Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Може би малко повече контрол.

Featured Replies

То най-големия проблем на форума е Калин Карабойчев. Ся да имаше 10 000 потребители онлайн.

В интерес на истината в Калдата има най-голяма демокрация( няма да кажа свобода) от всички други български форуми. За това и другите съвсем замряха и си пишат предимно модераторчетата и няколкото останали там техни онлайн приятелчета. Но аз гледам по-филосовски на нещата. На всякъде по света винаги е имало, има и ще продължава да има двойни стандарти. Човек доста трябва да ерудирал и извисен над нещата, за да пореже свой близък заради справедливоста.

Aз също забелязвам че тук има привилегировани , но тъй като не вярвам в ограниченията на човешката природа не смятам че тези които са по-толерирани трябва да бъдат ограничавани , а че всички трябва да станат толерирани. Също подкрепям премахването на бутона "докладвай"(който може да се асоцира само с неприятни практики от миналото).Но г-н Карабойчев няма смелостта да остави нещата да си се случват.
От друга страна има хора които не искат да го натискат този бутон , а други който много обичат да го натискат; И заради по чувствителните шанса някой да бъде ограничен в публикуване става по-висок.Свободата на изразяване, каквото и да е то би следвало да бъде защитавана , тъй като е свобода на всички. 

• Автор
преди 23 минути, Milkydead написа:

Aз също забелязвам че тук има привилегировани , но тъй като не вярвам в ограниченията на човешката природа не смятам че тези които са по-толерирани трябва да бъдат ограничавани , а че всички трябва да станат толерирани. Също подкрепям премахването на бутона "докладвай"(който може да се асоцира само с неприятни практики от миналото).Но г-н Карабойчев няма смелостта да остави нещата да си се случват.
От друга страна има хора които не искат да го натискат този бутон , а други който много обичат да го натискат; И заради по чувствителните шанса някой да бъде ограничен в публикуване става по-висок.Свободата на изразяване, каквото и да е то би следвало да бъде защитавана , тъй като е свобода на всички. 

Преди време съм бил собственик на форум и знам много добре за какво става на въпрос. Никога не можеш да угодиш на всички, винаги за едни си добър за други лош. Освен това не всеки иска да става модератор а тези, които се вече такива си имат и свой собствен живот освен този свързан с висенето във форума. Точно поради тази причина се търсят варианти, как да се оптимизира работата по спазването на правилата. Поради тази причина е и бутона "Докладвай". Така поне тези дето казват "Къде го сега модератора?" или го засипват с лични съобщения, просто могат да ползват бутона. Така човека като влезе, ще си прегледа докладите и ще реагира адекватно. Тази система я има и в социалните мрежи.

Единственото и най-важно нещо за един собственик на сайт-форум е да води балансирана политика, за да не губи потребители или по-скоро да не губи такива, които движат сайта и форума напред, защото "една птичка пролет не прави".

преди 15 минути, ntm7iv написа:

Преди време съм бил собственик на форум и знам много добре за какво става на въпрос. Никога не можеш да угодиш на всички, винаги за едни си добър за други лош. Освен това не всеки иска да става модератор а тези, които се вече такива си имат и свой собствен живот освен този свързан с висенето във форума. Точно поради тази причина се търсят варианти, как да се оптимизира работата по спазването на правилата. Поради тази причина е и бутона "Докладвай". Така поне тези дето казват "Къде го сега модератора?" или го засипват с лични съобщения, просто могат да ползват бутона. Така човека като влезе, ще си прегледа докладите и ще реагира адекватно. Тази система я има и в социалните мрежи.

Единственото и най-важно нещо за един собственик на сайт-форум е да води балансирана политика, за да не губи потребители или по-скоро да не губи такива, които движат сайта и форума напред, защото "една птичка пролет не прави".

Най-смисленото мнение което прочетох до сега!

Задължение е на един Администратор да запази потребителите си, и да предложи добри условия за да привлече нови! :popcorn2:

Добрите условия като

Емил - "Това е боклук, не се занимавай; Отивай в сервиз; Не разбираш и затова не пипай"

Жорката който пише във всяка тема абсолютно несвързани неща

кирилов който обича да се заяжда

млечко с неговите рЕзки изказвания

Огледайте си колко от новорегистрираните се връща и огледайте отговорите в темите им и ще стане ясно защо не се връщат

• Автор

Честно казано и на мен ми заформиха страхотно посрещане. Вече имам и един блокиран. Офанзивата им още продължава ама вече съм ги отсвирил.

преди 15 минути, ntm7iv написа:

Честно казано и на мен ми заформиха страхотно посрещане. Вече имам и един блокиран. Офанзивата им още продължава ама вече съм ги отсвирил.

Приеми го за "Добре Дошъл"! :)

Защото не те познават. :hush: Нали знаеш какво се случва, когато глутница гладни чакали видят зайче да минава пред тях?

преди 1 час, rostislaf написа:

Добрите условия като

Емил - "Това е боклук, не се занимавай; Отивай в сервиз; Не разбираш и затова не пипай"

Жорката който пише във всяка тема абсолютно несвързани неща

кирилов който обича да се заяжда

млечко с неговите рЕзки изказвания

Огледайте си колко от новорегистрираните се връща и огледайте отговорите в темите им и ще стане ясно защо не се връщат

Много вероятно е някой потребители да не пишат заради враждебно настроени и осъдителни хора като вас.Никой не обича да бъде критикуван...
Нека свободата стане слънцето от което никой да не може да се спаси ! 

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.