Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кола до около 3500лв

Featured Replies

преди 14 минути, Soviet Soldier написа:

Ходовата част на 147 е спортна, твърда, лека, не е надеждна, но пък за сметка на това е много евтина за ремонт. Всъщност 147 е на една база с 156 и GT, ходовата част е същата. При 159 е вече по-здрава, вероятно с нея се бъркаш. От 147 доколкото си спомням имаше атмо бензинов 1,6 без вариатор, с него ако се подбере читав е вариант за бюджетен автомобил. 

Аз съм имал 156 и въобще не возеше твърдо. Леко да, но не и твърдо. Бензиновите вариянти оптимален за мен е един 1.8  а 147 го няма. 1.6 е куц кон  Може и газчица на всички бензинови мотори. Дизела е кораво куче, но ще се наиграе с толкова стар дизел според мен. Няма такъв кеф като каране на Алфа. Който не е карал Алфа, това е  като да не си спал с циганка. Иначе догодина живот и здраве почвам да се оглеждам за Жулиета. Такъв звук баце, ако бях сляп, щях да помисля, че е пистов матор.

преди 4 часа, Ivo789 написа:

И аз като цяло предпочитам градския транспорт, но в днешно време не се гледа с добро око на млад мъж без собствен автомобил. Ще се оглеждам за някоя кола и дано извадя късмет. Благодаря за мненията ви!

Не е важно как те гледат хората,а ти как се виждаш,пич.
Всеки сам избира как да бъде нещастен и щастлив.

преди 37 минути, Христофор_първи написа:

Аз съм имал 156 и въобще не возеше твърдо. Леко да, но не и твърдо. Бензиновите вариянти оптимален за мен е един 1.8  а 147 го няма. 1.6 е куц кон  Може и газчица на всички бензинови мотори. Дизела е кораво куче, но ще се наиграе с толкова стар дизел според мен. Няма такъв кеф като каране на Алфа. Който не е карал Алфа, това е  като да не си спал с циганка. Иначе догодина живот и здраве почвам да се оглеждам за Жулиета. Такъв звук баце, ако бях сляп, щях да помисля, че е пистов матор.

Преди 10 около години, когато имах 166 мой колега караше 156 фейслифт споргвагон 1,9jtd изобщо не ми харесваше като возия. Впрочем не само от теб, а и от приятелка с GT съм чувал подобен отзив, че возили комфортно, но аз абсолютно никакъв комфорт не улавям в тях. 
Относно 1,6 атмо - вярно е, че е много слаб, но тук се търси да е максимално евтино.

Giulietta е на базата на Bravo 2, но по-премиум изработка. При Giulietta евтиния атмо бензин го няма, там е модифициран с по-различна глава и турбина форсиран до 120 коня. Има ги и с по-новите с директно впръскване и надеждния вариатор на Фиат "Multi Air", пак с турбина 170 коня, но като цяло Giulietta е доста над бюджета на автора, иначе е хубав хеч. 

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.