Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как седят нещата със закона за прайваси и поставяне на камери в жилищна кооперация

Featured Replies

преди 7 часа, Христофор_първи написа:

Аз не знам, кой е със снимка на жена като аватар на профилът си. 

Когато я правих тази снимка момичето беше на 18 години и една по-дърта рисуваше по тялото ѝ и лицето ѝ.
Ние нормалните мъже си обичаме красиви момиченца представи си.
Пръч за аватар няма да си сложа никога.

Когато аз бях млад бях наел една стая за ателие в кв. Изток да е близо до ИЧС да правя скулптурни портрети от пчелен восък на чуждестранните студентки там.
А хазайката беше една стара мома на 40 години която не искаше да има съпруг.
А що не иска съпруг ... еми щото вероятно е била като тебе.

преди 3 часа, Белгиеца написа:

Ние нормалните мъже си обичаме красиви момиченца представи си.

Сигурно като малък, са ти пускали и момичешки филмчета и си си играл с кукли,  за това си и приел женската роля у вас.  

Аз като съм мъж да не би да съм по-глупав от една жена ?
На жена ми майка ѝ е работила само до преди да се роди тя. После си е гледала детето цял живот, а баща ѝ е бил директор с голяма заплата. Толкова голяма че пенсията му беше цели 3400 € още преди 15 години.

А ти не си способен дори и мъжката роля на носещ заплата да поемеш, па за женската да си гледаш детето да не говориме. 
Абе страх си те е от жените и това си е.

преди 8 часа, Белгиеца написа:

Аз като съм мъж да не би да съм по-глупав от една жена ?
На жена ми майка ѝ е работила само до преди да се роди тя. После си е гледала детето цял живот, а баща ѝ е бил директор с голяма заплата. Толкова голяма че пенсията му беше цели 3400 € още преди 15 години.

А ти не си способен дори и мъжката роля на носещ заплата да поемеш, па за женската да си гледаш детето да не говориме. 
Абе страх си те е от жените и това си е.

Направо треперя от страх и ми се свива стомаха като видя жена:D

Ха-ха А как си мислиш си плащам масрафа Белжо, мислиш ли, че чакам на социални помощи мамин? За мен хилядата евро къде ги отпускат за социално слаби и мързеливи търтеи са стотинкаж мамин. Ако ми се налагаше да живея със социал цял живот щях да си направа харакири. А ти щом не си по-глупав  от една жена, защо не сложиш перуката и да отидеш на витрините в Белгия да изкарваш кинти легнал по гръб? Ти по-глупав ли си от ония жени?

По негови думи обядва печени пилета от уличния грил.
И се замислих ... хилядата евро къде ги отпускат за социално слаби минус новата придобивка

spacer.png

колко гладуване е паднало, за да купи това чудо на сателитната телевизия.
Все пак има опция с бастър копче, да показва украинките по монокини.

преди 1 час, Profruit написа:

По негови думи обядва печени пилета от уличния грил.
И се замислих ... хилядата евро къде ги отпускат за социално слаби минус новата придобивка

spacer.png

колко гладуване е паднало, за да купи това чудо на сателитната телевизия.
Все пак има опция с бастър копче, да показва украинките по монокини.

А ми ще обядва, като не е могъл да влезе в ролята на мъж и да изкарва основния доход, а жена му да хване някакво почасово бачкане и да има време да му наготви. Сигурно @Белгиеца от толкова суха храна вече не може и да се из@ка като хората. Абе не му е лесно.

преди 10 минути, Христофор_първи написа:

А ми ще обядва, като не е могъл да влезе в ролята на мъж и да изкарва основния доход, а жена му да хване някакво почасово бачкане и да има време да му наготви. Сигурно @Белгиеца от толкова суха храна вече не може и да се из@ка като хората. Абе не му е лесно.

Или поне - той да сготви!

преди 1 час, jhoro написа:

И двамцата са на суха храна. Доказано е, че продължителното ядене на суха храна причинява сериозни психически проблеми.

