Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Позволено ли е тегленото от замунда!

Featured Replies

преди 1 минута, Емил Костов написа:

Това е мое мнение. Аз съм отраснал със замунда и знам какво имаше тогава и какво има сега. Не мисля да влизам в спорове. За ваше сведение сър замунда не съм я отварял от почти 5 години.

Аз не споря. Просто ми е интересно, след като не посещаваш даден сайт да твърдиш подобни неща, а и какво толкова ти трябва, че го няма?

преди 1 минута, Станислав Кьоров написа:

Мен ме интересуваше че не е забранено 🤣🤣🤣

Ако беше забранено, сайта щеше да е спрян или доставчика ти да го ограничи. Реално тегленето на пиратски и нелицензиран софтуер, както и на филми и друго съдържание, за които не си платил си е незаконно и си го правиш на собствен риск. В белите държави тези неща се преследват доста строго. Съвет ако си извън България - тегли, но не сийдвай, така няма как да те съдят за разпространение на незаконно/нелегално съдържание. Ограничи си сийд-а на торент клиента до минимум.

• Отговори 69
  • Прегледи 7,2k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • Автор
преди 5 минути, Raze написа:

Аз не споря. Просто ми е интересно, след като не посещаваш даден сайт да твърдиш подобни неща, а и какво толкова ти трябва, че го няма?

Ако беше забранено, сайта щеше да е спрян или доставчика ти да го ограничи. Реално тегленето на пиратски и нелицензиран софтуер, както и на филми и друго съдържание, за които не си платил си е незаконно и си го правиш на собствен риск. В белите държави тези неща се преследват доста строго. Съвет ако си извън България - тегли, но не сийдвай, така няма как да те съдят за разпространение на незаконно/нелегално съдържание. Ограничи си сийд-а на торент клиента до минимум.

Благодаря много за информацията!

За домашен потребител няма проблеми, то и в ЗАСП го пише че ако ползваш нещо с некомерсиална цел или за лично няма проблем

преди 58 минути, JKirilov написа:

Имах предвид филмите и  сериалите!

И ко ша ми кажеш, че в  момента е пълно с яки филми ли?
Един нема като хората, аз нов не мога фда си намеря да гледам от години, или са някакви екшън драма/ екшън/трилър, романтична комедия и т.н. бози без никакъв смисъл или пореден епизод на вече втръснали поредици като междузвездни войни, и Инди ама вечес бастунчето, ся чакаме Роки с патериците и може би терминатора вече рециклиран...
...вчера четох и за космически забивки 2...

Абе тотална пародия, холивуд-а умре отдавна.

преди 17 минути, Bubbles написа:

Един нема като хората, аз нов не мога фда си намеря да гледам от години, или са някакви екшън драма/ екшън/трилър, романтична комедия и т.н. бози без никакъв смисъл или пореден епизод на вече втръснали поредици като междузвездни войни, и Инди ама вечес бастунчето, ся чакаме Роки с патериците и може би терминатора вече рециклиран...

JKirilov в повечето случаи спами и пише глупости, но в случая донякъде е прав: сайта няма никаква връзка с това какво излиза като съдържание, там просто се качват актуалните неща. Относно правописа ти, изобщо няма какво да се каже, това е под всякаква критика :D

преди 3 минути, Raze написа:

Относно правописа ти, изобщо няма какво да се каже, това е под всякаква критика :D

Правописа ми? Ти никога не си ял или добавял погрешка буква?
А твърдия изказ е нарочен.

преди 21 минути, Bubbles написа:

Ами тогава минаваме на анимета това е толкоз просто и логично

преди 2 минути, Bubbles написа:

Правописа ми? Ти никога не си ял или добавял погрешка буква?
А твърдия изказ е нарочен.

Не, ако направя грешка, думата се подчертава с червено и с десен бутон имам опции да я поправя, както и ръчно.

преди 2 минути, petie1 написа:

Въпрос на вкус ...

преди 1 минута, Raze написа:

Не, ако направя грешка, думата се подчертава с червено и с десен бутон имам опции да я поправя, както и ръчно.

Ти си ... друга бира!
Не правиш грешки!

И двата сайта са хубави. Проблемът не е в тях, а в това че в днешно време много малко филми и сериали са хубави. То каквото излиза това и се качва. Аз съм доволен, че гледам без пари. Игри също се намират, кракнати, само на сингълплеър, но пак се намират. Единственото което не ми харесва е, че от към музика е малко ограничено. Трябва да се теглят цели албуми които в повечето слуачй ги няма и се търсят от чужди тракери. За пиратският залив ми е гадно, че го няма истинският, но все пак с повече търсене повечето неща се намират.

