Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Куриерски фирми

Featured Replies

Здравейте,повечето от вас използват куриерски фирми/търгуват ОНЛАЙН/Аз лично използвам над 20 години,ама да ми крадат парите не ми се беше случвало:}:}Speedy имат нов собственик френската GeoPost,ама явно франсетата не знаят с какво се захващат....Ганьо си е ганьо....Съвет  на тези които използват куриерски фирми-Speedy има риск да не ви изплатят парите,изключително нагли типове,даже операторката им,ми сподели по телефона-АМА ВИЕ ЗА 10 лева ли сте?Не не съм за 10 лева,просто е въпрос на принцип.

Каква е целта на темата?
Спам, хейт, оплюване на конкуренцията, скучно ти е ...
Тези въпроси - не се решават с писане по форуми!

Пп. Само едно конкретно нещо. Френската фирма е придобила дял от собствеността на Speedy, но това не значи, че се променя нещо „вътре“!

Хайде автора на темата да разкаже цялата история от началото до края та да разберем как се е стигнало до "Ама ие за 10 лева ли сте?", защото иначе и аз мога да кажа че фирмата Х ми е свила 1 милион и леличката ми е казала "Ма вие за няк'ъв милион ли сте ся?".

току-що, Bubbles написа:

Хайде автора на темата да разкаже ...

Ще, ама ... друг път! Тези дни - по Великден.

Този автор - за 4,5 години има 13 поста!

преди 2 часа, Ognyan Milanov написа:

има риск да не ви изплатят парите

Имате документи - има Икономическа полиция, има защита на потребителите, има съд.

преди 6 минути, цър-вул написа:

Имате документи - има Икономическа полиция, има защита на потребителите, има съд.

Това е най-доброто решение.

преди 3 часа, Ognyan Milanov написа:

има риск да не ви изплатят парите

Ти сериозно ли?!

Това че на теб не са ти ги изплатили неизвестно по-какви причини в никакъв случай не означава че на всички останали не ги изплащат.

Много рядко съм ползвал услугите на Спиди, но последния път бях доволен от тях, не са ме измамили с нищо. 

Иначе, гледам да ползвам Еконт, защото офиса им е по-близо до дома ми. 

преди 26 минути, Mystery__22 написа:

Много рядко съм ползвал услугите на Спиди, но последния път бях доволен от тях, не са ме измамили с нищо. 

Иначе, гледам да ползвам Еконт, защото офиса им е по-близо до дома ми. 

И аз ги използвах миналата година за 1 път и останах доволен но и аз предпочитам еконт тъй като в моят квартал в Добрич само те са . Спиди е чак на центъра но уви забравих за какво беше .Помня , че беше някъде по коледа и имаше дълга опашка .

преди 47 минути, цър-вул написа:

https://www.speedy.bg/bg/opinions

Н греши този, който не работи. Няма оператор, който да не е правил грешки...

И не трябва грешката на конкретен служител - да се вменява на целия оператор (работодател).

преди 30 минути, adersa написа:

И аз ги използвах миналата година за 1 път и останах доволен но и аз предпочитам еконт тъй като в моят квартал в Добрич само те са . Спиди е чак на центъра но уви забравих за какво беше .Помня , че беше някъде по коледа и имаше дълга опашка .

Това е конюнктура! Или си сменяш адреса, или избираш „доставка до адрес“!

При мен положението е „на кантар“! В радиус от 500 метра - има два офиса на Еконт, един офис и един автомат на Спиди.

преди 2 часа, цър-вул написа:

Пишем-бришем, пишем-бришем, а авторът пусна темата и дим да го няма...

не е като тебе 24 часа в форума и да пише коментари в 5:20 сутринта или в 3:20 сутринта . Имат си задачи хората .

преди 32 минути, adersa написа:

не е като тебе 24 часа в форума и да пише коментари в 5:20 сутринта или в 3:20 сутринта . Имат си задачи хората .

Даа, не е като теб да не казваш никога нищо по темата! И като не ти е ясен хуморът 'що изобщо се включващ в диалога? Да те видим колко си неграмотен? Това знаем!

Нали бехте всите за Промяната? Собственикът качи

преди 5 часа, цър-вул написа:

тарифите на Еконт са с 30-50% по-високи от тези на Спиди

за да има пари да си купи министерско кресло. Е, купи си. Аре сега да протестирате...

Аз пък хич не съм доволен от тъпите куриери на Еконт. Цял ден чаках куриера, а когато за 15 минути отидох до била изведнъж се сети, че има пратка да ми дава и ми звъни в никое време да тичам и в крайна сметка остави пратката в офиса на Еконт. Не можа да ме изчака за 5 минути, тичах като луд. Оставил е пратката, но понеже следващия ден беше неделя си я взех чак в понеделник. Такова чакане, че по-добре да бях отишъл и да си го закупя на място продукта! Еконт са добри само когато си поръчваш до офис по мой опит, до вкъщи е страшна разправия, куриерът ти казва че ще мине между 9 сутринта и седем вечерта, а ти го чакай цял ден...

преди 41 минути, tonio23 написа:

... куриерът ти казва че ще мине между 9 сутринта и седем вечерта, а ти го чакай цял ден...

Въпросния куриер си има още една камара пратки и ги разнася по негов си график!

А от кого да търся отговорност за доставено полу-разпечатано устройство? Ясно си личи как някой е прокъсал от бутане кутията на телефона (тя е плъзгащ се тип), да види какъв е, а презумцията е, че като купувам неотпечатан не трябва да е отварян. Лепката отстрани си седеше, само отгоре и от другата страна беше разкъсано, колкото някой да види какъв е телефона. Едва ли го е вадил. За сега нямам някакви проблеми с работата му и не съм се занимавал да пиша жалби, но е малко неприятно. Който е поръчвал от Виваком - те ли биха отваряли от любопитство из нещата или сигурно са от Еконт? Все си мисля, че ако е човек на Виваком може просто да го отвори без да къса и дърпа и да сложи нова лепка на опаковката. Отделно офисът на Еконт до нас е пълен леш, за разлика от този под моста Чавдар на Данаил Николаев, там винаги са били коректни и ако отново се престраша да поръчвам по Еконт ще си ползвам онзи офис, нищо, че ми е далече.

Спийди и Интайм са по-кореткни според мен, нямам никакви забележки. Еконт бяха добри към 2013 г., но тогава ползвах услугите на този на Д. Николаев, може би си зависи от куриера/офиса.

преди 2 минути, tonio23 написа:

А от кого да търся отговорност за доставено полу-разпечатано устройство? Ясно си личи как някой е прокъсал от бутане кутията на телефона (тя е плъзгащ се тип), да види какъв е, а презумцията е, че като купувам неотпечатан не трябва да е отварян. Лепката отстрани си седеше, само отгоре и от другата страна беше разкъсано, колкото някой да види какъв е телефона. Едва ли го е вадил. За сега нямам някакви проблеми с работата му и не съм се занимавал да пиша жалби, но не е много приятно. Който е поръчвал от Виваком - те ли биха отваряли от любопитство из нещата или сигурно са от Еконт? Все си мисля, че ако е човек на Виваком може просто да го отвори без да къса и дърпа и да сложи нова лепка на опаковката.

Спийди и Интайм са по-кореткни според мен, нямам никакви забележки. Еконт бяха добри към 2013 г.

Аман от такива претенции - да не е отварян!

Колкото до това „може просто да го отвори без да къса и дърпа и да сложи нова лепка на опаковката“ - знаеш ли какво е „фабрична лепенка“?

Принципно - отворена пратка не се приема!
За приета пратка - никой не отговаря после!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.