Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

С какво кейсовете на епъл превъзхождат кейсовете на други фирми за айфон?

Гост
Виж решението Разрешен от Rudy M.,

Препоръчан отговор

По принцип мразя да слагам кейсове на айфоните. Такава красота да я затвориш и обезличиш, си е  тежко престъпление. Обаче миналата година като взех 12 мини, няколко пъти падна от височина метър и половина  в банята с екрана на плочките, нищо му нямаше, накрая го изпуснах на едни павета и се окърли зверски рамката. Сега чакам 13’про да ми докарат и не ми се иска да си играя с 1200 ойро на руска рулетка. Все пак не ги бера по дърветата. И си викам си търся някой готин кейс, който да не го загрозява и обезличава. Обикалях гледам разглеждам, и видях едни Megasafe , с цвят като гърба на телефона и логото на нагризаната ябълка. Обаче като ми казаха цената 55 евро и сравнявам с други кейсове пак силиконови прозрачни например, които са производство на друга фирма по 10 евро  парчето. Каква е разликата освен , че едните са с цвят и с лого? По принцип качеството определя цената, но не винаги…. Понякога тоя момент липсва……..  Ако има някой запознат с качеството на различните кейсове нека да сподели.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

С факта ,че дерат кожите на клиентите си . Е все пак можеш да се похвалиш и да се почувстваш като човек ползващ " Премиум продукт ". Преди доста години им следях продуктовата гама ,докато не пуснаха в продажба модели лаптопи ,които бяха със същия или по-слаб хардуер спрямо конкурентите си , но само с 400 -450 доларчета по-скъпи .  ;)  :cool:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 13 минути, Бял Кон написа:

По принцип мразя да слагам кейсове на айфоните. Такава красота да я затвориш и обезличиш, си е  тежко престъпление. Обаче миналата година като взех 12 мини, няколко пъти падна от височина метър и половина  в банята с екрана на плочките, нищо му нямаше, накрая го изпуснах на едни павета и се окърли зверски рамката. Сега чакам 13’про да ми докарат и не ми се иска да си играя с 1200 ойро на руска рулетка. Все пак не ги бера по дърветата. И си викам си търся някой готин кейс, който да не го загрозява и обезличава. Обикалях гледам разглеждам, и видях едни Megasafe , с цвят като гърба на телефона и логото на нагризаната ябълка. Обаче като ми казаха цената 55 евро и сравнявам с други кейсове пак силиконови прозрачни например, които са производство на друга фирма по 10 евро  парчето. Каква е разликата освен , че едните са с цвят и с лого? По принцип качеството определя цената, но не винаги…. Понякога тоя момент липсва……..  Ако има някой запознат с качеството на различните кейсове нека да сподели.

С нищо!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

1. Марката(Логото) оскъпява.
2. Разлика в случая няма.
3. Гризания зарзават от край време са си мошеници.
4. На думичката калъф й няма нищо.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

@V_A_G_A_B_O_N_DМойка само хардуера на прави играта…….. Софтуера е ключа за дулапа. Епъл няма още кой да ги бие на софтуер. Били са лидери и ще си останат лидери, иноватори и прочие. Другите са последователи!

Но нека се върнем по същество. Аз имам един принцип. А той е следния:  Като имаш брада, трябва да имаш и гребенче. 

Не че ми се свидят парите, просто размишлявам и търся основателна причина да си купя оригиналния кейс. Вчера бях в магазина на Ай Мек, беше фраш с хора за кейсове и скрийн протектори. Питах и за скрий протектор какви са им цените 35 евра. При арабина 15. Обаче тука се убедих защо трябва да заложа на услугите на Ай Мек. При арабина, почисва ти екрана на телефона лепи протектора на ръка  готов си. Ми то и аз мога да го направя. В Ай Мек го почиства от двете страни старателно, поставя го в някаква машина, която се затваря и от двете страни и вече си със скрийн протектор. Тоест сервиза е на съвсем друг левел.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, Бял Кон написа:

Вчера бях в магазина на Ай Мек

Това да не е някой нов производител на тоалетна хартия?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 11 минути, Бял Кон написа:

@V_A_G_A_B_O_N_DМойка само хардуера на прави играта…….. Софтуера е ключа за дулапа. Епъл няма още кой да ги бие на софтуер. Били са лидери и ще си останат лидери, иноватори и прочие. Другите са последователи!

Но нека се върнем по същество. Аз имам един принцип. А той е следния:  Като имаш брада, трябва да имаш и гребенче. 

Не че ми се свидят парите, просто размишлявам и търся основателна причина да си купя оригиналния кейс. Вчера бях в магазина на Ай Мек, беше фраш с хора за кейсове и скрийн протектори. Питах и за скрий протектор какви са им цените 35 евра. При арабина 15. Обаче тука се убедих защо трябва да заложа на услугите на Ай Мек. При арабина, почисва ти екрана на телефона лепи протектора на ръка  готов си. Ми то и аз мога да го направя. В Ай Мек го почиства от двете страни старателно, поставя го в някаква машина, която се затваря и от двете страни и вече си със скрийн протектор. Тоест сервиза е на съвсем друг левел.