току-що, jhoro написа:

Въпрос на вкус ...

Ти си ... друга бира!
Не правиш грешки!

Да, поне не правописни. Технически или нещо от недоглеждане правя, на всеки може да се случи.

току-що, ice_lion__01 написа:

Игри също се намират, кракнати, само на сингълплеър

Някои игри имат и мулти.

преди 3 минути, Raze написа:

По-рано ставаше номера, сега всичко що не е написано на правилен френски компа го чертае с червено.

преди 2 минути, jhoro написа:

Въпрос на вкус ...

Да ама кат му гледамм аватара май харесва анимета

преди 7 минути, petie1 написа:

Далеч по-добре е да ти кажа, има и азиатско кино пъти по-добро от холивудските бози, европейското също вади по нещо от време на време.

преди 1 минута, petie1 написа:

Да ама кат му гледамм аватара май харесва анимета

Моя ли?

Това е емблемата на футболния отбор на Лил, но харесвам анимации и анимета.

току-що, Bubbles написа:

Далеч по-добре е да ти кажа, има и азиатско кино пъти по-добро от холивудските бози, европейското също вади по нещо от време на време.

Чакай че се замислих даки да вдигна тема за анимета? Иначе аз гледах скоро корейска научна фантастика също и руска да ти кажа не са никак лоши даже са по добри от американските вълвочи

преди 7 минути, Bubbles написа:

По-рано ставаше номера, сега всичко що не е написано на правилен френски компа го чертае с червено.

Спелчека ти не е обновен!

току-що, petie1 написа:

Чакай че се замислих даки да вдигна ...

Щом се замисляш, дали да вдигаш ...

По-добре се откажи - като мен! Трябва отвътре да ти идва!

преди 3 минути, jhoro написа:

Щом се замисляш, дали да вдигаш ...

По-добре се откажи - като мен! Трябва отвътре да ти идва!

А без мислене не става щот резултата е обикновено грамофон свири....

преди 2 часа, Станислав Кьоров написа:

Мен ме интересуваше че не е забранено 🤣🤣🤣

Нищо не  е забранено докато не те пипнат

Самото заглавие е сбъркано!

Няма „теглене от замунда“ - има препратки към сийдъри!

преди 59 минути, bojoviki написа:

Нищо не  е забранено докато не те пипнат

Ако Рашков остане шев на мвр нищо чудно да свали замунда .

преди 4 минути, adersa написа:

Ако Рашков остане шев на мвр нищо чудно да свали замунда .

Е и ...???

Направо ме убивате вие...

След като няма изобщо хубави филми последните години, как да има в маймундата точно?:angry: Сериали има, превод няма.

Погледнах, в момента сийдвам 60 маймунди и 20 зеленчука. Нямало било. Е, вампирските тъпни са малко!

Направо ме убивате вие...
След като няма изобщо хубави филми последните години, как да има в маймундата точно?:angry: Сериали има, превод няма.
Погледнах, в момента сийдвам 60 маймунди и 20 зеленчука. Нямало било. Е, вампирските тъпни са малко!
Хубавото е въпрос на вкус!
Каза кучето, и си облиза …
преди 11 часа, Bubbles написа:

Аз за това съм си направил колекция от около 100-тина филма (екшън, трилъри) от 90те години. С актьори като Брус Уилис, Сталоун, Шварцанегер, Дензъл Уошингтън, Стивън Сегал и прочие класики. Новите бози са с изтъркан сюжет, не харесвам новите, безлични, актьори.

Вашата работа - намерили, та са ос…ляли!
Или жанра не ви харесва

… някакви екшън драма/ екшън/трилър, романтична комедия и т.н.

или факта, че един филм е ремейк на друг, по-стар …

С актьори като Брус Уилис, Сталоун, Шварцанегер, Дензъл Уошингтън, Стивън Сегал и прочие класики.

Защо „с Дензъл Уошингтън” от 90-те???
Наскоро гледах няколко пъти „Великолепната седморка” 2016.
Който е римейк на „Великолепната седморка” 1960 с режисьор Джон Стърджис. Който пък е римейк на „Седемте самураи“ на Акира Куросава.

А „Книгата на Илай” - 2010 г. или „Закрилникът“ - 2014 г.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.