Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Бюджетен Андроид телефон с добър ОБХВАТ

Featured Replies

Здравейте!
В момента изпозалвам Xiaomi MDG2. На местоположението на което се намирам обхвата е доста зле, разговорите постояно ми прекъсват, обхвата е почти на 0.
Търся телефон, който да покрива следните параметри:

-Добър сигунал
-Да е Андроид

-Блутута да му е добър, защото го ползвам съвместно с microsoft my phone

П.п. - При мен има още два телефона които са huawei p30 pro и Iphone 8+, които нямат никакъв проблем със сигнала.

• Отговори 66
  • Прегледи 20,9k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • Автор

Този, който ползвам в момента пише, че е с 2.0 GHz. Дали телефонът, който ми предложихте ще е по- добър от моя?

преди 42 минути, MihaelaMas написа:

Здравейте!
В момента изпозалвам Xiaomi MDG2. На местоположението на което се намирам обхвата е доста зле, разговорите постояно ми прекъсват, обхвата е почти на 0.

-Добър сигунал
-Да е Андроид

П.п. - При мен има още два телефона които са huawei p30 pro и Iphone 8+, които нямат никакъв проблем със сигнала.

И трите телефона към един и същ мобилен оператор ли са? Ако не, може проблемът да е в мобилния оператор.

• Автор
преди 4 минути, саби написа:

И трите телефона към един и същ мобилен оператор ли са? Ако не, може проблемът да е в мобилния оператор.

Към един и същи са

""П.п. - При мен има още два телефона които са huawei p30 pro и Iphone 8+, които нямат никакъв проблем със сигнала.""

Погледнете цената на посочените от вас телефони и тази, която сте готова да платите за бюджетен телефон (250 лева) и не се чудете, че с тях нямате никакви проблеми.

преди 3 часа, MihaelaMas написа:

Здравейте!

-Добър сигунал
-Да е Андроид

Говорете с мобилния оператор. Ако е слаб обхватът нищо не може да помогне, освен неговото подобряване. Подобряването е задача на оператора

Проблема определено не е във Вашия телефон. Говорете с оператора.

Успех!

преди 4 минути, dioib написа:

Проблема определено не е във Вашия телефон. Говорете с оператора.

Успех!

А това как го тълкувате бе уважаеми другари?

"При мен има още два телефона които са huawei p30 pro и Iphone 8+, които нямат никакъв проблем със сигнала.""

преди 2 минути, Kolev71 написа:

А това как го тълкувате бе уважаеми другари?

Оригинал и менте ... Така го тълкувам ... Пъ ... да греша .... 

преди 1 минута, dioib написа:

Оригинал и менте ... Така го тълкувам ... Пъ ... да греша .... 

И кой според теб е оригинал и кой менте?

преди 1 минута, Kolev71 написа:

Не искам никой да ми пише точки - каквито и да са те, а когато го питам - да отговаря ясно и точно. Дали си прочел заглавието на темата въобще?

преди 6 минути, Kolev71 написа:

Единият е произведен в завод, а другият в "гараж" ... = Да споменавам ли как се определя качеството на дадено производство, серия и т.н. И колко са качествата по отношение на дадена серия произведени телефони и т.н. 

п.п. Все пак би следвало да знаеш за какво се изучава висша математика и как се определя качеството  на дадена партида телефони и коя за кой пазар е. 

преди 5 минути, dioib написа:

Един е произведен в завод, а другия в гараж ... = Да споменавам ли как се определя качеството на дадено производство, серия и т.н. И колко са качествата по отношение на дадена серия произведени телефони и т.н. 

п.п. Все пак би следвало да знаеш за какво се изучава висша математика и как се определя качеството  на дадена партида телефони и коя за кой пазар е. 

Ти четеш ли какво те питам или се чудиш с каква философия да отклоняваш разговора? Аз много добре зная кое как се прави, но ти - едва ли си чувал за това! А висшата си математика  вземи  та си я повтори за опресняване на знанията ти. Тук не става въпрос за математики, ни за лъкардии, които пишеш!

преди 11 минути, Kolev71 написа:

Ти четеш

Не, не го чета, а го прочетох. 

