Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Има ли фенове на пурите в Калдата?

Featured Replies

Привет форум.  Има ли фенове на пурите в калдата? Аз съм голям фен на тоя спорт. По принцип пуша само кубински Тринидат, както и Ромео и Жулиета. Обаче искам да сменя лейбъла. Доколкото ми е известно има и доминикански. Чух и за такива от Никарагуа. Искам да ги пробвам и тях. Ако можете да ми препоръчате марка доминикански. А с каква резачка ги отрязвате. Аз ползвам една, която се задвижва от палеца и показалеца. Искам да си купя като гилотината на Джаро от Под Прикритие, мисля, че с нея ще бъде отрязана доста по-прецизно, обаче при мен не ги продават. Обожавам до като играя белот да си запаля една и да си сипя от любимия коняк.

• Автор

Заложих на Чърчил. Направо се влюбих в тия пури. Станаха ми фаворит. Няма такъв кеф, просто не знаете какво изпускате.

F65D7B87-6935-438D-973F-6B24B3DF5E28.jpeg

12CEA07B-2025-4A53-8F8D-12C2654A6C2A.jpeg

Добре малко по същинската тема : Като бях ученик чат-пат припафквах по някоя пура, обикновено Кинг... ...нещо си, вече не помня, мда аромата беше хубав.
Ако си от София, някъде на Солунска имаше магазин специализиран за атрибути за пушене, пури и т.н.(Не е тип Аванти и останалите вериги за алкохол и цигари), та там може и да си намериш такава гилотина.

• Автор

Има традиции, че подарена пура не се отказва. Дори и да не пушиш трябва да я приемиш и да правиш компания на домакина. Самият Ел Комендате Ла Чегевара, дори в пристъпите си на асма не се отказвал от пурите. Кенеди на времето е бил готов да изключи пурите от ембаргото на Куба. Казват, че хубавите пури били завити върху бедрото на кубинка или доминиканка. 

преди 1 минута, Граф Монте Кристо написа:

Има традиции, че подарена пура не се отказва. Дори и да не пушиш трябва да я приемиш и да правиш компания на домакина. Самият Ел Комендате Ла Чегевара, дори в пристъпите си на асма не се отказвал от пурите. Кенеди на времето е бил готов да изключи пурите от ембаргото на Куба. Казват, че хубавите пури били завити върху бедрото на кубинка или доминиканка. 

ти подари една па ми глей сеира цяла каса бира отварям наведнъж:linedance::beer:

• Автор
преди 11 минути, Енчо Желязков написа:

ти подари една па ми глей сеира цяла каса бира отварям наведнъж:linedance::beer:

Пурата върви с хубав коняк. И да ти я отреже някоя шоколадова чикита. И меренге и бачата до сутринта на някой лазурен плаж. За това кубинците са единствения беден, но щаслив народ.

преди 2 минути, Граф Монте Кристо написа:

Пурата върви с хубав коняк. И да ти я отреже някоя шоколадова чикита. И меренге и бачата до сутринта на някой лазурен плаж. За това кубинците са единствения беден, но щаслив народ.

обичам коняка особенно метакса май ще излезем с еднакъв вкус

преди 1 час, Енчо Желязков написа:

обичам коняка особенно метакса май ще излезем с еднакъв вкус

аааа така. Българския гейт... Нищо ново под слънцето....

Царицата на кича Пипи Дългото чорапче пак с маникюр в стил ку-ку Пипи.Няма осъвременяване и адаптация на приказката от преди десетилетия и от онзи момент ,когато в носталгия по едни изгубени времена ку-ку-ригу  ни се показа с прическа в стил  Пипи. Дори Емил от Льонеберя не откликва на мултивитаминния кич по ноктите с демоде форма.Освен ,ако маникюристката не е бедна и посещението при нея е вид социална помощ ,не виждам причина устрема към кича да е толкова напорист.

Нищо добро не мога да кажа и за бижутата , накачени като на мароканска сергия на ръцете на някой ,който претендира да създава  изкуството . Гривничките  приличат на хора с различен произход  събрани случайно на едно място -така става обикновено на сватба или на погребение. Дано да дойде в  скоро време  Зорба гърка  да възстанови равновесието  в психиката и безсънните нощи в гонене на Михаля.

А ,сега да те питам тебе, любителю на коняците :Какво общо има Метаксата с коняка ? За Франчи е ясно, ти обаче за каква титла кандидатстваш ?

Да ви почерпи злата Годзила 1 с нещо от колекция в която коняка Реми Мартен  XO и е любимия...

!!!! и още нещо, а сте запалили пура преди края на седмицата, да знаете ,че миришете на чесън и ви се препоръчва италиянски душ.

Франчи да си покаже кутията за пури и аксесоарите /включително запалката да видим дали има джет пламък/

праппаррапрара баба ви Годзила 180+

spacer.png

преди 4 минути, Радул написа:

Пури, мури... пък с потури.

Кръстника  с неизменна пура в ръка по всяко време на денонощието , винаги е бил естетическа умора  и властва само в сериалите на Холивууд.

Тука не знам как по милостиво да поднеса,че  русолявия   Джони Деп не е Джони Уокър Blonde

преди 1 час, valkiria1 написа:

аааа така. Българския гейт... Нищо ново под слънцето....

