Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Когато непознат номер ме набира, му излиза името на старата ми фирма... защо как да го оправя?

Featured Replies

Здравейте! 

От не отдавна забелязах, че на някои (не всички) хора, които ми нямат номера и им го дам или аз ги набера, освен самият номер, на тях им излиза и името на старата фирма, в която работех. Мисля, че е само на андроидските телефони, понеже на iPhone (iOS) не се получи така. 

Същото се получава и когато някой ме добави във Viber. 

Не че е голям проблем, но по принцип не искам да се объркват хората по този начин. 

Та любопитно ми е как така се е получило, понеже като напуснах фирмата ги помолих да ми махнат номера от всички страници в сайта и те го направиха, но явно го има още някъде където не нзма. Има ли начин да го оправя аз и ако не и се налага да се свързвам с тях, къде да им кажа да проверят? 

*с Huawei P8 и Android съм. 

Благодаря :)

Ако не се лъжа, е свързано с бизнес информацията, която се появява например в Google Maps. Работодателят трябва да може да предяви претенция да управлява тази информация (ако все още не е) и да разкара номера от там.

Виж какво си написал във Viber за твое име в собствения ти телефон - това излиза. И в чата е същото. Няма откъде другаде да се вземе.

• Автор
преди 33 минути, Филипов написа:

Виж какво си написал във Viber за твое име в собствения ти телефон - това излиза. И в чата е същото. Няма откъде другаде да се вземе.

Във Viber си пиша само моето име, но въпреки това на другия му излиза както името ми, така и името на фирмата. Два път преинсталирам Viber-a, а и factory reset на телефона трябваше да направя, но явно не е от моята страна. Изглежда, че ще трябва да се разправям с фирмата, но не знам къде точно да им кажа да проверяват. Може би както казва колегата по-горе - в Google My Business. Само че като напиша в Гугъл моя телефонен номер, не ми излиза. 

• Автор
преди 5 минути, JKirilov написа:

но след това трябва да се почиства - ръчно и с програмка.

И как става това почистване и с коя програмка?

преди 25 минути, JKirilov написа:

Ръчното е за напреднали - в Program Files, Program Data и в регистрите. Програмките са десетки, някои са опасни, примерно

Аз ползвам WC365 и Dism++

Интересно, от къде реши, че Вайбърът е на Уиндоус, след като авторът изрично е писал, че е за телефон с андроид? Или ей тъй да пишем, времето да минава...

В контакти на смартфона,ако там си запаметил твоя номер,си има поле за попълване:,,Фирма"Да ни си го вписал там.

• Автор
преди 1 час, lupis написа:

Интересно, от къде реши, че Вайбърът е на Уиндоус, след като авторът изрично е писал, че е за телефон с андроид? Или ей тъй да пишем, времето да минава...

Именно... Ползвам Вайбито само на телефона, не съм го инсталирал на Уиндоуса. 

преди 45 минути, Димитър 59 написа:

В контакти на смартфона,ако там си запаметил твоя номер,си има поле за попълване:,,Фирма"Да ни си го вписал там.

Не, не ъм го запаметявал там. И това малко ме дрази, че по някакъв начин явно някой (може би от IT) от фирмата го е плеснал някъде и още седи там. Аз по принцип отговарях за приемане на обаждания от България и явно са го набухали навсякъде, където са го преценили и след като се разделихме ги помолих да го махнат от сайта, което направиха, но изглежда са забравили някъде другаде. 

преди 2 часа, lupis написа:

Не виждам проблем да се инсталира на компа под Уйн, но ти сега обясни тъпия Андроид как се почиства, дори да не е в него проблема?

А вече да си бухнеш някъде фирмата е ...:angry: Добре че не е Гугъл примерно. :)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.