преди 9 часа, jhoro написа:

Той си готви сам от есента на 1991г.
Като наехме апартамент тогава с булката тука в Белгия и първия уикенд тя се прави на домакиня и готви някакви белгийски тъпотии.
Аз съответно отказвам да ги ям и ѝ заявявам, че тя на мене няма да ми готви нищо.
И така по мъжки си извоювах независимост от нея по отношение на яденето.
Каквото ми се яде и когато ми се яде, това и тогава си хапвам.
Като знам в бг как съпрузите бяха длъжни да ядат това което е сготвила жена им и нямах никакво намерение да се подлагам и аз на подобно робство.
Да не би да съм по-некадърен от една жена, та тя щяла да решава какво да ям всеки ден?

преди 11 часа, Profruit написа:

И се замислих ... хилядата евро къде ги отпускат за социално слаби

В Белгия не се води за социално слаб този който има законна съпруга изкарваща люксембургска заплата. Та на мене не ми отпускат нищо.
Дават на една 72 годишна нашенка работила като гладачка на дрехи само 2 години тука , по над 1300 € на месец, ама на нея никога не ѝ е стигнал акъла да си намери белгиец.

преди 3 часа, Белгиеца написа:

Като наехме апартамент тогава с булката тука в Белгия и първия уикенд тя се прави на домакиня и готви някакви белгийски тъпотии.
Аз съответно отказвам да ги ям и ѝ заявявам, че тя на мене няма да ми готви нищо.
Като знам в бг как съпрузите бяха длъжни да ядат това което е сготвила жена им и нямах никакво намерение да се подлагам и аз на подобно робство.
Да не би да съм по-некадърен от една жена, та тя щяла да решава какво да ям всеки ден?

Белжо Белжо, като те чета се успокоявам. Ти си по зле от стар ерген бе. При наличие на жена в къщи сам си готвиш, сам ядеш, спиш в отделна стая. Абе ти сигурен ли си, че имаш жена, а не съквартирантка?

преди 1 час, Христофор_първи написа:

..., като те чета се успокоявам. 

Радвам се за тебе че си спокоен и това ти помага да понасяш несгодите на трудовите ти дни.
А аз му ударих едно хубаво спане от предишното писане, щото булката ме вдига в 6 часа да ѝ капя по две капки в ушите и не си доспивам така.
Ти такива ядове си нямаш да трябва цяла седмица капки да капеш.

преди 4 часа, Белгиеца написа:

Радвам се за тебе че си спокоен и това ти помага да понасяш несгодите на трудовите ти дни.

Големи несгоди Белжо. Утре ще бачкам само 3 часа на лаптопа горе в конферентната зала, после ще ходя да чукам една кубинка в едно село тука на 2км. И една далавера ми изпада за утре където за един ден ще изкарам към 1200 евра, абе ного съм зле, толко зле не съм бил никога.

преди 11 часа, Белгиеца написа:

Браво на теб!

Трябвало да я убедиш, че българските манджи са по-вкусни.

преди 1 час, jhoro написа:

Трябвало да я убедиш, че българските манджи са по-вкусни.

Аз и тях не ги понасям, щото са пълни с лук и тлъсто.

на 7.01.2022 г. в 9:58, Белгиеца написа:

...
В Белгия не се води за социално слаб този който има законна съпруга изкарваща люксембургска заплата. Та на мене не ми отпускат нищо.
...

Изтъквал си, че заплатата на жена ти е 4к евро, но малък нюанс. Бруто или чисто? И с този доход тричленно семейство, дори в собствено жилище? Но какво пък, може, пък и не ви знам стандарта. Просто за пример. Разносвач на поръчки от мол при мен не пада под 5698 евро чисти - числото е такова заради превода. Говоря за професия, която не изисква образование или квалификация. И изобщо, човек с нагласа, да отдава "гъ3а" си под наем си остава работник и заработва заплата според нишата. Друг са доходите на човек извън тази нагласа. Той не работи заради заплата, а заради доходи, които може да спечели.

В Белгия не съм бил и едва ли ще. В Холандия съм бил три пъти. Навремето заради таралясници дизел, а последно преди две години, като турист. Купих от Амстердам титанов соларен часовник за спомен - 450евро и си казах, че повече в такава цигания не си струва, да пътешествам.  След Сингапур и ОАЕ всичко ми се струва третия свят.

https://gospodari.com/глобиха-мъж-с-1000-лв-поставил-макет-на-кам/

Това за мен лично е абсурдно. Нали по ГДПР е забранено записването

или събирането на лични данни.

Бутафорната камера няма запис. Само плаши гаргите. Това, че някой

се е почувствал еди как си не би следвало да вменява вина на други.

