Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Препоръчайте ми принтер

Featured Replies

• Автор

Спорите за глупоусти .Незнам тия 3,5,15,20лв годишно дали и как вобще ще се отразят на семейния бюджет ,на фона на останалите разходи. Както и да е аз пък си харесах този http://adroit.bg/printeri-brother-dcp-t720dw-inkjet-9089.html 

С 3 години гаранция и си има всичко неообходимо. Малко цената е висока ама... 

• 4 месеца по-късно...

Здравейте! 

Използвам тази тема, понеже търсеният от мен продукт е същия като на автора и критериите за него са сходни.

Моля, може ли да ми препоръчате принтер/многофункционално устройство. Предпочитам цветен вариант и да има опция за копиране. Ще ползвам в домашни условия, за лични нужди, вероятно не всеки ден. Бонус ще е, ако могат да се принтират снимки с добро качество. 

Нямам никакви познания относто технолигията на печатане и кой вариант е най-удачен. 

Ще съм благодарна на всеки, който може да ме ориентира в изборът ми. 

Ако не ти е необходима безжична връзка , автоматичен двустранен печат и автоматично листоподаващо устройство 

https://www.brother.bg/printers/inkjet-printers/dcp-t220

Не са ми необходими.

Благодаря много!

• 1 година по-късно...

Здравейте :) Може ли да препоръчате принтер/скенер/копир за домашна употреба. Не държа да е цветен. Искам да има безжична връзка, за да мога да принтирам ПДФ-и от телефона и лаптопа, без да се стига до излишни упражнения.  :) Ще се печата сравнително рядко. Просто ми писна да се разхождам до книжарници, когато ми потрябва да копирам или принтирам нещо. Благодаря :)

Редактирано от pval (преглед на промените)

на 15.09.2021 г. в 12:43, adersa написа:

Аз и рутера си изключвам вечер след като всички легнат .

Изключваш го щото те е страх че ще се вържа към твоя и ще ти изразходя лимита , само докато спиш! На нощ правя по 600-700 гигабайта download!

• 2 месеца по-късно...

Здравейте !

Какъв принтер ще ми препоръчате да взема? Ще се използва много рядко/ в случая ще ми трябва,защото сестра ми ще идва от Канада и при връщането ... трябвало да се разпечати някакъв документ 1 ден преди отлитането... поне така аз разбрах. С  windows 7 съм. Досега такова разпечатване не беше необходимо--- но тя е сигурна , че сега трябва.

преди 15 минути, 888red написа:

Здравейте !

Какъв принтер ще ми препоръчате да взема? Ще се използва много рядко/ в случая ще ми трябва,защото сестра ми ще идва от Канада и при връщането ... трябвало да се разпечати някакъв документ 1 ден преди отлитането... поне така аз разбрах. С  windows 7 съм. Досега такова разпечатване не беше необходимо--- но тя е сигурна , че сега трябва.

Ако е само за това, по-добре изобщо не купувайте - ако някъде около вас има копирно студио, най-вероятно ще могат да разпечатат документа, занесен на флашка или пратен по електронна поща, за броени стотинки. Ако става въпрос за бордна карта, доколкото знам на летищата също може да се направи. Важно е обаче самия процес по чекиране да се направи навреме, пък вече кога хартийката ще се разпечата (и дали изобщо - понеже може да се покаже и от телефон) е бял кахър.

преди 24 минути, killchain написа:

понеже може да се покаже и от телефон

Благодаря за отговора. Сестра ми каза,че по тлф. - не го приемат.  Ако не е много скъп/300-500лв/- защо да не го имам подръка?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.