Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Бюджетен Андроид телефон с добър ОБХВАТ

Featured Replies

:offtopic_s:Знам, постоянно ми "хакват" в района любимото "радио" ... [emoji4] 
Проблема е, че в някои райони определени оператори ползват "чужди клетки". Т.е. на една "мобилна клетка" са "закачени" няколко оператора, а капацитета на поемане на "клетъчни" телефони е ограничен и има приоритет. Примерно .. 
Ще,се сетиш ти! И още ще се сетиш.
Без значение - свои или чужди клетки - когато станат много маймунките на клона … какво става?
  • Отговори 66
  • Прегледи 20,9k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 1 минута, jhoro написа:

Без значение - свои или чужди клетки - когато станат много маймунките на клона … какво става?

:offtopic_s:Някои трябва да среже клона и всички да минат на ниско бюджетни телефони ... или пък да се "оженят" към правилния доставчик .. :) 

• Автор

Все пак не можах да получа точна насока. 
Коя характеристика определя силата на приемателия?

на 5.07.2021 г. в 21:02, S197 написа:

При iPhone има ментета? Абе ти изпърдял. Apple е най-голямата технологична компания! Как, според теб, ще си позволи ментета? Само с разсъждения като твойте, ще съсипеш компанията. Хората ти пишат, че нищо не става от теб, обаче ти продължаваш да се надуваш. Глупаво.

Разликата между бюджетен апарат и среден клас е голяма. За високия клас да не споменавам.  В работата всеки ден, колегите ми дават да им оправям по някой дребен проблем с телефоните - все андроидчета. То не са сайомите, онори, монори и някой евтин самсунг... значи така лагват тия пръчки, че ти е бедна фантазията. Цъкаш на нещо и чакаш по 3-4 секунди да загрее. Ама такива кенефи, просто ми идеше да ги засиля с 200 в стената. Ама кенефи.... и то миризливи, батка.

По третия ти въпрос: в Китай не само се произвеждат, а и се сглобяват устройствата. На моя iPhone си пише "Assembled in China". Това китайски телефон ли го прави или само сглобката е там?

Та да обобщим: дрънкаш колко да не зАспиш. Язък за клавиатурата.

Я са научи сополанко първо да уважаваш възрастните. Дядо ти Диод може да ти бъде баща, и дори и да греши трябва да се отнасяш с уважение към него. А той не греши , имитации на айфон има още доста отдавна, когато се съмнявам да си чувал за тоя бранд. 

CE46982C-1719-429C-9076-58D142F746FA.jpeg

преди 10 часа, MihaelaMas написа:

Мише смени си местонахождението. В Нидерландия например и с най-бюджетните телефони има перфектен обхват, защото е под морското равнище.

И на двете места - и телефон, и клетка - има и приемник, и предавател. Най-сериозен проблем се получава от силата на предавателя, на телефона.
Самата клетка излъчва силен сигнал и вашият апарат го лови. Но, ако обратния сигнал е слаб или има много телефони в района - може връзката да е лоша.

Мише смени си местонахождението. В Нидерландия например и с най-бюджетните телефони има перфектен обхват, защото е под морското равнище.

Не, заради морското равнище, а защото е равно. Няма планини и хълмове - няма засенчване!
преди 8 часа, Граф Монте Кристо написа:

Я са научи сополанко първо да уважаваш възрастните. Дядо ти Диод може да ти бъде баща, и дори и да греши трябва да се отнасяш с уважение към него. А той не греши , имитации на айфон има още доста отдавна, когато се съмнявам да си чувал за тоя бранд. 

CE46982C-1719-429C-9076-58D142F746FA.jpeg

Чиче, я съм наясно, че има ментета, да не ми ги ръси, че Apple са ги правили. ;)

• Автор
преди 1 час, jhoro написа:

И на двете места - и телефон, и клетка - има и приемник, и предавател. Най-сериозен проблем се получава от силата на предавателя, на телефона.
Самата клетка излъчва силен сигнал и вашият апарат го лови. Но, ако обратния сигнал е слаб или има много телефони в района - може връзката да е лоша.

Така като го казахте се сетих за още нещо, което може да е от значение. Аз чувам хората, но те мен не.

Така като го казахте се сетих за още нещо, което може да е от значение. Аз чувам хората, но те мен не.
Точно това е - казано с други думи.
преди 1 час, MihaelaMas написа:

Мише някои телефони просто са зле оптимизирани. Аз доскоро бях с айфон 12 мини изсипах една чанта с пари за него. Често при дълги разговори в даден момент започва по време на разговора да се чува като шумулене на найлонова чанта. От скоро съм със айфон 7+ и го няма това нещо. Ако искаш истинска насока вземи по-стар модел телефон, на който са му изчистени бъговете.

• Автор
преди 2 часа, Граф Монте Кристо написа:

Мише някои телефони просто са зле оптимизирани. Аз доскоро бях с айфон 12 мини изсипах една чанта с пари за него. Често при дълги разговори в даден момент започва по време на разговора да се чува като шумулене на найлонова чанта. От скоро съм със айфон 7+ и го няма това нещо. Ако искаш истинска насока вземи по-стар модел телефон, на който са му изчистени бъговете.

Нямам проблем с това, въпроса е дали този телефон ще ми върши работа.

преди 3 минути, MihaelaMas написа:

Нямам проблем с това, въпроса е дали този телефон ще ми върши работа.

Чакай да хвърляя едно таро………..Хамммммммммммммммммммм, от горе ми спускат факс, че шанса е 50 на 50.

…, от горе ми спускат факс, че шанса е 50 на 50.

Демек - или да, или не!
Това го знаех преди въпроса!
преди 8 часа, Граф Монте Кристо написа:

Никъде не съм чел или чувал за проблем с шумолене. Все пак си могъл да питаш официялните сервизи. Ама такъв брутален даунгрейд от 12-ка на 7+, не бех срещал.

преди 1 час, S197 написа:

Никъде не съм чел или чувал за проблем с шумолене. Все пак си могъл да питаш официялните сервизи. Ама такъв брутален даунгрейд от 12-ка на 7+, не бех срещал.

Да ти кажа за сега съм много по-доволен, като изключим само, че минито ми седеше доста по-удобно в ръката. Но седмака върви на гръм и няма никакви бъгове. Батерията му само е на 84% мисля след няколко месеца да му сложа нова батерия и ще карам с него до като ми издъхне в ръцете. После пак ще е Ейпъл, но не последен модел.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.