Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Къде е границата между това да помага и толерираме слабите и болните и между това те да злоупотребяват с добрината ни?

Featured Replies

преди 19 минути, Anneliese написа:

А на мен ми писна да се обяснявам като латерна милион пъти, че си чувах допреди 5 години!

То ще може и пак да си чуваш, слагат едни импланти с операция и един изкарат апарат с микрофон долепен до черепа и чуваш пак криво ляво.

Май не си чел достатъчно, това не е за всеки, зависи от степента на увреждането на слуховия нерв.

Като не знаеш български или си забравил езика, понеже си си устроил живота в Белгия, не разбирам защо влизаш в български форум. Тук е само за етнически българи, които владеят перфектно родния с език.

На мен ми писна от хора, не владеещи българския език.

преди 2 часа, Белгиеца написа:

spacer.png

ебасимо :no-no:

и моят списък нарастна ама това твоето си е рекорд

Проблемът не е в хората с проблеми в случая, защото и да не бяха аутисти можеше да ги дразниш.„

Проблемът е, че живеят в блок. До преди соца традиционно българите и не само сме живели в къщи, в къща такъв проблем рядко има. Мен много ме дразнеше, когато над мен един наемател пускаше телевизия Атака през нощта. Младо момче, но явно със слух на бабичка, защото кънтеше. Не се оплакахме никога, но тези под нас са ходили през нощта да му звънят на вратата, считай колко силно е надувал щом са чули през един етаж!

В Англия са решили проблема между това да трябва да натикат колкото се може повече хора на малко място, като в същото време живеят в къщи - повечето къщи са или дуплекс или редови. Ще кажеш - ама там пък ще преча на съседите отстрани, но сякаш по моя опит винаги повече се чува ако тропат/пускат музика над или под теб. А да кажеш, че в България земята е кът та още се строят блокчета вместо редови къщи...просто вече сме промити от соца и масово хората смятат апартамента за символ на престиж или поне така им набиват в главата строителните предприемачи, които самите те си живеят в тузарски къщи... не гледайте какво ви говорят, а какво правят! Идеалното решение е редова къща - страшно намалява разходите за отопление като имаш поне една стена долепена до друга къща, а по-малките дворчета решават проблема с "не ми се занимава да поддържам двор".

Ако кажете ама редовите къщи не са традиционни за българина, то какво да кажем за огруханите панелки? През 20-те години, доста преди панелките изниква първия жилищен комплекс в Перник "Твърди Ливади", където има няколко редици от къщи: 

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.