Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Активиране на Windows 10

Featured Replies

преди 7 минути, цър-вул написа:

Четене с разбиране малко не ти се отдава - по-горе се говореше за MS Edge...

По принцип ми се отдава, ама само ... когато го правя.

• Отговори 90
  • Прегледи 12,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Може ли да обясните защо тези уиндоус-и като напр. този :  Microsoft Windows 10 Home OEM CD KEY GLOBAL Price: USD 18.85 USD предполагам, че сте гледали Setup и от там знам, че може да се закупи стига да иска човек да му е лицензиран.

Защото тука говорите, че струвало 250 лв. а може и за по малко да си го закупи.

преди 31 минути, цър-вул написа:

Windows и Windows не е едно и също:
1. Става дума за ОЕМ лиценз
2. Став дума за до,ачна версия, а не за професионална.

Съгласен!

И още нещо. „Купуването“ Windows и купуването на ... компютър (примерно) не е едно и също. Компютъра си е мой, мога да го разглобя и/или продам - цял и на части.
При Windows се плащат правата на ползване! Самият Windows си остава собственост на MS.

Не можах да разбра това което си написал, защото не съм много на ясно с тези работи. 

Просто като съм гледал в "You Tube"  Setup One предполагам, че сте го гледали и вие и там казва, че уиндоус-а се тегли от официалния сайт на "Майкрософт" и после се закупува този ключ.

Аз си мислих, че така не закупуваш уиндоус-а и да дадеш 250 лв. за него, а даваш само за един ключ за лиценза. Setup one

преди 12 минути, L&B написа:

не закупуваш уиндоус-а и да дадеш 250 лв. за него, а даваш само за един ключ за лиценза.

Като си купиш къща/кола, купуваш ключ за къщата/колата...
С лицензния ключ нещата стоят по подобен начин.
Да, Windows се сваля от сайта на Microsoft. И има възможност да се инсталира като пробна версия за определено време с определени ограничения. След въвеждане на ключа се отключват всички възможности на версията.

преди 54 минути, L&B написа:

Не можах да разбра това което си написал, защото не съм много на ясно с тези работи. 

Просто като съм гледал в "You Tube"  Setup One предполагам, че сте го гледали и вие и там казва, че уиндоус-а се тегли от официалния сайт на "Майкрософт" и после се закупува този ключ.

Аз си мислих, че така не закупуваш уиндоус-а и да дадеш 250 лв. за него, а даваш само за един ключ за лиценза. Setup one

Е пич ти ко искаш ся, на чичко Уили офиса ли?

преди 3 часа, Енчо Желязков написа:

Само лаете тук май 200лв 300лв незнам какво си:lol6:за фирмите е толкова иначе си е 12 долара лиценза

Е моя фирмен windows(enterprise )е за без пари.........общо взето е толкова колкото някой даде, или не даде:))

преди 31 минути, Слави Маринов написа:

Е моя фирмен windows(enterprise )е за без пари.........общо взето е толкова колкото някой даде, или не даде:))

Общо взето - всичко общо е взето!

Това е дефиницията за цена - да има, ,кой да дава и друг - който е съгласен.

преди 5 минути, цър-вул написа:

Еех, к'о ли щяхме да прайм без тееб...
Аман от прстотия!

то вашето не е поне спрете да спамите човека като имаше нужда го игнорирахте сега големи лукуми голяма работа кой по голям спец 

Е, виждам, де - отговор на неграмотен човек! Е, как да се вслушам в такова мнение? Отговорът е Никак.

преди 29 минути, Енчо Желязков написа:

спрете да спамите

Явно не си чел Правилата на форума! Всички легани методи са описани по-назад.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.