Има и друго: Един произведен телефон за тук България и един, а произведен за друга европейска държава с еднаква марка са различни.

п.п. Примерно аз имах доволно спорове по отношение на обхвата в селото и оператора ми твърдеше, че терена бил неподходящ или пък имало много железобетонни конструкции в района, а аз съм в полето. :) И виждам все пак от къде "иде" сигнала. :) 

Та не е важен обхвата, а къде точно е точката за пренос на сигнала и колко "маймуни" има вързани за нея. И кой с какъв тарифен план е. 

преди 46 минути, Емил Костов написа:

Говорете с мобилния оператор. Ако е слаб обхватът нищо не може да помогне, освен неговото подобряване. Подобряването е задача на оператора

Моя грешка не съм видял, че с другите два модела няма проблем. 

1. Като за начало тествайте телефона на различни мрежи (2G, 3G,4G) и вижте как се държи.

2.Тествайте сим картата в друг апарат, защото може и проблемът да е от нея.

Редактирано от Емил Костов (преглед на промените)

преди 3 часа, dioib написа:

Не, не го чета, а го прочетох. 

Има и друго: Един произведен телефон за тук България и един произведен за друга европейска държава с еднаква марка са различни.

п.п. Примерно аз имах доволно спорове по отношение на обхвата в селото и оператора ми твърдеше, че терена би неподходящ или пък имало много железобетонни констукции в района, а аз съм в полето. :) И виждам все пак от "къде" иде сигнала. :) 

Та не е важен обхвата, а къде точно е точката за пренос на сигнала и колко "маймуни" има вързани за нея. 

Ти си един дървен филосов в този форум. Нищо повече. Но и там не те бива, като удариш две ракии! Никой не те пита ти къде живееш - в града или в полето. Девойката е поставила ясен въпрос за бюджетен телефон с добро покритие. И е написала че с телефони (2 на брой, и то от скъпите - няма проблем). 

Редактирано от algor (преглед на промените)

преди 5 минути, Kolev71 написа:

бюджетен телефон с добро покритие.

Ти знаеш ли ѝ бюджета?!

преди 4 часа, MihaelaMas написа:

Xiaomi

И защо при положение, че за мен са бюджетни телефони тази марка,  пита тогава?

преди 13 минути, dioib написа:

Да ти кажа с две думи. Твоята принадлежност представлява това: в едната ръка държа чашката , а в другата - мишката( на компютъра) . Я ти дойде на ум за нея, я не. Затова съм го пояснил в скоби. Прочети темата а не отговаряй като калвач. Още по вече, когато не си виждал телефон! Дори не цитираш като хората това, което съм написал. 

Най добре за теб е да си седиш в полето и да не допарваш до комуникационна техника . ( казано в общия смисъл).

1. Като за начало тествайте телефона на различни мрежи (2G, 3G,4G) и вижте как се държи.

Като за начало … изпуснал си и друго.
Я виж
… обхвата е доста зле, разговорите постоянно ми прекъсват, обхвата е почти на 0.

Телефонията на „колко” G е?
преди 1 час, dioib написа:

Няма такива филми "бюджетна марка". Всички марки имат различни класове апарати /изключая айфоня/. Това, че нещо на тебе ти се струва "боклучаво" само защото не струва над 1000лв. си е твое разбиране. Не знам дали ти е известно, че до сега айфон се сглобява също в Китай, отскоро и в Индия.

Според теб "бюджетните" марки нямат обхват, не вършат работа, не правят снимки с прилично качество, имат лош екран, смотани батерии, така ли ?!

преди 5 минути, Joss Bomon написа:

/изключая айфоня/

Да но там има ментета също ... ;) 

преди 5 минути, Joss Bomon написа:

Според теб "бюджетните" марки нямат обхват, не вършат работа, не правят снимки с прилично качество, имат лош екран, смотани батерии, така ли ?!

Не, според мен стига да не е менте, то, апарата си работи както трябва независимо от това дали е по бюджета на някой или не. 

Да напомням ли, че производството на една марка не е само в Китай?! 

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.