Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

програма за поправяне на грешки и изчистване на диска

Featured Replies

Здравейте може ли да ми препоръчате програма за поправяне на грешки и изчистване на файла. Благодаря за отговора.

преди 22 минути, mariasimova81 написа:

Здравейте може ли да ми препоръчате програма за поправяне на грешки и изчистване на файла. Благодаря за отговора.

Грешки на какво?

извинете не се изразих правилно изчистване на диска.

преди 3 минути, mariasimova81 написа:

изчистване на диска

Най-бързото изчистване е форматирането - бързо или пълно.
По-добре обяснете проблема, за да може да се помогне адекватно!
Дискът с операционна система ли е или само за данни? Коя е операционната система, ама има такава?

Аз не бих препоръчвал програми за почистване преди да е ясно какъв е проблема.Самата ОС(Windows,ако е тази) има такъв инструмент.Освен това,ако проблема е по-дълбок ,с други програми може съвсем да се омаже системата.

Ако желаете кардинално и безвъзвратно да изтриете всякакво инфо от хард диск то може с DBAN да го изтриете! Иначе за определени файлове ползвам Eraser .

Става дума тъй като много програми инсталирах деинсталирах и да не са повредили нещо лаптома ми затова питам, защото при инсталирането на една програма за възстановяване на файлове ми се оказа че има вирус и сега защитната стена ми го е спряла. Та затова питам да няма остарял софтуер нещо да не са повредили за грешки.

преди 5 минути, mariasimova81 написа:

се оказа че има вирус

Моля, прочетете темата зад линка

и изпълнете инструкциите, като създадете нова тема в Раздел 
https://www.kaldata.com/forums/forum/137-премахване-на-зловреден-софтуер/

Изчакайте спокойно член на HJT екипа (САМО такъв с табелка hjt.png.29274ffd9e6d6ed57ca706eb25723906  да разпише инструкции за действие. Понякога те не са на линия известно време. Все пак всичко е на доброволни начала.И по време на асистираното почистване не прилагайте други инструменти за почистване. Това само пречи на процеса на почистване.Ако експертите от този раздел преценят, че не е за тях, ще я преместят в друг подходящ раздел.Успех!

преди 11 часа, JKirilov написа:

Няма вирус, споко!

Това на боб или с кристалната топка го установи? Ай, спри да лющиш глупости! Ставаш смеешен!

преди 23 часа, mariasimova81 написа:

защото при инсталирането на една програма за възстановяване на файлове ми се оказа че има вирус и сега защитната стена ми го е спряла

Прочети 3 пъти и после го препиши 20 пъти...

преди 1 минута, JKirilov написа:

Прочети 3 пъти и после го препиши 20 пъти...

Не че нещо..ама от кога защитните стени спират вируси!?Това не е ли работа на антивирусните?Не видях да е написано "антивирусната блокира ". Ако вируса не е блокиран,може доста време да си вършее из регистъра....и един господ (в случая HJT Team) може да каже какво точно е станало....

Жената е тотален 200-процентов ламер и не знае какво прави и какво показва системата, самата тя прави грешки повече от компютъра! От къде да знае, като по цял ден виси в кухнята и ходи на работа и пазарува като първи зомбиран роб. Отваря компютъра веднъж на 10 години... дори не знае на каква система е, камо ли да знае какво прави програмата, когато се инсталира и стартира. Ами госпожо, съвсем нормално е инсталирана програма да поиска достъп от огнена стена, за да комуникира програмата през интернет. До тук нищо нередно! Ако имате да кажете нещо по-съществено, като каква е програмата, вече може да се помисли дали това изискване е специфично за услугите, които налагат това условие. Казано кратко - програма да поиска изключение в огнена стена не е престъпление, а нормален процес!

Все едно да идеш на дело в съда и да кажеш - мъжът ми взе 200 лева от мен и ги похарчи в магазина. Тези пари може да сте му ги дала доброволно! А може и да не сте. Това само вие си знаете. Съдът преценява, че парите са само усвоени както трябва. Вие сте неадекватната, че даже бъркате "диск" с "файл". Това и на сън и на ракия не мога да объркам, но ключът вероятно се крие в някои други опиати.  :no-no:

• 2 седмици по-късно...

