Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Аналогова телевизия

Featured Replies

Има ли трансмитери ,предаватели или каквото е там името му за излъчване на аналогова телевизия за опити и тестване на обикновени телевизори ще се подава аудио видео сигнал или vga интересува ме нещо обикновенно и простичко не съм много в тази област на ти за това приемам критики давайте идеи на воля благодаря

преди 2 минути, Gazara Gazarov написа:

Има ли трансмитери ,предаватели или каквото е там името му за излъчване на аналогова телевизия за опити и тестване на обикновени телевизори ще се подава аудио видео сигнал или vga интересува ме нещо обикновенно и простичко не съм много в тази област на ти за това приемам критики давайте идеи на воля благодаря

Може ли на ново....д някой и друга.... точка, запетая.... че да се разбере нещо. Принципно има!

Къде да ги има?
Ефирната телевизия е само цифрова,по кабеларките още се намира аналогова ...

Новите „обикновени телевизори“ са с вградени цифрови приемници.

• Автор
преди 2 минути, jhoro написа:

Къде да ги има?
Ефирната телевизия е само цифрова,по кабеларките още се намира аналогова ...

Новите „обикновени телевизори“ са с вградени цифрови приемници.

Имам ги новите цифрови боклуци и за това съм с ип от компа към телевизора 

интересува ме дали има някакъв предавател или трансмитер за аналогова телевизия за домашни опити и тестове

преди 7 минути, NewRedDragon написа:

Може ли на ново....д някой и друга.... точка, запетая.... че да се разбере нещо. Принципно има!

Принципно форумът за правопис е на друг адрес що се мъчиш тука и Бог не знае спести си каквито и да е бъдещи коментари тук 

Имам ги новите цифрови боклуци и за това съм с ип от компа към телевизора 

интересува ме дали има някакъв предавател или трансмитер за аналогова телевизия за домашни опити и тестове

Е щом ги имаш боклуците и си влязъл толкова на вътре в нещата...сигурно щеше да знаеш, че предавател и трансмитер...са...какво?

преди 6 минути, Gazara Gazarov написа:

Принципно форумът за правопис е на друг адрес що се мъчиш тука и Бог не знае спести си каквито и да е бъдещи коментари тук

Ами, просто предположих, че е техничческа грешка от твоя страна.... Явно е друга грешката.....

И за да не съм оф топик - за какви пари говорим, все пак?

• Автор
преди 4 минути, NewRedDragon написа:

Е щом ги имаш боклуците и си влязъл толкова на вътре в нещата...сигурно щеше да знаеш, че предавател и трансмитер...са...какво?

Как си добре ли си ?

• Автор
преди 2 минути, NewRedDragon написа:

Да, добре съм! Не ми отговири на въпроса!

Нещо зор ли ми даваш щот много по темата отговаряш 

Ами темата ме интерсува.....можр би вече 20 години....  А зор... имам ама той е "платим"

преди 1 час, Gazara Gazarov написа:

Човекът задава конкретни въпроси  точно по темата.Когато искаш помощ или съвет ще трябва да отговаряш на такива въпроси.

Има хиляди варианти за генериране на аналогов тв сигнал, затова те питат за бюджет и повече яснота на заданието.

Смени тона.В противен случай ще заключа темата.

• Автор

за домашни опити и тестване на стари телевизори що за бюджет трябва да е наи ми е лесно да си взема 100kw стар ефирен предвател не ми е проблем бюджета споменал съм за домашни опити нещо просто и обикновенно като е чел недочел да си спести всичките коментари негов пропуск на работа съм на повикване 

преди 5 минути, badr написа:

Човекът задава конкретни въпроси  точно по темата.Когато искаш помощ или съвет ще трябва да отговаряш на такива въпроси.

Има хиляди варианти за генериране на аналогов тв сигнал, затова те питат за бюджет и повече яснота на заданието.

Смени тона.В противен случай ще заключа темата.

Направо ключ - това е безсмислено! Не знам как да постъпя, но тоя (дето и сега пише) е някой, дето...

