Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Програма за сваляне на .onion сайтове?

Featured Replies

Здравейте. Може ли да ми обясни някой как да свалям сайтове от дарк нет? Използвам програмата HTTRACKS Web Copier за сваляне на обикновени сайтове, но тази програма не работи за .onion сайтове. Опитах да накарам програмата да използва SOCKS5 като въведох port 9150, но и това не помогна.

Имате ли някакви идеи как да изтегля сайт, който искам да изтегля? Коя програма би успешно получила достъп то ТОР мрежата, за да може да сваля сайтове от ТОР мрежата?

преди 1 минута, plamen_petrov_80 написа:

Що да не може?

Няма как да свалиш бекенд частта (PHP, Java,MySQL), на която е правен даденият сайт.

преди 34 минути, Емил Костов написа:

И обикновен сайт не можеш да свалиш.

Има сайтове и сайтове. Може да свалиш нещо което ти трябва или да не го свалиш, може сайта да работи или да не работи след това при теб.

Точно така написано от теб - не е коректно!

преди 2 минути, plamen_petrov_80 написа:

Има сайтове и сайтове. Може да свалиш нещо което ти трябва или да не го свалиш, може сайта да работи или да не работи след това при теб.

Точно така написано от теб - не е коректно!

Няма да споря, постващият като иска да си губи времето негово решение.

Нито ти, нито аз знаем какво точно цели той. Вчера качваше сайтове там, днес ги сваля ... знаеш парите трябва да се въртят, явно и със сайтовете е така, трансфер да има :)

Аз до сега съм успявал да сваля каквото ми потрябва - по един или друг начин. Понякога само заради извращенията на сайта, че не ти дава да копираш два реда и ме карат да преписвам като ученик ...

• Автор
преди 1 час, Емил Костов написа:

И обикновен сайт не можеш да свалиш.

Идеята ми е да сваля съдържание като постове, снимки и видео клипове - наведнъж, защото ще ми отнеме много време ако започна да кликвам на всяка снимка и на всеки видео клип, едно по едно, и да натискам "Save As". Базата на която е направен сайта не ми е необходима. Това, което искам, може да се направи с HTTRACKS Web Copier, ако сайта е обикновен. Но тази програма не работи при ".onion" сайтове... или поне аз не знам как да накарам програмата да работи при ".onion" сайтове.

преди 1 минута, vallakvallak написа:

Идеята ми е да сваля съдържание като постове, снимки и видео клипове. Базата на която е направен сайта не ми е необходима.

Не можеш да ги свалиш. Снимките имат линкове, а постовете са свързано с базата данни. Разширението на домейна е без значение. Можеш да свалиш HTML,CSS, Js частта и толкоз. Пробвай се примерно да свалиш сайта на abv.bg!

преди 23 минути, Gangosa написа:

Не става. Пробвай го и тогава го поствай!

• Автор

Никой метод не работи. Добре... явно ще трябва да сваля всичко едно по едно, ръчно, като цъкам десен клик и "Save As".

Мерси, че опитахте да ми помогнете, все пак.

Затваряйте темата.

преди 4 минути, vallakvallak написа:

Никой метод не работи. Добре... явно ще трябва да сваля всичко едно по едно, ръчно, като цъкам десен клик и "Save As".

Мерси, че опитахте да ми помогнете, все пак.

Затваряйте темата.

Аз съм ти написал кое не може да свалиш. А точно то е най-важното в един сайт. А ти можеш да тестваш каквото поискаш!

• Автор
преди 9 минути, Емил Костов написа:

Аз съм ти написал кое не може да свалиш. А точно то е най-важното в един сайт. А ти можеш да тестваш каквото поискаш!

На мен не ми е нужно това което ти написа. На мен са ми нужни материали като снимки и видеоклипове, които са качени на сайта, който искам да сваля. Ако има начин да сваля тези неща, кажете ми какъв е начина.

