Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какво се случи с цените на телевизорите ?

Featured Replies

Въпросът разбира се е философски и няма да седя цял ден да го обсъждам, но ми е интересно дали има някаква причина освен желанието им да ни оскубят вероятно заради европейското ?

Нали едно време имаше там някакви природни бедствие или там друго и заради това имаше промяна в цените на хард дисковете,

Сравнително скоро рекламираха 32-ки нови за по 180 лева, в момента са 280,

То има и втора употреба запазени и хубави и при това на доста нормални цени, ся вече зависи много кой какво разбира под хубаво.

преди 39 минути, Daylight Dancer написа:

Въпросът разбира се е философски и няма да седя цял ден да го обсъждам, но ми е интересно дали има някаква причина освен желанието им да ни оскубят вероятно заради европейското ?

Нали едно време имаше там някакви природни бедствие или там друго и заради това имаше промяна в цените на хард дисковете,

Има и сега. Казва се КОВИД. Цените на всичко са се вдигнали драстично и още ще се вдигат. За твое сведение ще ти кажа, че цените на строителните материали са скочили с 30-40%. Прави си сам изводите.

преди 6 минути, Емил Костов написа:

Има и сега. Казва се КОВИД. Цените на всичко са се вдигнали драстично и още ще се вдигат. За твое сведение ще ти кажа, че цените на строителните материали са скочили с 30-40%. Прави си сам изводите.

Кои строителни материали са скочили с 30-40%?

преди 1 минута, baitexpo написа:

Кои строителни материали са скочили с 30-40%?

Всички. Можеш да провериш сам. И не са само те. Друг пример са препаратите за пръскане, лекарствата и т.н. Колкото до техниката цените са слочили драстично.

Редактирано от Емил Костов (преглед на промените)

Наближава европейското и ако търговеца е преценил, че покрай него един китайски или турски телевизор ще може да се продаде на 280 лева защо да губи пари като го продава за 180 лева.

Пазарна икономика - търсене и предлагане!

Ценна има, когато има сделка - другото са просто оферти!

преди 1 час, Емил Костов написа:

лекарствата и т.н.

Абе аз се чудя защо толкова много откачалки не си пият лекарствата, а то какво било...

До автора на темата: гледай сега, приятелю... явно не си чувал за недостига на полупроводникови елемени в световен мащаб. Какво се случва когато една стока е дефицит? Същото ще се случи/случва с колите и всичко що има електроника у него. Свиквай.

Добре, че телевизорите още не са като „смарт“-телефоните - да ги сменяме всяка година.

преди 40 минути, JKirilov написа:

Чукай си по главата Жоре, да не изгори моя, че изгарям! :)

Що бе? Аз нямам телевизор в момента! Гледам на лаптопа.

E да де! Обаче аз имам... [emoji6]
Засега …

Едно време да не би да са били ефтини? Че бяха и дефицит. На времето ние бяхме с единствения телевизор, че даже и цветен в махалата. От махалата се събираха в нас като на концерт Металика да гледат ,,телевизор,, както се изразяваха по селску му. Сега, ако бях щях да им събирам по десет евро вход, ама бащата нали беше ларж.

на 6.06.2021 г. в 10:25, Daylight Dancer написа:

Актуализация!

В момента (по-точно - преди 1 час) минах през Кауфланд.
Офертата е:

Цитат

LCD LED телевизор FUEGO - 32" (81 см),

• динамичен контраст 1 000 000 : 1,
  • 1366 x 768 HD Ready,
  • DVB-T/T2/C/
  • USB media player

само 259,90

преди 40 минути, jhoro написа:

Актуализация!

Офертата е:

И сега следващия на който му дойде стоката от Китай, на по-ниски цени, пуска ги по 200лв и продава три контейнера за седмица 😄

преди 2 часа, JKirilov написа:

В циганската махала и сега е така, за друго говорим!

При бедните цигани може, влез при богати. Три живота да живееш срещу тях да тичаш не можеш ги стигна Киряков.

преди 50 минути, jhoro написа:

Актуализация!

Офертата е:

Марка куче ау-бау. Минава гаранцията и телевизора у кофата.

преди 2 минути, JKirilov написа:

Да, всичките са минали през Марибор... :)

Аве Киряков аз ти обясних преди 30 и кусур години, тогава баба ти телефон със шайба да ли е имала ка моли цветен телевизор. Вземи един пистолет и се гръмни.

преди 20 минути, Valentin46 (Rossi) написа:

Марка куче ау-бау. Минава гаранцията и телевизора у кофата.

Ай ся - и капризи!!!

преди 3 минути, Valentin46 (Rossi) написа:

Аве Киряков аз ти обясних преди 30 и кусур години, тогава баба ти телефон със шайба да ли е имала ка моли цветен телевизор. Вземи един пистолет и се гръмни.

'уеко със сметките!

„преди 30 години“ е 1991 година. А „и кусур“ - отива в края на 80-те! Тогава „шарените“ телевизори бяха много разпространени.

Виж 1969 година, вкъщи нямаше - съседите имаха „черно-бял“ (цветен) телевизор.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.