Лесно е! Купи си двата кейса и ги тествай. Ще се убедиш сам. Защо  трябва някой да те убеждава.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

По принцип мразя да слагам кейсове на айфоните. Такава красота да я затвориш и обезличиш, си е  тежко престъпление.

Да бе - всичката красота се е събрала в тях!
Да платиш - за калъф и протектор, повече - отколкото плащам за цял телефон??? Имал си бол пари - платил си!
Заради такива, като теб - ще станат и още по-скъпи.
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 5 минути, jhoro написа:

Да платиш - за калъф и протектор, повече - отколкото плащам за цял телефон??? Имал си бол пари - платил си!

Остави го да даде 3000 лева за една помия, да го изпусне и да го видим после какво ще пише. Не, че сега просто не пише наизуст!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Остави го да даде 3000 лева за една помия, да го изпусне и да го видим после какво ще пише. Не, че сега просто не пише наизуст!
За рази сума - ще си купя 8-10 апарата и ще изкарам 20 години!
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

току-що, jhoro написа:
преди 24 минути, Емил Костов написа:

За рази сума - ще си купя 8-10 апарата и ще изкарам 20 години!

10 не, но поне 5 със сигурност!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

10 не, но поне 5 със сигурност!
Даже ще кажа „поне 8-10”! Зависи от изискванията.
Вече има апарати - с RAM 4 GB и вътрешна памет 128 GB - под 300 лева. Да не говоря, за „по-скромните”.
В момента ползвам Huawei Y6 2017 - RAM 2 GB и вътрешна памет16 GB без сериозни проблеми. Преди 3,5 години го купих за 220 лева.
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 10 минути, jhoro написа:

Даже ще кажа „поне 8-10”! Зависи от изискванията.
Вече има апарати - с RAM 4 GB и вътрешна памет 128 GB - под 300 лева. Да не говоря, за „по-скромните”.
В момента ползвам Huawei Y6 2017 - RAM 2 GB и вътрешна памет16 GB без сериозни проблеми. Преди 3,5 години го купих за 220 лева.

Е аз изхождам от телефони като Xiaomi redmi note pro 9. Мога да кажа, че бие лайноPhone в пъти повече.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Е аз изхождам от телефони като Xiaomi redmi note pro 9. Мога да кажа, че бие лайноPhone в пъти повече.
Да, ама „ПРО” - с 6 GB RAM.
Аз гледам - Xiaomi Redmi Note 9 128GB 4GB RAM Dual - за 320 лв.
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Ми със стандартен айфон дето всяка кифла може да го има ли ще се излагаш? Вземай от тука един със злато и диаманти https://www.goldgenie.com/product/diamond-logo-bezel-gold-iphone-13-pro-and-pro-max-brilliance/

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, skalata_73 написа:

Бате, бате. 

Глей тук какъв кейс има. С бял конь.

Само за 20 долара.

1.jpg.bb6b1b65f65bedd1d382db0d984ca6ff.jpg

БРАВО БЕ МОМЧЕ. Тъкмо за него е! Това го казвам без да се шегувам!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Емил Костов написа:

БРАВО БЕ МОМЧЕ. Тъкмо за него е! Това го казвам без да се шегувам!

Е, кой казал, че се шегувам? Тука сме сериозен форум. Трябва да си помагаме.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 12 минути, skalata_73 написа:

Бате, бате. 

Глей тук какъв кейс има. С бял конь.

Само за 20 долара.

1.jpg.bb6b1b65f65bedd1d382db0d984ca6ff.jpg

Кон ама рогоносец, да не намекваш нещо?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 часа, jhoro написа:

Жоре, аз съм винаги съм бил от пионерите относно комуникационните технологии и винаги с най-доброто.Още от времената на мобифоните. Всъщност тогава да имаш мобифон, беше много по-скъпо от сега да имаш и най-скъпия телефон. Беше и престижно, статус. Като се появих в училище, всички ученички искаха да го пипнат и да си поиграят с него.;) Че даже и даскалицата по музика….  Аве готини времена бяха.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Жоре, аз съм винаги съм бил от пионерите относно комуникационните технологии и винаги с най-доброто.Още от времената на мобифоните. Всъщност тогава да имаш мобифон, много по-скъпо от сега да имаш и най-скъпия телефон. Беше и престижно, статус. Като се появих в училище, всички ученички искаха да го пипнат и да си поиграят с него. Аве готини времена бяха.
Когато се занимавах с ученички - и те искаха да го пипнат!
А още нямаше … мобифони!
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

В крайна сметка мисля да заложа на оригиналния кейс, като ще е гарга да е рошава.Кефа цена няма, ама струва пари, както е рекъл един мъдър българин.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...