току-що, vallakvallak написа:

На мен не ми е нужно това което ти написа. На мен са ми нужни материали като снимки и видеоклипове, които са качени на сайта, който искам да сваля. Ако има начин да сваля тези неща, кажете ми какъв е начина.

Е щом е така действай. 

• Автор
преди 1 час, Емил Костов написа:

Е щом е така действай. 

Как? Нали това обясних... че програмата която използвам не може да засече ТОР мрежата, и затова ми изписва, че сайта, чийто линк съм въвел, не съществува. И не знам каква друга програма може да ми помогне... не знам коя програма работи с ТОР мрежата.

преди 1 минута, vallakvallak написа:

Как? Нали това обясних... че програмата която използвам не може да засече ТОР мрежата, и затова ми изписва, че сайта, чийто линк съм въвел, не съществува. И не знам каква друга програма може да ми помогне... не знам коя програма работи с ТОР мрежата.

За ТОР мрежа не съм говорил. Казах, че няма програма, която да ти свали цял сайт.

преди 22 минути, vallakvallak написа:

добави .ly след onion (Tor2Web)

Screenshot_1.jpg.9ff939d7e76232562ec6d41d8fe8091d.jpg

Screenshot_2.jpg.8753179698b413e8ba6eefeaa62a2c2b.jpg

• Автор
преди 20 минути, Вaсил написа:

Пробвал ли си да зададеш xxx.onion.ly на програмата?

Пример: https://darkfailenbsdla5mal2mxn2uz66od5vtzd5qozslagrfzachha3f3id.onion.ly/

Изглежда, че метода който ми препоръчваш работи... поне донякъде. Написах ".ly". Програмата започна да сваля сайта. 3-4 секунди след началото на свалянето, свалянето спря. Като проверих какво се е свалило, видях само повърхностни файлове, като картинките на share бутоните за Facebook, Twitter, YouTube, и т.н... папка с името на сайта също беше създадена. Вътре в папката беше само един единствен файл, наречен "index" - това е файла, който отравя браузъра и зарежда линк към уебсайта, който се опитвам да сваля.

С други думи, като опитам метода който ми показваш, се свалят само най-повърхностните елементи от сайта. А аз искам снимките и видео клиповете да сваля.

Не искам да ги свалям едно по едно, защото ще отнеме много време - говорим за хиляди и хиляди клипове и снимки... Няма няма да стане ръчно.. Аз искам да намеря начин да сваля необходимото автоматично - снимките и видео клиповете да се свалят, докато аз си върша моята работа и не съм пред компютъра да свалям всичко едно по едно с десен бутон на мишката и "Save As".

преди 14 минути, vallakvallak написа:

Вътре в папката беше само един единствен файл

Дай да видим кой адрес искаш да клонираш?

• Автор

Не, не става с FlashGet. Като сложа линка на сайта и натисна "Download", нищо не става. Процента и скоростта на сваляне седят на 0. Свалянето изобщо не започва.

Добре, хора, наистина ли няма начини да се свали сайт от Дарк Нет, както има начини да се свали обикновен сайт от обикновената мрежа?

преди 9 часа, vallakvallak написа:

Не, не става с FlashGet. Като сложа линка на сайта и натисна "Download", нищо не става. Процента и скоростта на сваляне седят на 0. Свалянето изобщо не започва.

Добре, хора, наистина ли няма начини да се свали сайт от Дарк Нет, както има начини да се свали обикновен сайт от обикновената мрежа?

Да, сори. Скапали са програмата.

Преди можеше.

• Автор
преди 16 часа, dimy написа:

Да, сори. Скапали са програмата.

Преди можеше.

Вероятно трябва да изтегля по-стара версия на същата програма, по-стара версия, при която свалянето на .onion е все още възможно. Коя е версията при която може да се свалят .onion сайтове?

До всички останали, които четат: Хора, моля ви, помагайте! Ако някой знае как става свалянето на .onion сайтове, нека каже... много е важно, умолявам ви!

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.