Че то тогава всеки може да започне да си измисля причини да съди някого, без да има причинно-следствена връзка между събитията.

преди 1 час, Profruit написа:

Изтъквал си, че заплатата на жена ти е 4к евро, но малък нюанс. Бруто или чисто? И с този доход тричленно семейство, дори в собствено жилище? Но какво пък, може, пък и не ви знам стандарта. Просто за пример. Разносвач на поръчки от мол при мен не пада под 5698 евро чисти - числото е такова заради превода. Говоря за професия, която не изисква образование или квалификация. И изобщо, човек с нагласа, да отдава "гъ3а" си под наем си остава работник и заработва заплата според нишата. Друг са доходите на човек извън тази нагласа. Той не работи заради заплата, а заради доходи, които може да спечели.

В Белгия не съм бил и едва ли ще. В Холандия съм бил три пъти. Навремето заради таралясници дизел, а последно преди две години, като турист. Купих от Амстердам титанов соларен часовник за спомен - 450евро и си казах, че повече в такава цигания не си струва, да пътешествам.  След Сингапур и ОАЕ всичко ми се струва третия свят.

Амстердам и големите капиталови градове наистина е голяма цигания. Дори кмета на Ротердам е мароканец. Но извън тях, е много по-спокойно и има доста какво да се види. Белгиеца вероятно е прав, че няма право на социал, заради доходите на жена му. Предполагам я облагат на 4000 бруто с приблизително 50% данък, и им оставят 2000 чисто, вероятно пак няма право на социал, защото един семеен социал е със сигурност по-малко, и ако  доходите на семейството надвишават сумата на семейния социал, то другия няма право на никакви доходи от социала. Белжо сега е на джобни от жена му.

преди 15 часа, Белгиеца написа:

Аз и тях не ги понасям, щото са пълни с лук и тлъсто.

Абе не ги понасяш….. Айде бе….. В една мусака къде има тлъсто? 

На жена ти манджите не понясаш, понеже били ,,белгийски боламачи,,  ,,българско не понясаш заради тлъстото и лука,, 

Един мъж, ако не харесва манджите на жена, значи  не харесва и нея. Но това за теб го разбрахме, оженил си се по сметка, сега заради това, си наказан да ядеш намазани фалии и пилета от уличния грил.

Иначе любовта на мъжа минава през стомаха. На мен, манджите на една жена не ми ли харесат, ако ще и да е Моника Белучи, няма никакъв шанс да харесам и нея. Да ми пържи кюфтаци, и да ми налива ракия гола е задълже.

преди 1 час, цър-вул написа:

създава стрес и напрежение в околните.

Не става ясно - кого цитираш, ама все тая.

В началото на темата си посочил съдебно решение

на 5.01.2022 г. в 18:41, цър-вул написа:

Ето част от крайния резултат

Цитат
РЕШЕНИЕ:
1. Отхвърля като неоснователна жалба с рег. № Ж-409/29.09.2016 г. подадена от С.Г.И. срещу Г.Г. с оглед установената на основание чл. 4, ал. 1, т. 7 от ЗЗЛД допустимост на обработването на личните данни на жалбоподателката посредством извършвано от ответната страна видеонаблюдение от третата и четвъртата камера съобразно текста на решението, а именно: етажната площадка на първия етаж н прилежащия към сградата вътрешен двор на имота по начин, по който не се установява преимущество на интересите на г-жа С.Г.И. пред тези на г-н Г.Г. в изпълнение на принципите, регламентирани в чл. 28 и чл. 30, ал. 1 от Конституцията на Република България за право на живот, лична свобода и неприкосновеност на всеки български гражданин, поради което не е налице нарушаване на правата на жалбоподателката съобразно разпоредбите на ЗЗЛД;
преди 2 часа, цър-вул написа:

създава стрес и напрежение в околните.

Но това е субективно. Ако на комшията е издънено гърното на 40-годишната

жигула аз мога да кажа, че ме стресира когато я пали и трябва да я

изфорсира, за да не изгасне (примерно).

Всеки може да започне да разиграва театър, че това или онова го е

стресирало/притеснило....

преди 10 часа, Profruit написа:

Изтъквал си, че заплатата на жена ти е 4к евро, но малък нюанс. Бруто или чисто?

Чисто след платени данъци.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.