Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Въпрос относно Microsoft Edge

Featured Replies

Здравейте, как мога да премахна ето този емайл адрес, тъй като в този сайт постоянно се показва. История изтрих никакъв ефект. Какво ми друго не направих и пак без ефект. 

IMG_20211120_170626.jpg

• Автор
преди 36 минути, Слави Маринов написа:

Ами махни опцията за запомняне и изтрии бисквитките.

След като изтрия цялата хронология на програмата, има ли някакъв смисъл да трия бисквитките ? Е то хубаво да махна опцията за запаметяване ама няма да се оправи проблема...

• Автор
преди 10 минути, baitexpo написа:

Меню-->настройки--> профили--> пароли

Намираш сайта, маркираш запаметената регистрация и я триеш.

Аз съм изтрил цялата хронология на самата програма и проблема продължава да стои. Ще пробвам и този начин който казваш.

Когато се пробвам да махам пароли не намирам абсолютно нищо. Когато избера дадения емайл, просто попълна формуляра, но парола отново не излиза.

Кликни на управление на лични данни дето излиза... също така може да пробваш да го маркираш адреса със стрелка нагоре или надолу от клавиатурата и след това Shift + Del ...

• Автор
преди 49 минути, Freem@n написа:

Кликни на управление на лични данни дето излиза... също така може да пробваш да го маркираш адреса със стрелка нагоре или надолу от клавиатурата и след това Shift + Del ...

Когато цъкна на управление за данни не виждам никакъв адрес там. Нали това казвам. Той е много странно тъй като отстрани на адреса има нещо нетипично ... Незнам. Само този емайл адрес ми стой така. Много странна работа. усъмних се за вируси , но сканирах и не откри нищо. А и машината претърпя пълено преинсталиране преди седмица и оттогава не е пускана машината.

преди 1 час, KnoX написа:

След като изтрия цялата хронология на програмата

От тази хронология може да се избира какво да се изтрие,тоест да слагаш отметки(или да махаш) на това,което искаш да се изтрие,и в този браузър са две подменюта на хронологията,сигърен ли си ,че и от двете си изтрил всичко?

• Автор
преди 4 минути, Слави Маринов написа:

От тази хронология може да се избира какво да се изтрие,тоест да слагаш отметки(или да махаш) на това,което искаш да се изтрие,и в този браузър са две подменюта на хронологията,сигърен ли си ,че и от двете си изтрил всичко?

Знам че е така. Изтрил съм всичко, тъй като съм дал (цъкнал) всички отметки.

• Автор
преди 23 минути, icotonev написа:

...а времевия диапазон при почистването какъв е ..? Там променяли ли сте нещо ....

image.png.c3dc7a3b8d25e0cff86b47be27549846.png

За цялото време.

Здравей пробвай този начин изобщо няма да се показва.

Untitled12.jpg

• Автор
преди 37 минути, The-Walk!nG-Dead написа:

Здравей пробвай този начин изобщо няма да се показва.

Untitled12.jpg

Това е ясно. Целта е как да го изтрия за да го няма.....

преди 10 минути, KnoX написа:

Това е ясно. Целта е как да го изтрия за да го няма.....

Като го изключиш не би трябвало да ти излиза.

• Автор
преди 2 часа, The-Walk!nG-Dead написа:

Като го изключиш не би трябвало да ти излиза.

След като го изключа е ясно че проблема изчезва. Обеднявам че когато изтрия историята( слагам всички тикчета) след това този емайл си остава и когато влезна в същия сайт който е и напиша отново този емайл става дублаж на него. Явно е някоя функция, която съм включил без да иска, но пък много странно не съм работил на него от известно време. Дори съм му върнал фабричните настройки и отново стой този проблем. 

преди 9 минути, KnoX написа:

След като го изключа е ясно че проблема изчезва. Обеднявам че когато изтрия историята( слагам всички тикчета) след това този емайл си остава и когато влезна в същия сайт който е и напиша отново този емайл става дублаж на него. Явно е някоя функция, която съм включил без да иска, но пък много странно не съм работил на него от известно време. Дори съм му върнал фабричните настройки и отново стой този проблем. 

А като натиснеш това на снимката остава ли?

IMG_20211120_170626.thumb.jpg.0e7f3e89793a166529b778d376220543.jpg

• Автор
преди 51 минути, The-Walk!nG-Dead написа:

А като натиснеш това на снимката остава ли?

IMG_20211120_170626.thumb.jpg.0e7f3e89793a166529b778d376220543.jpg

Нищо не става. Когато се опитам да сложа просто тази икона ако така се изразя става черна. И когато се опитам да цъкна не става нищо.

преди 45 минути, B-boy/StyLe/ написа:

Да не би да има включена синхронизация?

https://www.intowindows.com/how-to-turn-sync-on-or-off-in-new-microsoft-edge/

Синхронизацията ми е спряна.

Както и да е. Благодаря много на всички за помоща. Не ми е болка за умиране, тъй като рядко ползван машинката. 

Пробвал ли си с CCleaner да забършеш историята, не през самия браузър със сложени всички отметки за категорията на Edge?

• Автор
преди 6 часа, B-boy/StyLe/ написа:

Пробвал ли си с CCleaner да забършеш историята, не през самия браузър със сложени всички отметки за категорията на Edge?

Не, не съм пробвал. Ще пробвам и ще пиша пак дали има ефект.

• Автор
преди 18 часа, KnoX написа:

Аз съм изтрил цялата хронология на самата програма и проблема продължава да стои. Ще пробвам и този начин който казваш.

В крайна сметка проблема го реших след като преинсталирах програмата и си е инсталирах наново. Сега всичко е окей. 

Някъде четох че уж имало някакъв бъг в самата програмавта, тъй като скоро се била покачила до 96 версия на самата програма и от там не само аз и други имали подобен проблем да не могат да изтрия емайл адресите където са влизали. 

преди 1 минута, KnoX написа:

В крайна сметка проблема го реших след като преинсталирах програмата и си е инсталирах наново. Сега всичко е окей. 

Някъде четох че уж имало някакъв бъг в самата програмавта, тъй като скоро се била покачила до 96 версия на самата програма и от там не само аз и други имали подобен проблем да не могат да изтрия емайл адресите където са влизали. 

Когато инсталираш Microsoft Edge първото нещо прави да изключваш пароли,email адреси и нищо няма да ти излиза. :)

• Автор
преди 1 минута, The-Walk!nG-Dead написа:

Когато инсталираш Microsoft Edge първото нещо прави да изключваш пароли,email адреси и нищо няма да ти излиза. :)

Прав си донякъде. Просто понякога ме мързи да пиша постояно адресите в сайтовете , който посещавам и така .... :D 

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.