Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как да търсим правилно с Google

Featured Replies

Много добра статия , само че липсва за вид файл. С две команди : "ext:" и за ".doc"- файлове е "filetype:". Имаше го в "UROCI" и в списание "PC WORLD" от 2005 или 2006 г. Но в тази статия има и много нови работи, така че да благодарим на автора

Редактирано от proffy (преглед на промените)

Някой може ли да ми обясни защо при това търсене "metallica filetype:mp3" не ми излизат никакви резултати което е малко озадачаващо защото в интернет е пълно с песни на Металика в mp3 формат ?

• 4 седмици по-късно...

Някой може ли да ми обясни защо при това търсене "metallica filetype:mp3" не ми излизат никакви резултати което е малко озадачаващо защото в интернет е пълно с песни на Металика в mp3 формат ?

Напиши "metallica filetype mp3" според мен така ще ти излязат, без ":"

wow струва ли ми се или inurl: не е споменат

нека обесня все пак

inurl е команда като intext, intitle и всички останали, но предназначението й е намира сайтове по техния url адрес

Примерно искате на намерите сайта на замунда, но не знаете как е точно адреса...

Пишете inurl:zamunda

надявам се да съм допълнил правилно, ако не извинявам се Публикувано изображение

нещо старо - как да търсим песни през чичкото : http://g2p.org/

Много съм ти благодарен. Години съм искал да търся само по директорий :) Благодаря ти!
  • 2 месеца по-късно...

много ви моля обяснете ми как мога да истрия нещата който съм търсила в google, в skype, в abv.bg и др такива страници... БЛАГОДАРЯ Публикувано изображение

• 1 месец по-късно...

много ви моля обяснете ми как мога да истрия нещата който съм търсила в google, в skype, в abv.bg и др такива страници... БЛАГОДАРЯ Публикувано изображение

Ако си с Internet Explorer ,иди на Tools>Internet Options>на General в полето Browsing History, натисни Delete, после долу Delete All, сложи отметка на "Also delete files and settings stored by add-ons" и натисни Yes, чакаш да изтрие, натискаш ОК и си готова, това е за Internet Explorer 7, за IE6 е почти същото.

Редактирано от anton_ant (преглед на промените)

• 4 месеца по-късно...

аааа,много полезна тема :tease:;) благодаря !

Добре си направила че пусна тази тема. нече е нещо ново под слънцето за стгарите кучета като мен но :) има какво да научат по новите в бранша :)

Не видях даже че е писана преди 2века..

Не пишете в стари теми бе!

--------------------------

ΒΓ-клик твоят портал

--------------------------

Редактирано от bg-click (преглед на промените)

• 3 месеца по-късно...

Добре си направила че пусна тази тема. нече е нещо ново под слънцето за стгарите кучета като мен но :speak: има какво да научат по новите в бранша :huh:

А ти си много скромен.

Ето един трик от мен за интеграция на гугъл търсачка за определен сайт в Opera.

Preferences > Search > Add

http://www.google.com/search?q=%s&sitesearch=mediafire.com&filter=0

Дал съм пример с Mediafire (така много лесно намирам цели албуми например), но на практика ще работи с всеки друг сайт.

• 3 месеца по-късно...

Е не е истина колко много научих за сърчването за има-няма 10 мин :rolleyes: благодарско на автора и на всички допълващи :wors:

• 1 година по-късно...

Не знам дали тук е мястото,но да ви питам-

работи ли ви Гугъла?

Защото при мен от час го няма

http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

Не знам дали тук е мястото,но да ви питам-

работи ли ви Гугъла?

Защото при мен от час го няма

http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

Работи без проблем.
  • 1 месец по-късно...

При търсене в google, много често на първите няколко места излиза една и съща страница, която съдържа само ключовите ми думи, но не и полезна информация. Как да я забраня да се показва?

тя съдържа и други ключови думи, които можеш да изключиш със знака минус - търсиш левски -футбол - ще ти изкара всичко левски, което не съдържа футбол. тук имаше тема за по прагматично търсене в гугъл.

• 7 месеца по-късно...

Наистина страшно полезна тема. Някои от нещата ги знаех, но повечето ги прочетох за пръв път. Благодарности към автора!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.