Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Съдлъжник по потребителски кредит

Featured Replies

преди 14 минути, Iva321 написа:

Благодаря за съвета да се свържа с банката, за сега е най-разумно май. Иначе това че съм в чужбина изобщо не ме успокоява, ама грам - както се казва

Това го казвам от опит!
Знам случай - просрочени 5-6-7 вноски, банката „се скъсва“ да звъни по телефоните, но не предприема нищо. Длъжника не се крие - отговаря и казва - „Да, прави сте, ама ... пари нема!“
Накрая - когато вноските си тръгнаха по дати - банката предложи предоговаряне. По-дълъг период, но с  по-малки вноски.

Намерете го този кредитополучател и му отрежете топките, след това му посипете главата с гореща жар и накрая му напълнете ушите с барут и му треснете със всичка сила главата в някоя стена...

И повече никога до края на живота си не ставайте гарант на когото и да било!!!

преди 7 минути, grizly написа:

Намерете го този кредитополучател и му отрежете топките, след това му посипете главата с гореща жар и накрая му напълнете ушите с барут и му треснете със всичка сила главата в някоя стена...

Ама първо - да върне парите!

• Автор
преди 29 минути, grizly написа:

О да, повече никога! Просто глупост от наивната мисъл, че близките ти поне мислят като теб и са съвестни. Аз пари никога не съм дължала и не мога да спя докато не намеря начин да си платя сметките, камо ли да съм задължила друг човек - от студентка съм така.. Но явно само в моята глава и другите така биха разсъдили

До нас има фирма за отпускане на кредити и ако знаете собственика и какви истории ми е разправял за какво били взимали кредити ще се хванете за главите направо...

Някаква била взела кредит който щяла да използва за да си прави маникюр, прически и някакви подобни простотии, друга искала кредит за да отиде на почивка и да се поглези малко, трети пък взел кредит за да си купел с него златен ланец:no-no:

Не съм вярвал че бая сериозно ги апе гавътъ всичките тия типове:hush:

И все ми се струва че и кредитополучателя май се вписва в графата към гореописаните, едва ли му е трябвал за нещо сериозно.

А иначе близките ти в повечето случаи са повече склонни да те предадат и да ти забият нож в гърба защото се осланят на това че сте роднини и ще им простиш.

• Автор
преди 5 минути, grizly написа:

До нас има фирма за отпускане на кредити и ако знаете собственика и какви истории ми е разправял за какво били взимали кредити ще се хванете за главите направо...

Някаква била взела кредит който щяла да използва за да си прави маникюр, прически и някакви подобни простотии, друга искала кредит за да отиде на почивка и да се поглези малко, трети пък взел кредит за да си купел с него златен ланец:no-no:

И все ми се струва че и кредитополучателя май се вписва в графата към гореописаните, едва ли му е трябвал за нещо сериозно.

А иначе близките ти в повечето случаи са повече склонни да те предадат и да ти забият нож в гърба защото се осланят на това че сте роднини и ще им простиш.

• Автор
преди 1 час, grizly написа:

Ами за стартиране на бизнес беше.. И между другото той потръгна, ама после (да не ме обвините че съм злобарка, но това са фактите), човека набързо се ожени, дете направи и всичко потъна. Приоритетите се променят естествено, но отговорноста не бива мисля си аз..

на 10.01.2022 г. в 21:23, Iva321 написа:

Ами за стартиране на бизнес беше.. И между другото той потръгна, ама после (да не ме обвините че съм злобарка, но това са фактите), човека набързо се ожени, дете направи и всичко потъна. Приоритетите се променят естествено, но отговорноста не бива мисля си аз..

Ивче Ивче, вие жените сте толкова глупави….. за това трябва да ви се забрани да шофирате, да взимате кредити, да имате право на банкоматна карта и прочие. Вашето място е в кухнята покрай манджите и децата. Не знам тука в кратък период за колко жени чух, че взели кредити заради мъже и после човека после ,,хванал самолета, дръжте му петите,, Сега последно чух за една взела 10 000 евро заем в Германия за сметки и наеми, като живее с някакъв на семейни начела. Ходи днеска цял ден камериерка по двеста стаи управя, ония си порка чиляка по цял ден и си гледа Дисковари. Абе до като има телета ще има и колачи.

на 10.01.2022 г. в 21:23, Iva321 написа:

Ами за стартиране на бизнес беше.. И между другото той потръгна, ама после (да не ме обвините че съм злобарка, но това са фактите), човека набързо се ожени, дете направи и всичко потъна. 

Явно ти си се надявала това да е вашия бизнес, вашата сватба и вашето дете…..  и за това си станала гарант по заема. Има един велик Българин Теодоси Теодосиев се казва. Преподавател по физка. Та той казва следното: Смъртно опасно е да си прост!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.