Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Позволено ли е тегленото от замунда!

Featured Replies

преди 21 минути, jhoro написа:

Вашата работа - намерили, та са ос…ляли!
Или жанра не ви харесва

или факта, че един филм е ремейк на друг, по-стар …

Защо „с Дензъл Уошингтън” от 90-те???
Наскоро гледах няколко пъти „Великолепната седморка” 2016.
Който е римейк на „Великолепната седморка” 1960 с режисьор Джон Стърджис. Който пък е римейк на „Седемте самураи“ на Акира Куросава.

А „Книгата на Илай” - 2010 г. или „Закрилникът“ - 2014 г.

Аз не пиша, че той вече не играе във филми. Просто пиша, че имам стари класики от ония години.

• Отговори 69
  • Прегледи 7,2k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 28 минути, S197 написа:

Аз не пиша, че той вече не играе във филми. Просто пиша, че имам стари класики от ония години.

Вярно - това си написал. Но излиза, че отричаш по-новите неща.

Темата беше „Позволено ли е тегленото от замунда!“ - което изяснихме, че изобщо не е коректно формулиран въпрос.
А става дума за споделяне - чрез BitTorrent, базиран на P2P протокол, през торент сайтове, с торент клиенти и така нататък!
Не да си обясняваме - кой какво харесва и какво - не!

Torrentcomp_small.gif

Анимация на употребата на протокола: цветните точки под всеки компютър представляват различни части на споделяния файл.
преди 14 часа, Raze написа:

Интересно какво толкова си теглил "Навремето", което сега го няма? Каквото излиза като филми, игри (след като игрите се кракнат), програми и друго съдържание по масовите торент сайтове се качва и в замунда. Кое го "няма"?

Подкрепям мнението на Емо. Аз съм от пионерите по торент тракерите. Малцина бяха чували за тях, български тракери още нямаше нито юторент. Ползвах една жаба Азерус май се казваше. Теглих много софтуер. Бяха ми любопитни разни програми как функционират. Бях маниак на програмите за брандване. Неро колко съм теглил,Роксио, имаше една с една лисица, можеше да копирва оригинални двд-та. Имаше и интересни филми, които си заслужаваше да се изтеглят и изгледат. Сега нямам нито един пиратски софтуер на компа. Имам другите хобита, а и днешните филми са от боза на горе.

преди 13 часа, ice_lion__01 написа:

И двата сайта са хубави. Проблемът не е в тях, а в това че в днешно време много малко филми и сериали са хубави. То каквото излиза това и се качва. Аз съм доволен, че гледам без пари. Игри също се намират, кракнати, само на сингълплеър, но пак се намират. Единственото което не ми харесва е, че от към музика е малко ограничено. Трябва да се теглят цели албуми които в повечето слуачй ги няма и се търсят от чужди тракери. За пиратският залив ми е гадно, че го няма истинският, но все пак с повече търсене повечето неща се намират.

А какво се случи реално с пиратския залив? Нали водеха дела, спечелиха ги, после си функционираше на макс.

Има доста свободни торент сайтове в нета , но има и такива затворени с които се влиза само с покана . Замунда я ползвам точно от 1 ден откакто имам компютър с старата си регистрация и с старият си имейл . Винаги има това което търся няма филм , който да го няма . Сега е още по удобно с  андройд пускам и директно гледам без да тегля .Тука вчера прочетох , че торентите са се разбрали да качват новите филми по късно ? това не е вярно  поредното внушение качват ги 1 седмица преди кината мога и да дам пример с филма Земя на номади и много други Мулан да след време ги трият заради авторските права . Не съм много фен на новите филми предпочитам ретрото от 90 до 2019 .

преди 1 минута, JKirilov написа:

Всъщност се казва мю торент, но няма кюфтаци гОркия... ;)

Бегай на Равда, там има и кюфтаци и баджаци.

По-на юг отивам, но в подкрепа на твърденията, че вече няма хубави филми, цитирам един сюжет:

Историята разказва за търсач на трюфели (героят на Кейдж), който живее сам в пустинята в Орегон. Спокойствието му е нарушено, след като някой отвлича любимата му свиня, която явно му помага в откриването на трюфели. Той трябва да пътува до Портланд и да си припомни моменти от своето отдавна забравено минало, за да успее да я открие.

Успех Кейдж! :goahead:

преди 24 минути, JKirilov написа:

Само да вмъкна - от известно време маймундата вече отчита реален коефициент, кой намазал - намазал! ;)

Никога не съм се мъчил да стават seeder. По едно време ми качиха всичко, защото съм лоялен потребител. А сега какво ще правят ми е все тая.

преди 7 часа, Емил Костов написа:

Никога не съм се мъчил да стават seeder. По едно време ми качиха всичко, защото съм лоялен потребител. А сега какво ще правят ми е все тая.

Това на колко рикии го писа?

преди 4 минути, JKirilov написа:

рикии

кирилов какво значи тази дума а учителю по Български

преди 7 часа, Емил Костов написа:

Никога не съм се мъчил да стават seeder.

То там ... мъки няма!

преди 6 минути, ninov написа:

кирилов какво значи тази дума а учителю по Български

Явно ползвате различни речници!

на 16.07.2021 г. в 21:48, Емил Костов написа:

Това е мое мнение. Аз съм отраснал със замунда и знам какво имаше тогава и какво има сега. Не мисля да влизам в спорове. За ваше сведение сър замунда не съм я отварял от почти 5 години.

E как тогава реши, че няма нищо и вече не става? 

Говори се, че се носи слух ли? 

преди 2 минути, ostavime написа:

E как тогава реши, че няма нищо и вече не става?
Говори се, че се носи слух ли? 

Не му се сърди на @Емил Костов - той е толкова изряден, че чак не помисля за такива неща!
А те - също са законни!

преди 1 минута, jhoro написа:

Не му се сърди на @Емил Костов - той е толкова изряден, че чак не помисля за такива неща!
А те - също са законни!

На него точно не мога да му се сърдя. Без него форума ще Омре... след 10 години. 

Замунда също! 

преди 2 минути, ostavime написа:

На него точно не мога да му се сърдя. Без него форума ще Омре... след 10 години. 

Замунда също! 

Форума няма да Умре, Дзамунда - също. Но няма да са същите!

Има разлика - нали!

на 17.07.2021 г. в 11:59, Граф Монте Кристо написа:

А какво се случи реално с пиратския залив? Нали водеха дела, спечелиха ги, после си функционираше на макс.

Че какво да му се е случило? Бачка си и в момента.

на 17.07.2021 г. в 11:59, Граф Монте Кристо написа:

А какво се случи реално с пиратския залив?

Вижте - как функционират торентите, а после - задавайте въпроси!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.