Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем със съседи

Featured Replies

• Автор
преди 13 минути, ice_lion__01 написа:

Не знам как е по закон, но в описаната ситуация първо аз трябва да се съглася да пусна съседа и майсторите вкъщи.

Никой насила не карам да ми ремонтира жилището. Аз теч и проблем нямам, който има да му мисли... после и да плаща. От този ремонт аз нямам полза и нужда, съседа долу има.. Кой според вас трябва да плати?

Приемете го така: Плащате ремонт на вашето жилище, чийто проблем се решава от другото. Трябва да сте благодарни дори само ако жената се съгласи да пусне вашите майстори в дома си. А не е длъжна да го прави. То е за вас, не за нея. Вие естествено трябва да платите... ама си личи, че не искате.

Значи ако сградата е примерно на 4 етажа най-набутан е първия етаж ,защото първия етаж прави ремонт на втория ,втория на третия ,третия на четвъртия ,а на първия няма кой. 

А ако протече покрива тогава общо ли се прави ремонта или този от четвъртия етаж поема щафетата ,защото другите три етажа нямат проблем с керемидите?

За един приятел питам. 

• Отговори 60
  • Прегледи 9,4k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 30 минути, ice_lion__01 написа:

Не знам как е по закон ...

ТОГАВА МЛЪКНИ!

преди 2 минути, ice_lion__01 написа:

Яж ми патката.

Ела и ми го кажи в очите!
Тогава ще видим ... кой какъв ще го яде!

преди 14 часа, jhoro написа:

Ела и ми го кажи в очите!
Тогава ще видим ... кой какъв ще го яде!

Щом не ти се яде ...патка https://www.google.com/search?q=готвена+патица&client=firefox-b-d&sxsrf=ALeKk005bvpQ796HPrUXA0w0dbYwvGg9ug:1626953483814&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwjNn9-DyvbxAhXG_qQKHZPoDM8Q_AUoAXoECAEQAw&biw=1600&bih=756#imgrc=5NFvEvKYMEdIHM

Вече показа колко ти е багажа. То човек като му е празна манерката и друго не знае почва да заплашва. Поне измисли нещо оригинално. Сам се закопаваш. В очите на другите още повече. Продължавай със заплахите да те видят и останалите.

преди 58 минути, ice_lion__01 написа:

...

Мислиш, че си оригинален ли?

Само се моли, да попадаш на добри и търпеливи съседи!

Добрите съседи са богатство.  Който не го е разбрал, толкова по-зле за него. В труден момент, най-бързо може да ти се претече на помощ съсед. На запад нещата са уреди до голяма степен. Примерно, ако имаш съседи под теб и желаеш да си поставиш ламинат в жилището, закона те задължава да имаш под него и шумоизолация. Все пак никой не е длъжен да ти слуша шляпането по ламината, еле пък ако имаш куче, звука от лапите му е отвратителен.

преди 3 минути, nickolaycho написа:

Човек не избира родителите си и ....съседите.....

Това чувал ли си?

Къща се избира според съседите!

преди 29 минути, nickolaycho написа:

Човек не избира родителите си и ....съседите.....

За родителите да. Но преди покупка или наемане на жилище винаги първото нещо, което ще направиш е да се запознаеш със съседите.Аз като дойдох в сегашното ми жилище първо се запознах с комшията от партера в ляво. Хипар, безработен, видимо надрусан. Веднага чатнах, че ще има високо напрежение с него. Другите няколко комшии бяха ок. Хипара цяла нощ музики блъскане на врати, колко пъти забравя надрусан тигани на пуснат огън върху печката, опушва комшията над него. Не беше лош човек, но израснал без баща с майка лека жена. Тежка съдба. След не дълго време се самоуби бог да го прости Амин! После дойде една самотна майка с две момчета едното на 7 другото на 10. Редовно ме канеше в тях на топла манджа и топли козунаци…..    Аз и помагах чат пат, трудно и беше. Карах лапетата на училище за да може да си отспи понякога. Или ги водех на футболна среща на местния гранд. Съседския живот може и да е много готин понякога.

преди 4 минути, Граф Монте Кристо написа:

За родителите да. Но преди покупка или наемане на жилище винаги първото нещо, което ще направиш е да се запознаеш със съседите.Аз като дойдох в сегашното ми жилище първо се запознах с комшията от партера в ляво. Хипар, безработен, видимо надрусан. Веднага чатнах, че ще има високо напрежение с него. Другите няколко комшии бяха ок. Хипара цяла нощ музики блъскане на врати, колко пъти забравя надрусан тигани на пуснат огън върху печката, опушва комшията над него. Не беше лош човек, но израснал без баща с майка лека жена. Тежка съдба. След не дълго време се самоуби бог да го прости Амин! После дойде една самотна майка с две момчета едното на 7 другото на 10. Редовно ме канеше в тях на топла манджа и топли козунаци…..    Аз и помагах чат пат, трудно и беше. Карах лапетата на училище за да може да си отспи понякога. Или ги водех на футболна среща на местния гранд. Съседския живот може и да е много готин понякога.

Добрият съсед – по-близък дори от роднина!

• 3 седмици по-късно...
на 20.07.2021 г. в 16:42, ice_lion__01 написа:

....

Е точно от такива съседи, като теб, човек пишман да стане.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.