигурният начин за да тръгнат външните е следният:

1.възпроизвеждането на субтитри се спира от менюто Субтитри-Изключване на субтитрите

2. пускате филма

3. избирате външните субтитри и набор символи да е утф-8 или кирилица

4. включвате субтитрите от менюто Субтитри - Включване на субтитри

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.