Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Идеи за професии без висене пред компютър?

Featured Replies

преди 8 минути, adersa написа:

Готвач

По-скоро - работник в кухнята. Да мие съдовете!

преди 2 минути, petie1 написа:

Е белгийската мида вика че било лесна работо туй да си психолог

Той е психар - не психолог!

преди 2 минути, petie1 написа:

Е белгийската мида вика че било лесна работо туй да си психолог

Уникално тежка и жестока професия. Белгиецът като иска нека да се пробва,

преди 5 минути, Студент-красавеца написа:

...

Строители, овчари, касиерки като цяло отговарят, но това е много работа за малко пари. Да сте видели еврейн строител или овчар?

Нагледал съм се на евреи строители и евреи овчари. Що за тъпня да си мислиш, че няма? Прочетох ти мрънкането. Поредният, търсещ араби с оранжеви бради ... най-добре следвай белгиеца за сенсей. Като почнеш от мятане по спирките в капани за руси ангели и все някога ще стигнеш до прозрението как да станеш милионер в Люксембург. И няма нужда да обясняваш какви дипломи имаш и къде си учил. Тях може да ги залепиш в кенефа, защото на никого не му пука, че си учил нещо, което не става за нищо.

Офис позиция - натъпкал си се с високопарни термини, а това било кофти, онова не става, че и мисленето ти едно инфантилно. Точно по форумите Али баба ще цъфне, за да те светне  - хей тука е ключето от сандъка с съкровишето.

преди 21 минути, Студент-красавеца написа:

Е за сутеньор се иска само висене във фитнеса и 1-2 секси момичета. В Амстердам е законно нали. :D

А като гледам какви птички завършват психология не ще да се иска много учене.

Иначе аз съм писал текстове за големи хитове на Криско, но текстописците не получават много у нас.

За сутеньор се искат голеееми топки и кураж. Това даже не е и професия. Там си залагаш живота.

преди 9 минути, Profruit написа:

офис позиция

Нима като дете си си мечтал да работиш в офис от 9 до 5 или там 9 до 6?

преди 1 минута, Студент-красавеца написа:

Нима като дете си си мечтал да работиш в офис от 9 до 5 или там 9 до 6?

Питаш „какъв да стана“, но ще ти кажа - какъв да не ставаш!
Не ставай „безработен“! По цял ден си пред компа.

Манекен, като за студент-красавец. 

Космонафт.

Ти май искаш само голяма заплата а нищо не можеш да правиш. Писал стихове за Криско, а не знаеш че никъде по света не са го и чували що за певец е. Научи се да крадеш като батко ти Бойко и ще те направим министър председател.

Кашик. Има фитнес до припадък.

Като цитираха банкянското говедо - тоя праща висшистите да кОпат картофи или да пасат овце. По избор може и кози, крави и т.н. Все на неговото интЕлектуално ниво. За всичко това не трябва компютър и повечето време е на чист въздух

Е защо па да не влезна в парламента? Голяма пара пада там, от мен да знаете, тъй думам! Вижте ББ - просто момче от село, крал коли в Чехия, пък сега има къща в Барселона. Ами Цветан Цветанов - физкултурник, но има колекция от апартаменти. :D

Иначе човек може и да си направи своя фирма без да седи много на компютъра. Веднъж като я разработи и си намери хора, които да висят вместо него.

В чОжбина бих отишъл само ако стана част от елита като Белгиеца и Лъвът с дълъг ник, които ходят на коктейлни партита и по яхтите. ;) 

Ами кандидатствай. Белгиеца е председателя на елита в Белгия - наше момче, сънародник и току виж се съгласил да те приеме. Все пак сме от един форум - с предимство.

Жената ще денси, аз ще прибирам парите.

Брюксел много грозен град бе, София е по-зелена и красива. И Виена ми се видя грозна. Париж, Рим, Прага, Атина, Лисабон и Будапеща са истински красивите столици в Европа според мен. А Лондон и Дъблин са интересни.

на 30.12.2021 г. в 21:32, Гости Студент-красавеца написа:

Е за сутеньор се иска само висене във фитнеса и 1-2 секси момичета. В Амстердам е законно нали. :D

А ми иде се пробвай да станеш сутеньор в Амстердам и да видиш да ли е законно? Ще влезеш с чорпогащник и сутиен в пандиза и там ще бъдеш балерината от Мулен Руж. В пандиза след педофилите най-много мразят сводниците.

преди 11 часа, Гости Студент-красавеца написа:

Жената ще денси, аз ще прибирам парите.

Брюксел много грозен град бе, София е по-зелена и красива. И Виена ми се видя грозна. Париж, Рим, Прага, Атина, Лисабон и Будапеща са истински красивите столици в Европа според мен. А Лондон и Дъблин са интересни.

Беги у Трън както те посъветваха вече. Ако дядо ти или баща ти са живи, да те попръвъзпитат малко с твърда мъжка ръка, две години задължителна казарма строителни войски, Кеча му викаха едно време. После ела и ще го слятаме, коя държава и коя професия са най-подходящи за теб.

преди 18 минути, Христофор_първи написа:

... две години задължителна казарма строителни войски, Кеча му викаха едно време.

Принципно - да, но бъркаш понятията!

Строителни войски си бяха съвсем отделно от БНА и строяха всякакви обекти!
КЕЧ (от квартирно-експлоатационна част) си беше вътрешно строително управление и обслужваше само военни обекти! Включително - жилища за военни.

преди 13 минути, jhoro написа:

Принципно - да, но бъркаш понятията!

Строителни войски си бяха съвсем отделно от БНА и строяха всякакви обекти!
КЕЧ (от квартирно-експлоатационна част) си беше вътрешно строително управление и обслужваше само военни обекти! Включително - жилища за военни.

Жоркаа, едно време мечтаех да стана машинист, да карам товарния влак Русе-Плевен-Горна Оряховица-Мездра-София, днешната младеж мечтаят да станат сводници. Мореее мечтая да се върне Бай Тошо, той ще ги управи. В плевенския регион тамън три ТВУ-та имаше.  Байкал, Славяново и в Подем.

преди 4 минути, Христофор_първи написа:

Жоркаа, едно време мечтаех да стана машинист, да карам товарния влак Русе-Плевен-Горна Оряховица-Мездра-София ...

Ми ся ...  

Повечето професии на изкуството, не изискват да се стои дълго пред компютъра. Писател, художник, певец, музикант, актьор, танцьор, това са най-известните професии в сферата на изкуството. Също така, има разни курсове за дизайн (интериорен, моден, мисля че има и за графичен дизайн). 

Това са професиите, за които се сещам авторе, надявам се че ти дадох някакви насоки. Успех :)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.