Когато имам съмнение, че антивирусната ми програма(Kaspersky Free) е пропуснала някое вирусче сканирам компютъра(целия) с Malwarebytes Anti-Malware Free.

преди 4 минути, Losh_Chovek написа:

Когато имам съмнение, че антивирусната ми програма(Kaspersky Free) е пропуснала някое вирусче сканирам компютъра(целия) с Malwarebytes Anti-Malware Free.

И според теб на какво се дължи тази сляпа вяра, че двете програми ще намерят вирус или че след тяхното сканиране няма все още да си заразен? Този форум не е направен ей така просто да си праскате коментари на воля. Целта е да се помогне или да се предпази някой потребител и да не страда после. 

преди 47 минути, Емил Костов написа:

И според теб на какво се дължи тази сляпа вяра, че двете програми ще намерят вирус или че след тяхното сканиране няма все още да си заразен? Този форум не е направен ей така просто да си праскате коментари на воля. Целта е да се помогне или да се предпази някой потребител и да не страда после. 

А ти защо си мислиш, че си праскам коментари на воля? Знам, че този форум е направен, за да се помогне и точно за това давам мнение. Моята "сляпа вяра"(както я нарече ти) се дължи на опита ми. Malwarebytes Anti-Malware макар и Free върши страхотна работа. Използвам я от години, за да си сканирам компютъра и в много случаи е откривала вируси, които други антивирусни програми са пропускали. И след изтриването на тези гадинки компютъра ми си е работил както трябва и започнах да преинсталирам Windows-а много по-рядко.

преди 24 минути, Losh_Chovek написа:

А ти защо си мислиш, че си праскам коментари на воля? Знам, че този форум е направен, за да се помогне и точно за това давам мнение. Моята "сляпа вяра"(както я нарече ти) се дължи на опита ми. Malwarebytes Anti-Malware макар и Free върши страхотна работа. Използвам я от години, за да си сканирам компютъра и в много случаи е откривала вируси, които други антивирусни програми са пропускали. И след изтриването на тези гадинки компютъра ми си е работил както трябва и започнах да преинсталирам Windows-а много по-рядко.

Уникални коментари на воля праскаш. Malwarebytes не върши абсолютно нищо. Аз съм отраснал с нея както и с Касперски. Без да знаеш с какво си заразен нищо не правиш.  Има отделен антивирусен раздел  та е хубаво да го посетиш преди да ръсиш глупости на тон. 

Редактирано от Емил Костов (преглед на промените)

преди 1 минута, Емил Костов написа:

Уникални коментари на воля праскаш. Malwarebytes не върши абсолютно нищо. Аз съм отраснал с нея. А и има отделен антивирусен раздел  та е хубаво да го посетиш преди да ръсиш глупости на тон. 

Като си "отраснал с нея" защо ти "ръсиш глупости на тон"?! "Malwarebytes не върши абсолютно нищо" защото може би не знаеш как да я използваш, въпреки, че употребата й(особено щом я има и на български) е елемнтарна. Хайде, моля те, не се изказвай като не разбираш. Май си объркал раздела. Тук хората търсят програми(Software). И няма какво да преглеждам раздела за антивирусни програми. Мисля, че от програми разбирам достатъчно, за да дам адекватно мнение.

току-що, Losh_Chovek написа:

Като си "отраснал с нея" защо ти "ръсиш глупости на тон"?! "Malwarebytes не върши абсолютно нищо" защото може би не знаеш как да я използваш, въпреки, че употребата й(особено щом я има и на български) е елемнтарна. Хайде, моля те, не се изказвай като не разбираш. Май си объркал раздела. Тук хората търсят програми(Software). И няма какво да преглеждам раздела за антивирусни програми. Мисля, че от програми разбирам достатъчно, за да дам адекватно мнение.

Хайде да спреш с глупостите и да посетиш антивирусния раздел и да прочетеш темите там. Даже можеш да разпиташ някой от HJT Team.  Не е нужно да се правиш на отворен и не е нужно да лъжеш потребителите. Програмистите нямат нищо общо с вирусите, а колко разбираш от програми тепърва ще се разбере.

Вероятно ще се повторя или потретя, но "Free" хубав антивирусен софт няма. Win 10 си има достатъчно добра защита за да се ползва такъв!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.