Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с uTorrent

Featured Replies

Който е негоден да управлява компютър си слага стари версии. За да му генерират логове от грешки за несъвместимост. От където и да го гледаш все ламери наоколо.

При мен що работи?

bittorrent_current.png

преди 3 минути, B-boy/StyLе/ написа:

При мен що работи.

Щото си ... Овчарчето Калитко!

преди 3 минути, B-boy/StyLе/ написа:

Който е негоден да управлява компютър си слага стари версии. За да му генерират логове от грешки за несъвместимост. 

Всеки си слага версии, които му отговарят на ОС и хардуера!

току-що, jhoro написа:

Всеки си слага версии, които му отговарят на ОС и хардуера!

Какво се правиш на ощипана мома? Старите версии вървят само на закритата система Windows 7. Още не съм срещал лице, което ползва Windows 7. Препоръките ви са вредни . . . . за обществото!!!

преди 8 минути, B-boy/StyLе/ написа:

Какво се правиш на ощипана мома? Старите версии вървят само на закритата система Windows 7. Още не съм срещал лице, което ползва Windows 7. Препоръките ви са вредни . . . . за обществото!!!

Значи много малко „лица“ срещаш!

Ела  - да ти покажа - и Windows 7, и Windows ХР, че и Windows 3.11 в действие!

преди 1 минута, jhoro написа:

Значи много малко „лица“ срещаш!

Ела  - да ти покажа - и Windows 7, и Windows ХР, че и Windows 3.11 в действие!

В интерес на истината, ако ще си избирам една система измежду всичките, няма да е Windows 11, нито джам 10, нито джам 8, а именно Windows 7 - царица! :) Когато почистя компито това е моята система, по ирония на съдбата. Макар и замръкнала в ъгъла. ;)

преди 3 минути, JKirilov написа:

Тогава защо спамиш?:angry:

На кое викаш спам - на критиката? Защото не сте точни и заблуждавате хората да си слагат трошляци.

Който каквато версия иска да си ползва. Факт, е че в старите обаче имаше не една или две дупки в сигурността на протоколите и аз не бих ги ползвал дори само по тази причина.

Факт, е че и новата версия се нуждае от повече настройване за да се отърве човек от излишните рекламни прозорци, но лично аз съм нямал ядове нито с инсталирането на нежелан допълнителен софтуер, нито с реклами.

Заредена и работеща на пълни обороти при мен е 3.5.5.46096 (последната налична).

Image-235.png

преди 1 час, B-boy/StyLe/ написа:

Факт, е че и новата версия се нуждае от повече настройване за да се отърве човек от излишните рекламни прозорци

Веднъж настроено повече никога не ти се налага да настройваш. При всяка нова инсталация! Пазиш си настройката или ползваш чистата версия защото и такава има.

преди 19 минути, B-boy/StyLе/ написа:

Веднъж настроено повече никога не ти се налага да настройваш. При всяка нова инсталация! Пазиш си настройката или ползваш чистата версия защото и такава има.

Това го знам, надявам се не го казваш на мен, а просто използваш възможността на това, че и аз съм с последната версия.

преди 2 часа, B-boy/StyLe/ написа:

Който каквато версия иска да си ползва. Факт, е че в старите обаче имаше не една или две дупки в сигурността на протоколите и аз не бих ги ползвал дори само по тази причина.

Обаче има и още един факт. Не толкова за конкретни програми, а за Операционни системи най-вече.
Не можеш да слагаш на стар хардуер - каквото си искаш!

Ела ми инсталирай - 64 битов Google Chrome - на 32-битова щайга?

преди 9 минути, jhoro написа:

Не можеш да слагаш на стар хардуер - каквото си искаш!

Това не съм го оспорвал. Затова казах, всеки да слага, каквото си иска (по свой вкус с която е свикнал и му върши работа и според наличния хардуер). Но все пак е добре да се уточни, че на съвременна машина често е по-добре да се слагат по-новите версии, защото често хардуера се възползва по-добре от тях и на теория са и по-сигурни. На End-of-Life програма няма как да се гарантира това. Не, че и аз не ползвам такива програми (но там нямам и избор - например WinAmp - там и да искам няма по-нова версия. Не че няма AIMP и други алтернативи, но навик). Друг пример е CS6 продуктите на Adobe. Там избор има и ползвам и новите и старите, но това не променя факта, че CS6 е End-of-Live цикъл на поддръжка.

преди 41 минути, B-boy/StyLe/ написа:

Това не съм го оспорвал.

Не обяснявам на теб, а на публиката.

Като 

преди 10 часа, B-boy/StyLе/ написа:

.. ако ще си избирам една система ...Windows 7 - царица!

Точно 7 е най-тежък от всички Windows-и.

Ама вие, феновете - си знаете. Аз ако избирам - определено няма да е Windows.

То всички много хубаво, ама така като си цитирал излиза, че все едно аз съм казал и долното мнение, заради тъпото клониране на ника.

И определението фенове е неправилно. Няма фенщина тук. Аз работя с всичко, но си имам и предпочитания разбира се. Все едно аз да кажа, че си фен на онази другата, която ще избереш.

Па вкус и па цвет...

преди 11 часа, jhoro написа:

Точно 7 е най-тежък от всички Windows-и.

Какво викаш? Компютъра ти се изтощил от 7-цата ли?

Какво викаш? Компютъра ти се изтощил от 7-цата ли?
Изобщо не викам. Даже не говоря - пиша си, тихичко.
Колкото до 7-цата - това не е само мое наблюдение.
преди 12 часа, jhoro написа:

Колкото до 7-цата - това не е само мое наблюдение.

Тези мнения се генерират от пре-хвалене на новоизлезли операционни системи на Майкрософт! Като излезе нещо ново и хоп - новата система върви по-леко, сложете си я. :) 

преди 1 минута, B-boy/StyLе/ написа:

Тези мнения се генерират от пре-хвалене на новоизлезли операционни системи на Майкрософт! Като излезе нещо ново и хоп - новата система върви по-леко, сложете си я. :) 

Добро утро! Ти се събуди?

От десет години стоя настрани от Майкрософт. Само ги разглеждам - като при дисекция на жаба.

Как може образовани техници от този форум, все още да препоръчват  utoorent *(старото дърво), след като вече има напреднали идеи от сорта:

https://www.qbittorrent.org/download.php

преди 9 часа, Consigliere написа:

след като вече има напреднали идеи от сорта

:lol6:Колко да е "вече"... вече само има няма 15 години... , Колумбе.

Цитат

qBittorrent първоначално е разработен през март 2006 г. от Кристоф Дюмез

Цитат

Статистиката на FossHub показва qBittorrent като вторият най-изтеглен софтуер

През 2012 г., Ghacks предложи qBittorrent като чудесна алтернатива на μTorrent

Аман от реплики и плагиати...

преди 18 часа, Consigliere написа:

Как може образовани техници от този форум, все още да препоръчват  utoorent *(старото дърво), след като вече има напреднали идеи от сорта:

https://www.qbittorrent.org/download.php

Като не знаеш класиката коя е, трай си там! Все разбирачи. Не може да подкараш един мю-торент!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.