Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Заслужава ли си iPhone 13

Гост

Препоръчан отговор

След около седмица излиза по магазините айфон 13 и доста ме грабна с дизайн. Изглежда като фейслифт на 12 и на външен вид и по технически характеристики. С 12 имах проблеми множество, но мисля, че 13 е фейслифт на 12 и всички грешки и бъгове са изчистени. Готино е , че излиза в много цветове, досега съм си взимал само черен, но сега се замислям за някакъв по ексклузивен цвят. Бях видял, че Васил Божков е с червен и ми се стори доста шик.Някои казват, че червения бил само за жени, но аз не съм на същото мнение.Сега съм със 7 плюс имам и чистата 8-ца в нас, и съм много доволен. Няма бъгове, забивания, Та чудех се да скачам ли в дълбокото с 13-ката или не. Интересува ме и здравината на корпуса и екрана. Някой има ли информация да ли е по-здрав от 12?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Бял Кон написа:

След около седмица излиза по магазините айфон 13 и доста ме грабна с дизайн. Изглежда като фейслифт на 12 и на външен вид и по технически характеристики. С 12 имах проблеми множество, но мисля, че 13 е фейслифт на 12 и всички грешки и бъгове са изчистени. Готино е , че излиза в много цветове, досега съм си взимал само черен, но сега се замислям за някакъв по ексклузивен цвят. Бях видял, че Васил Божков е с червен и ми се стори доста шик.Някои казват, че червения бил само за жени, но аз не съм на същото мнение.Сега съм със 7 плюс имам и чистата 8-ца в нас, и съм много доволен. Няма бъгове, забивания, Та чудех се да скачам ли в дълбокото с 13-ката или не. Интересува ме и здравината на корпуса и екрана. Някой има ли информация да ли е по-здрав от 12?

Тръснеш ли го край с него. Няма здравина тук.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 35 минути, ncl написа:

Задължителен е за всеки фен.

И кое му е задължителното на 3000 лева боклук?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 25 минути, Емил Костов написа:

И кое му е задължителното на 3000 лева боклук?

Как ще е боклук ТилИфонче Айфонче  Емил ? Само да не те чуят феновете им . Познавам няколко такива , те са ,като секта . Цял ден могат да ни развиват теории как на земята не е произведено нищо по-добро от нагризаните ябълки .  :lol6:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 42 минути, V_A_G_A_B_O_N_D написа:

Как ще е боклук ТилИфонче Айфонче  Емил ? Само да не те чуят феновете им . Познавам няколко такива , те са ,като секта . Цял ден могат да ни развиват теории как на земята не е произведено нищо по-добро от нагризаните ябълки .  :lol6:

Наистина няма по-добро. Като хвана андроид в ръката, ако ще да е за два бона, усещането е все едно от Брабус да се качиш на Дачия.Специално 13, поне от видията ме впечатли със визия. Мирише на Лукс- както казва Ицето Стоичков.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Ако ще е за една гъзария не си струва толкова пари....

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Данък 3000 лв. за 3 години употреба и после в кофата? Да не ме е думнала ловна пушка в главата? :questions: Батериите живеят за 3 години слава. После погребваш златната технология като еднодневка. Направено е така за разумни хора. :giggle1:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 4 часа, B-boy/StyLе/ написа:

Данък 3000 лв. за 3 години употреба и после в кофата? Да не ме е думнала ловна пушка в главата? :questions: Батериите живеят за 3 години слава. После погребваш златната технология като еднодневка. Направено е така за разумни хора. :giggle1:

Че от кога е проблем да се смени батерия на мобилен телефон? Ако сервизът е читав и майстора знае какво прави, няма никакви ядове.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 часа, ivottoshev написа:

Че от кога е проблем да се смени батерия на мобилен телефон? Ако сервизът е читав и майстора знае какво прави, няма никакви ядове.

Той ще я смени майстора, ама кой знае колко ще струва и тя а и ме съмнява да е евтина. :)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 4 часа, ivottoshev написа:

Къв майстор бе пич? Хората правеха сменяеми батерии, като изтече живота да си я смениш за секунди - сам, без да ти го ръчка някой, без да рискуваш.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Ето цените от официалният сервиз на Айфон. Дават и три месеца гаранция, което е повече от достатъчно време, ако има проблем, той да се прояви:

Батериите за iPhone 4s, 5, 5c, 5s, SE, 6, 6 Plus, 6s, 6s Plus, 7, 7 Plus, 8, 8 Plus, SE 2 са намалени до 90лв. с ДДС*.

Батериите за iPhone X, Xs, Xs Max, Xr, 11, 11 Pro и 11 Pro Max струват 125лв с ДДС *.*

Инсталацията и ДДС са включени в цената.

Както казах, ако сервиза е читав, демек да разполага с хора които знаят какво правят, необходимата апаратура за възстановяване на херметичността както и с другите необходими уреди и инструменти, то самата смяна не е проблем. 

Батерии се сменяват на всички марки като цената зависи от модела на телефона, и стига да не попаднеш на някой гаражен майстор, то проблеми няма.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Другаря Бел конь да вземе да сподели пашата си с някой нуждаещ се, току виж съдбата пак го дарила с някой изгубен нов айфон.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 17 часа, Бял Кон написа:

Интересува ме и здравината на корпуса и екрана. Някой има ли информация да ли е по-здрав от 12?

Без допълнителна защита от предпазни стъкла и кейсове няма как да стане по-здрав. Някъде и да пише нещо подобно, е само реклама.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 16 часа, V_A_G_A_B_O_N_D написа:

Това си е техен проблем, а не мой. Който иска да дава 3000 лева за играчка си е негово желание.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 18 часа, Bubbles написа:

Как кое?

Brz-kredit-bez-trudov-dogovor.jpg&q=0&b=

Няма вече такива! И при тези господа се иска да имаш обезпечение.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 20 часа, Бял Кон написа:

Наистина няма по-добро. Като хвана андроид в ръката, ако ще да е за два бона, усещането е все едно от Брабус да се качиш на Дачия.Специално 13, поне от видията ме впечатли със визия. Мирише на Лукс- както казва Ицето Стоичков.

Как се хваща операционна система в ръката?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Телефона е уникален! Най-добрия смартфон пускан някога! Първо е уникално красив, второ екрана възпроизвежда супер естествени цветове, трето операционната система е чук и бачка супер мазно и стегнато. До колкото разбрах проблемите на 12 са изчистени при 13. Заслужава си мангизите!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 4 седмици по-късно...

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...