Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Замяна на рутер-ще има ли разлика

Featured Replies

преди 3 минути, Simeon Hadjidimitrov написа:

Не се усеща при използването само на телефона, но имам над 6 устройства свързани по безжичен път плюс, че се гледа и ip tv на телевизор. Със сигурност по-голямата скорост я усещам в стабилност на мрежата и, че няма прекъсвания между устройствата. Затова, щом няма начин тази смарт функция на рутера да не го спъва като е включена ще стои изключена.

Изпратено от моят Redmi Note 8T с помощта на Tapatalk

Ти пробва всички устройства при двата варианта и това е становище или просто предполагаш?

• Автор
Ти пробва всички устройства при двата варианта и това е становище или просто предполагаш?
Не съм казал, че съм пробвал и при двата варианта с този рутер, но с пусната "смарт" функция скоростта е същата, която достигах и със старата сапунерка и тогава се усещаше просто едно замисляне и кратки прекъсвания във връзката. Следователно на тази скорост с новия нещата ще се повторят и заради това държа на скоростта, според мен не е саюо число.

преди 6 часа, Simeon Hadjidimitrov написа:

Благодаря за съвета, купих рутера и е чудесен. Днес го настроих и всичко си тръгна, но имам малък проблем. Ако включа настройката, рутерът сам да избира кога да съм на 5 гигахерцовата мрежа и кога не и обедини двете мрежи в една. Телефонът ми като се свърже дава скорост от 40 мегабита. Когато двете мрежи са различни и съм се свързал към 5 гигахерцовата, скоростта е 85-90 мегабита. Това може ли да се оправи или просто е добре да не включвам тази "смарт" настройка на рутера?

В приоритета на телефона трябва да са подредени мрежите т.е. първо да ти е тази на 5GHz , а после тази на 2GHz. Така като загуби мрежата на 5GHz , а е в обхвата на 2GHz трябва да се свърже към нея. Инак аз не ползвам стандартния фърм и не мога да кажа как сработва тази смарт функционалност!

• Автор
В приоритета на телефона трябва да са подредени мрежите т.е. първо да ти е тази на 5GHz , а после тази на 2GHz. Така като загуби мрежата на 5GHz , а е в обхвата на 2GHz трябва да се свърже към нея. Инак аз не ползвам стандартния фърм и не мога да кажа как сработва тази смарт функционалност!
А това приоритетно подреждане как може да се направи?

преди 1 минута, Simeon Hadjidimitrov написа:

А това приоритетно подреждане как може да се направи?

Реално последната запаметена мрежа е с най-висок приоритет. Поне така се получава при мен. Т.е. ти трябва първо да се кънектнеш в 2GHz мрежа после в тази на 5 ! Ако вече си ги сейвнал трябва да ги забравиш /фърготнеш/ и тогава да се кънектнеш на ново по реда описан по-горе!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.