Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Търся програма за видео ефекти (обединена)

Featured Replies

Пробвай с тази не съм сигурен че става,но затова пък има страшно много други ефекти.

• Отговори 66
  • Прегледи 40,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Амииии...препоръчвам ти Adobe After Effects

• Just Human..
    Just Human..

Здравейте, Искам да попитам някои знае ли програма за видео ефекти за counter strike . Имам sony vegas camtasia, ако някой знае нещо по специялно.Дори и да е сложна програмата това не е от проблем сам

В интерес на истината програмата която ми свърши работа беше Ulead VideoStudio 10, но ще прегледам JahShaka да видим какво предлага :) Мерси за отговора AlekSoft

Също така можеш да опиташ и със Sony Vegas Video, но тя вече е по професионална. Но предполагам с повече усилия, интерес и четене ще станат работите л) Успех!

• 2 седмици по-късно...

В интерес на истината програмата която ми свърши работа беше Ulead VideoStudio 10, но ще прегледам JahShaka да видим какво предлага ;)

Мерси за отговора AlekSoft

Тъкмо такава програма ми трябваше от край време,но за съжаление..не успях да се науча да работя с нея!!?

Отвратително е когато искаш,а незнаеш как...

• 3 месеца по-късно...

Значи имам следния проблем като почна да режа даден материал и после почна да слагам ефектите след това се вижда как ефекта не се изпълнява коректно и показва един кадър преди този които съм отрязал. Не знам дали обясних много добре но искам да кажа че това се получава и на Adobe Premiere 2.0 и не знам на какво се дължи ако някои може дами помогне ще съм много благодарен.

• 2 седмици по-късно...

Що не пробваш Windows Movie Maker вградена си е в Windowsa и е изключително добра и лека стига да знаеш как се работи с нея е идеална !

Успех :)

Наистина е супер "мув мейкъра"но много проблеми създава и много интересно че не може да се оправи,свалям нов "мув мейкър"но не може и тои да тръгне.някой ако знае как точно може да се поправи ще съм много благодарна.Изписва ми"unspecified error"
  • 6 месеца по-късно...

Трябва ми защото снимам клип със светлинни мечове и искам да ги направя като истински. Още по хибаво ще е и ако мога да добавям и звук.

Трябва ми защото снимам клип със светлинни мечове и искам да ги направя като истински. Още по хибаво ще е и ако мога да добавям и звук.

CompositeLab Pro става ли? Имай предвид, че е платена. Има демо версия.

За целта може да се използват доста програми: Adobe After Effects, jahshaka, wax, ZS4 и още много...

убави програми предлагате но много трудно се работи с тях. Ако може нещо по лесно или да ми дадете линк към видео уроци (не от vbox7 или youtube защото имам проблеми с тези сайтове) ще съм ви благодарен!

убави програми предлагате но много трудно се работи с тях. Ако може нещо по лесно или да ми дадете линк към видео уроци (не от vbox7 или youtube защото имам проблеми с тези сайтове) ще съм ви благодарен!

Хем искаш нещо мощно с което да правиш сложни ефекти, дорисувания и т.н. хем не ти се учи сериозен продукт....

пич с лесна програма никога няма да можеш да направиш това което искаш . Трябва наистина да си харесаш 1 от сичките и да потърсиш малко в гоогъл за нея и как се работи с нея и ще стане по лесно отколкото да чакаш на готово да ти напишат кВо да правиш :speak:

• 3 седмици по-късно...

Тази тема сяка седмица се отваря не се ли научихте вече да изпозвате търсачка .... http://www.kaldata.com/forums/index.php?act=Search

за последно казвам най-добрата е СОНИ ВЕГАС

Редактирано от papi93 (преглед на промените)

Тази тема сяка седмица се отваря не се ли научихте вече да изпозвате търсачка .... http://www.kaldata.com/forums/index.php?act=Search

за последно казвам най-добрата е СОНИ ВЕГАС

То това с търсачката е правилно, но промяна на честотата на кадрите става в движение и със virtualdub!
  • 3 седмици по-късно...
  • 2 месеца по-късно...

Здравейте търся си програмка с която да мога да си правя яки ефекти на клипове намирал съм няколко но са сложнички ако може да ми кайете някои по-простичка Благодаря предварително ;):P

• 2 седмици по-късно...
  • 1 месец по-късно...

Плс помогнете...Бих искал да ми кажете някоя програма,която може да прави магически ефекти,или да слага във видеото маг.ефекти.Примерно аз да се издигна във въздуха,или пък да се телепортирам! Моля ви...спешно ми трябва! :beat:

Плс помогнете...Бих искал да ми кажете някоя програма,която може да прави магически ефекти,или да слага във видеото маг.ефекти.Примерно аз да се издигна във въздуха,или пък да се телепортирам!

Моля ви...спешно ми трябва! :beat:

Това което питаш нестава с една програма.

То ако ставаше така лесно всеки филм щеше да прави!

Първо кадрите се заснемат на така нареченият "зелен "фон или "син" и след това се добавят фона какъвто е според случая.

По принцип профeсионални програми за видео обработка са Adobe Premiere , Adоbe After Effects и др,в средния клас Sony Vegas.

За Adоbe трябва добър хардуер.

Редактирано от ieenso (преглед на промените)

трябва ми програма за слагане на ефекти в клип да вьрвят постоянно някакви надписи от единия до дръгия краи на монитора например :angry:

Аз лично използвам Пинакъл и съм много доволен .Освен надписи позволява още куп глезотии,горещо ти я препоръчвам.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.