Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Виваком - проблеми с предплатен пакет за мобилен интернет

Featured Replies

Бягайте далече от ВИВАКОМ !   Те са най големите мошенници !   Ето как черният петък вчера "благодарение" на тези ЖАЛКИ смешници ми стана още по ЧЕРЕН  : От една година ползвам мобилен интернет с предплатен пакет от този оператор .  Винаги през това време съм зареждал по 10.00 лв. и за тази сума през приложението " My vivacom " съм активирал пакет " Data Special " - 10 000 MB на цена 9.99 лв.  Вчера / 26.11 / направих същото - заредих картата с 10.00 лв и влязох в приложението да активирам пакета от 10000 MB. След няколко минути получих SMS че са ми дадени 3000 MB !!!!!!!! вместо обявеният в приложението пакет от 10 000 MB. Позвъних на 123 и там ми отговориха че от 26.11 . оператора НЕ ПРЕДЛАГА вече този пакет от 10 000 MB . На моето запитване защо в приложението MY VIVACOM  има такъв пакет / 10000 MB /  ми беше заявено , че те не отговарят за това приложение .

По долу показвам снимки доказващи горенаписаното. 

vivacom 01.jpg

vivacom 02.jpg

На сайта им е 3ГБ за Data Special 9.99 лв.   Това че не са писали те приложението, не е оправдание, след като те самите го предлагат на сайта си и след като са променили тарифите би трябвало да поискат да се променят данните и в приложението.

Каква точно услуга използваш от страна на Виваком. Има вероятност самият пакет да е сменен и затова със сигурност си бил уведомен.

• Автор

ползвам САМО мобилен интернет с ПРЕДПЛАТЕН пакет .  Не съм получил никакво уведомление .  Щом са променили условията не е ли тяхно задължение да направят промяна и в приложението " My VIVACOM " 

на 27.11.2021 г. в 16:01, ined написа:

На сайта им е 3ГБ за Data Special 9.99 лв.   Това че не са писали те приложението, не е оправдание, след като те самите го предлагат на сайта си и след като са променили тарифите би трябвало да поискат да се променят данните и в приложението.

Точно така , напълно споделям вашето мнение

на 27.11.2021 г. в 16:01, ined написа:

Какво би трябвало те да направят, и какво пише в общите условия и дребния шрифт,  с които потребителя се съгласява (в 99.99% от случаите без да чете),  често са две различни неща.  За пред институциите е важно второто.  Обществена тайна е, че мобилните оператори масово ни цакат, даже понякога си мисля, че имат специален отдел, който да измисля разни схеми.  😆

И мен, за втора поредна година , ноември, в 2часа през нощта ,с СМС ме уведомяват, че успешно съм активирал услугата "Хепи кал" и дължа 1.5лв на месец. Нито я знам, нито съм я искал, след сума разправии, я махнаха, но парите не се върнаха. От колко ли хиляди абонати откраднаха тези пари, дето в 2часа не са чули за ценната придобивка и ще я забележат чак при плащането... Хем миналият ноември ги предупредих съвсем сериозно да няма повече добавяне на услуги без мое искане и съгласие. И най-гадното беше, че ми бяха намърдали някаква песен на оня, чалгаджията Слави Трифонов, заради когото ще патим всички...

преди 9 часа, NEVADA написа:

И мен, за втора поредна година , ноември, в 2часа през нощта ,с СМС ме уведомяват, че успешно съм активирал услугата "Хепи кал" и дължа 1.5лв на месец. Нито я знам, нито съм я искал, след сума разправии, я махнаха, но парите не се върнаха. От колко ли хиляди абонати откраднаха тези пари, дето в 2часа не са чули за ценната придобивка и ще я забележат чак при плащането... Хем миналият ноември ги предупредих съвсем сериозно да няма повече добавяне на услуги без мое искане и съгласие. И най-гадното беше, че ми бяха намърдали някаква песен на оня, чалгаджията Слави Трифонов, заради когото ще патим всички...

Бати Емо не взема присърце да отговори на твоя и другите въпроси.

"Какво би трябвало те да направят, и какво пише в общите условия и дребния шрифт,  с които потребителя се съгласява (в 99.99% от случаите без да чете),  често са две различни неща.  За пред институциите е важно второто. "

Договор се пише с еднакъв шрифт за всички точки а не  някои с малък, други с червен цвят, трети със зелен. Това е Договор между двете страни участващи в сделката. Има ли някъде такъв договор с малък шрифт за точно определени работи освен при трите оператора? НЯМА и не трябва да има. И за всички промени от страна на доставчика, последният е длъжен да уведоми ползвателя в посоченият срок, защото ползвателят не е подписвал допълнителни и изменения във времето точки.  ТОЧКА!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.