Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с програмата Проблем с Corel VideoStudio

Featured Replies

Имам инсталирана програмата Corel VideoStudio Pro X5 от дълги години и до сега винаги е работила нормално.

Днес сутринта се опитвам да пусна и веднага след стартирането на програмата се появява досадното съобщение което гласи:

Corel VideoStudio Pro спря да работи. Проблем предизвика спиране на правилната работа на тази програма. Затворете програмата.

Windows 7 Ultimate 64, 

Q87M-E

Intel Core i5 4430

12 GBytes  DDR3 Dual 799.0 MHz

Intel® HD Graphics 4600

Спомням си че че много отдавна отново имах проблем със същата програма, същата нейна версия и същата операционна система и писах тук за този проблем тогава, решението беше да се преименува някакъв файл в системната директория, не помня кой точно на нещо там което съдържаше old, решението беше открито от тукашен потребител в чужд форум и го беше дал тук (не помня кой по-точно), и след преименуването на този файл програмата заработи нормално.

След това ми се наложи да сменявам цялостно конфигурацията си и съответно програмата известно време не беше инсталирана, преди около 2 месеца и половина я инсталирах, поработи малко и днес не иска да се отвори отново.

За съжаление колкото и да търсих не мога да открия някогашната ми тема със почти същия проблем.

Знам че ОС е стара и програмата също но въпреки това до сега програмата на тази ОС е работила повече от нормално.

Моля за съдействие и помощ за отстряаняване на проблема ми.

Благодаря.

Разрешен от B-boy/StyLe/

• Автор
преди 14 минути, B-boy/StyLe/ написа:

Да, точно е същото. След замяната на преименувания файл програмата заработи отново!

Много ти благодаря Гошка, за пореден ми помогна, само ти пожелавам жив и здрав бъди!

Ти също бъди жив и здрав пич. Не е лоша идея да си слагаш такива линкове в bookmarks в случай, че пак ти потрябва един ден. Аз лично така правя и отделно си правя бекъп на профила на браузъра и отметките винаги се пазят така. Само от време на време ги почиствам от счупени линкове за да не се трупат излишно неработещи такива. ;)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.