Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Интернета ми прекъсва за секунди?

Featured Replies

преди 1 час, qnkov написа:

не виждам смисъл

• Отговори 58
  • Прегледи 16,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Опитай само на кабел, без рутер, но нека да е по продължително време, за да не те подведе. (примерно 24 часа)

• Понеже не си написал конфигурацията за интернет, аз само предполагам как е, защото има няколко разновидности, още по вече че ползваш и телевизия.. Независимо че вече не е така топло, ако имаш някакво

• Димитър 59
    Димитър 59

Две?Груба грешка.Тя една е в състояние да ти спира интернета,когато „засече“ нещо,което не и хареса!А ти си с две,при което може дори да се получи конфликт между тях.

пусни си тия пингове, в момента в който ти прекъсне нета, поглеждаш към тях и виждаш къде не минава. ако не минава през рутера-застрелваш рутера, ако минава през рутера а спира по-натам - започваш да тормозиш доставчика.

• 4 месеца по-късно...

Здравей, ще споделиш ли дали разреши проблемът и как се случи.

Благодаря ти.

• 1 година по-късно...

И аз имам същия проблем на лаптопа с интернета, прихващан с WiFi. Спира за известно време и пак се пуска, и това в рамките на секунди. То не бяха преинсталации на драйвъри, изчистване на кешове, простотии, даже и днес си смених лан-картата със същата на другия ми лаптоп HP, който не работи - случва се същото...Слагал съм директно на кабела на рутера - проблем нямам...Явно "щайгата ми" ми прави проблеми, но не знам къде точно, та бих се радвал някой да помогне със съвет!

преди 5 минути, Огнянчо написа:

И аз имам същия проблем на лаптопа с интернета, прихващан с WiFi. Спира за известно време и пак се пуска, и това в рамките на секунди. То не бяха преинсталации на драйвъри, изчистване на кешове, простотии, даже и днес си смених лан-картата със същата на другия ми лаптоп HP, който не работи - случва се същото...Слагал съм директно на кабела на рутера - проблем нямам...Явно "щайгата ми" ми прави проблеми, но не знам къде точно, та бих се радвал някой да помогне със съвет!

Колко далече си от рутера? На каква скорост се свързваш? Промяна на настройките в рутера за безжично свързване - пробвал ли си?

Ако имаш телефон с Wi-Fi - и свържеш двете устройства - пада ли отново връзката? Примерно лаптопа го храниш по LAN с интернет и правиш точка за достъп на Wi-Fi интерфейса и свързваш телефона. Може и на обратно - шерваш нет от телефона, но там зависи какъв план имаш!

С външен адаптер пробвал ли си?

Прекъсването става по-скоро при натоварване на картата или в покой (или няма зависимост)?

преди 12 минути, Огнянчо написа:

Рутера си сменя носещата честота понеже е оставен на автоматичен избор. Тряба да му се зададе канал за да работи на него постоянно без да го сменя!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.