:lol6:

преди 7 минути, Gazara Gazarov написа:

за домашни опити и тестване на стари телевизори що за бюджет трябва да е наи ми е лесно да си взема 100kw стар ефирен предвател не ми е проблем бюджета споменал съм за домашни опити нещо просто и обикновенно като е чел недочел да си спести всичките коментари негов пропуск на работа съм на повикване 

Може ли да приключим с ....малумните писания? 100 кw....баце, сменяй дилъра...наистина (по добре оъкажи дрогата изобщо) 

за домашни опити и тестване на стари телевизори що за бюджет трябва да е наи ми е лесно да си взема 100kw стар ефирен предвател не ми е проблем бюджета споменал съм за домашни опити нещо просто и обикновенно

Има хиляди варианти - скъпи, евтини и т,н.Например стара телевизионна игра.Примерно https://www.sandacite.bg/българска-телевизионна-игра-гейм-2/

преди 4 часа, Gazara Gazarov написа:

аз, лично не бих разчитал на този сорт трансмисии

пиши на лични, за да те ориентирам

има една идея, която се казва IPTV...

;)

• Автор
преди 6 часа, MagNETO1 написа:

аз, лично не бих разчитал на този сорт трансмисии

пиши на лични, за да те ориентирам

има една идея, която се казва IPTV...

;)

Имам ги предостатъчно с всички работещи листи и няколко макове които си вървят все още 

Screenshot 2021-09-13 115331.jpg

преди 9 часа, badr написа:

Даже в момента ползвам един, от най-простите. Външен монитор - свързан по VGA.

преди 6 часа, MagNETO1 написа:

има една идея, която се казва IPTV...  ;)

Вие - тест на приемника ли ще правите или на другата „карантия“?

• Автор
преди 8 часа, badr написа:

Има хиляди варианти - скъпи, евтини и т,н.Например стара телевизионна игра.Примерно https://www.sandacite.bg/българска-телевизионна-игра-гейм-2/

До преди месец беше с подобен вариант но имаше токов удар и великата технология си загина  за сега търся алтернатива и пак казвам нещо което е минимално и просто 

преди 1 минута, jhoro написа:

Даже в момента ползвам един, от най-простите. Външен монитор - свързан по VGA.

Вие - тест на приемника ли ще правите или на другата „карантия“?

тест на приемници 

преди 4 минути, Gazara Gazarov написа:

тест на приемници 

Варианта IPTV отпада!

• Автор
преди 13 минути, jhoro написа:

Варианта IPTV отпада!

Категорично и Аз съм с 2 монитора свързани по дисплеи порт идеята е за вид устроиство с входен A/V,vga или hdmi сигнал и изходен UHF сигнал с елементарна сила на излъчване.

Категорично и Аз съм с 2 монитора свързани по дисплеи порт идеята е за вид устроиство с входен A/V,vga или hdmi сигнал и изходен UHF сигнал с елементарна сила на излъчване.

Едно време ги имаше - в сервизите. Подаваха тестов сигнал на антенния вход.

Попитай някой телевизионен техник, ама от по-старите.

Пп. Чудно - как го няма @Kolev71 Тези неща са в неговата област.

• Автор
преди 3 часа, jhoro написа:

Едно време ги имаше - в сервизите. Подаваха тестов сигнал на антенния вход.

Попитай някой телевизионен техник, ама от по-старите.

Пп. Чудно - как го няма @Kolev71 Тези неща са в неговата област.

Преди години ползвах стар сателитен тунер имаше тестов сигнал от вертикални линии но и той си замина 

• Автор
преди 15 минути, bulljo написа:

Намери някое старо видео VHS и с него ще стане.

И това е един вариянт но търся нещо компактно 
https://www.aliexpress.com/i/32846132236.html

https://www.aliexpress.com/item/32983267665.html?spm=a2g0o.store_pc_groupList.8148356.4.4bb521afwpsnxU

преди 30 минути, bulljo написа:

Намери някое старо видео VHS и с него ще стане.

Дали?
Там сигнала е нискочестотен, а автора иска ВЧ!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.