Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Може ли да се инсталира драйвер за външен хард диск на същия хард диск?

Featured Replies

преди 9 часа, atkinson написа:

Включвам го на примитивно ниво - ръгам единия край на кабела у харда и другия край у кумпуторо.

Не съм го виждал да работи, виждам го да не работи.

Много е тъпо сравнението ти с тоалетните. 99% от хората ползват тоалетна, а 99% от хората не ползват Linux. Имам други два външни хард диска, които ми ги е разпознавало на различни компютри, без да правя каквото и да било.

Ама ти верно ли 99% от хората не ползвали linux

преди 10 часа, jhoro написа:

Не казвам да работиш - а да пробваш!

Доста си нагъл не усещаш ли заради една проба да си играе човека да тегли линукс , да го качва на флашка и още куп операции ти били пробвал ако попаднеш в такава ситуация .

преди 11 минути, adersa написа:

Доста си нагъл не усещаш ли заради една проба да си играе човека да тегли линукс , да го качва на флашка и още куп операции ти били пробвал ако попаднеш в такава ситуация .

Кафе пи ли? Шефът ли те ядосва? Или е дошъл цикъла?

Отива при когото трябва или който трябва идва, слага се флашка (повечето хора имат готови) и всичко става за секунди.
Даже най-върлите хейтъри на Линукс - имат флашки с Hiren's BootCD PE.
Я виж - какво има вътре!!!

преди 16 минути, vlado1985 написа:

Ама ти верно ли 99% от хората не ползвали linux

Ти други данни ли имаш?

И преди да побързаш да отговориш помисли добре:

- имаш малки деца, които все още не боравят изобщо с техника

- имаш възрастни хора които също не работят с техника

- имаш хора които заради тяхното географско положение и/или икономическо състояние нямат достъп до никаква техника

- телефоните с андроид, не можеш с чиста съвест да ги наречеш - хора работещи с linux

Та сега като погледнеш глобално на планетата - колко хора наистина работят на linux - те, ежедневно и само на linux. Не аз имам сървър на linux в над, но си джъткам игрички на win-a.

преди 49 минути, jhoro написа:

Кафе пи ли? Шефът ли те ядосва?

По добре не ми се мяркай  като съм ядосан в над 30 гр жега.

преди 3 часа, plamen_petrov_80 написа:

Ти други данни ли имаш?

И преди да побързаш да отговориш помисли добре:

- имаш малки деца, които все още не боравят изобщо с техника

- имаш възрастни хора които също не работят с техника

- имаш хора които заради тяхното географско положение и/или икономическо състояние нямат достъп до никаква техника

- телефоните с андроид, не можеш с чиста съвест да ги наречеш - хора работещи с linux

Та сега като погледнеш глобално на планетата - колко хора наистина работят на linux - те, ежедневно и само на linux. Не аз имам сървър на linux в над, но си джъткам игрички на win-a.

Аз нямам данни колко точно хора използват  linux но не само windows се ползва. Атова че обикновенния потребител и в офисите масово използват windows наистина е така, щото сложи някоя секретарка на linux да видиш как ще се пули като и изкочат разни команди да въведе за да стартира дадена програма.

преди 3 минути, vlado1985 написа:

Аз нямам данни колко точно хора използват  linux но не само windows се ползва. Атова че обикновенния потребител и в офисите масово използват windows наистина е така, щото сложи някоя секретарка на linux да видиш как ще се пули като и изкочат разни команди да въведе за да стартира дадена програма.

Ти откога не си стартирал програми под Линукс?

преди 2 часа, JKirilov написа:

Владо, ти поне беше технически грамотен? И стига с тоя Линукс, свали на флашка последното Убунту и разгледай за 5-10 минути.

БГ ФАНДОМИЯ — Any ideas с имената на Доктор Ко Речи каста?

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.