Царицата на кича Пипи Дългото чорапче пак с маникюр в стил ку-ку Пипи.Няма осъвременяване и адаптация на приказката от преди десетилетия и от онзи момент ,когато в носталгия по едни изгубени времена ку-ку-ригу  ни се показа с прическа в стил  Пипи. Дори Емил от Льонеберя не откликва на мултивитаминния кич по ноктите с демоде форма.Освен ,ако маникюристката не е бедна и посещението при нея е вид социална помощ ,не виждам причина устрема към кича да е толкова напорист.

Нищо добро не мога да кажа и за бижутата , накачени като на мароканска сергия на ръцете на някой ,който претендира да създава  изкуството . Гривничките  приличат на хора с различен произход  събрани случайно на едно място -така става обикновено на сватба или на погребение. Дано да дойде в  скоро време  Зорба гърка  да възстанови равновесието  в психиката и безсънните нощи в гонене на Михаля.

А ,сега да те питам тебе, любителю на коняците :Какво общо има Метаксата с коняка ? За Франчи е ясно, ти обаче за каква титла кандидатстваш ?

Да ви почерпи злата Годзила 1 с нещо от колекция в която коняка Реми Мартен  XO и е любимия...

!!!! и още нещо, а сте запалили пура преди края на седмицата, да знаете ,че миришете на чесън и ви се препоръчва италиянски душ.

Франчи да си покаже кутията за пури и аксесоарите /включително запалката да видим дали има джет пламък/

праппаррапрара баба ви Годзила 180+

spacer.png

прати да ги опитам и ще ти кажа кое какво е 

С тоя правопис нищо не чакай, дори шоколадче ...  

• Автор

За първи път пуша през седмицата. Поради причинита, че ми става адски лежерно и след това спа като пън. Позлатената запалка я подарих на мой авер от София. Обичам да подарявам и да им е густо на близките ми хора. Иначе си паля пурите с кибрит. По-добре се разпалват. При мен няма кой знае какъв голям избор на пури. Едно магазинче има само. Тринидата го поръчвам през интернет. Мисля да поексмериментирам.

Добро утро България!

преди 6 часа, VeeeSeLa написа:

С тоя правопис нищо не чакай, дори шоколадче ...  

Веске успокой се. Налягате критическата. Намери си котарак, ама двукрак и попътувайте малко. Ще погледнеш света през друга призма бълийв ми.:)

преди 18 часа, Енчо Желязков написа:

прати да ги опитам и ще ти кажа кое какво е 

имам съмнение,че ще познаеш кое коя марка и какво е, нищо ,че съм показала цяла първа редица жокери  съвсем ясно.

Въпросчето забрави ли :

преди 19 часа, valkiria1 написа:

А ,сега да те питам тебе, любителю на коняците :Какво общо има Метаксата с коняка ?

преди 10 часа, Граф Монте Кристо написа:

Веске успокой се. Налягате критическата. Намери си котарак, ама двукрак и попътувайте малко. Ще погледнеш света през друга призма бълийв ми.:)

:biggrin:

преди 10 часа, Граф Монте Кристо написа:

Мисля да поексмериментирам.

Опитай никарагуанските. И непременно си набави хумидор.

преди 1 час, valkiria1 написа:

имам съмнение,че ще познаеш кое коя марка и какво е, нищо ,че съм показала цяла първа редица жокери  съвсем ясно.

Въпросчето забрави ли :

:biggrin:

не съм ги пил тия  

преди 13 часа, Граф Монте Кристо написа:

Като гледам призмата на пътуващите с котараци и предпочитам предклимакса.

• Автор
преди 6 минути, VeeeSeLa написа:

Други пък по затворите. Комшийчито ме помоли да поиграем малко футбол, баща му в пандиза. Нямаше как да откажа, тичах до като си пуших доминиканката. Знам не е лесен живота, но гледай по-весело:)

преди 3 часа, valkiria1 написа:

Браво печелиш точка!  Ще станеш ти консултант по пурите на Графа, усещам аз. И графиня можеше да станеш, ама много лета ни делят.;)

преди 17 минути, VeeeSeLa написа:

графа е номер едно тук личи му отвсякъде

преди 11 минути, Граф Монте Кристо написа:

но гледай по-весело:)

Весела съм! 

преди 11 минути, Граф Монте Кристо написа:

Знам не е лесен живота

Е той, ако е лесен не е интересен. :) 

преди 1 минута, Енчо Желязков написа:

графа е номер едно тук личи му отвсякъде

Не оспорвам! Щом, така му харесва! 

• Автор

Между другото да отбележа за протокола, въпросните пури са сгъвани в Нидерландия, но материала е доминикански.Днес минах пак през магазинчето  и помолих леличката да ми даде пак от тях. Тя ме светна точно за какво иде реч. За тях не трябва хумидор. Купих пак три бройки в пакет. По принцип пуша само в неделя, но не издържах. Хубавата пура е като красива жена. Трябва да ти е в ръцете, не в главата.

3AD2801C-03D0-4920-A87A-89DF56633614.jpeg

• Автор
преди 20 минути, VeeeSeLa написа:

Весела съм! 

Не си!  Знам ти истинското име!  Записал съм го с диамантен писец, и е в едно чекмедже където Наполеон е съхранявал най-съкровенните си тайни. С него сме от една зодия.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.