Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Борба със сексуалното безчестие

Подкрепяте ли сертификата за девственост ? 14 гласували потребители

1. 1. Подкрепяте ли сертификата за девственост ?

• Да
      14%
      2
    • Не
      71%
      10
    • Не ,ще доведе само до корупция и фалшиви сертификати
      14%
      2

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

Не виждам как може да се бори човек с подобно нещо. Това е все едно да се бориш с вятърни мелници...

• Отговори 72
  • Прегледи 4,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Премести се в Близкия Изток, като те кефят тия идеи толкова.

• По същата логика и на теб трябва да ти искат документ от психиатър и сексолог, че си психично здрав и достатъчно мъжествен, за да създадеш семейство.  Че психичното ти състояние позволява да имаш брак

• Ще се повторя ама за мен този е натирен от някоя мадама и ся си го изкарва на цялото женско съсловие. Другия вариант е толко да е загорял и толко да не му върви с жените че да е направил като кума Л

преди 2 часа, Milkydead написа:

Не ми е известно в близкия изток да имат по-малки или по тънки полови органи от хората на запад , но това което е сигурно е че на изток имат много по-малко разводи  , по-малко разврат и изнасилвания и жените им са по-благочестиви , затова и семействата им са по-здрави , защо тогава ние да не приемем мерки с цел облагородяване на жените ни ?

Нали осъзнаваш, че говориш за държави, където жените биват убивани с камъни, в случай, че си позволят да си легнат с някой преди брака?

По-малко изнасилвания? Там момичетата нямат право да си избират мъж, и за кой ще се омъжат зависи от родителите им... според мен това не е по-различно от изнасилване.

преди 1 час, Profruit написа:

Защото там първо е религията, а у нас БКП-то я заличи.

Тоест за теб е нормално жената да е загъната в чаршаф от глава до пети, да е слугиня на мъжа си и да няма право да прави каквото и да е без негово разрешение, щото видиш ли така пишело в някаква книжка?

Религиите трябва да се изкоренят из основи от целия свят, от тях нищо добро не произлиза.
И преди да ми кажеш че това било причината у хората да има доброта, смирение и че затова България е успяла да оцелее 5 века под османско владичество и т.н., да ти кажа спести си го, това са глупости, единствената полза от религиите е владиците да плюскат и да пият до пръсване и да се големеят пред простолюдието, нищо друго.

Като искаш да вярваш в Бог, вярвай, и аз вярвам, моля се, говоря си с него, НО не съм религиозен.

• Автор

Тея камъни са западна пропаганда за сплашване на западните общества от източните диваци , но нека не забравяме че жените искат тези мерки там ! И те самите са инициаторки на тези мерки с който считат себе за защитени.Несъмнено има голяма разлика между културите.А сертификата няма нищо общо с облеклото или каквото и да било от културата им което не харесвате ...
За справка самоубийства на съпрузи след взимане на имуществото от жена им или изневяра е в пъти повече от всички жени който са били подлагани на каменосване. Мислете и за мъжете бе мъже ...

преди 9 минути, piх3l написа:

...

Какви камъни те гонят тебе!?
Първо си изясни състава на държавите от Близкия Изток.

1. Колко жени общо убиха с камъни за миналата година в Турция, Ливан и Йордания?
  2. И за последните 10 години?
преди 6 минути, Bubbles написа:

...

Ново 20.
Задаваш ми въпроси и сам си отговаряш.

Когато си негоден,да задържиш жена до себе си-каквито и закони и сертификати да измислиш,пак си си негодник.Само истински болен мозък,може да обреже жена с ножица.

• Автор

Вие г-не да не би да сте гледал филма Desert Flower (2009) - IMDb . В който обрязана жена попада в западното общество и става безпътница.Е какво по-голямо доказателство за влиянието на обществото мнение върху жената.

преди 6 минути, Milkydead написа:

но нека не забравяме че жените искат тези мерки там ! И те самите са инициаторки на тези мерки с който считат себе за защитени.

Ако другото е западна пропаганда, това, предполагам, е източната пропаганда.

преди 5 минути, Profruit написа:

Какви камъни те гонят тебе!?
Първо си изясни състава на държавите от Близкия Изток.

1. Колко жени общо убиха с камъни за миналата година в Турция, Ливан и Йордания?
  2. И за последните 10 години?

Не знам, като гледам, не си водят официална статистика. Със сигурност са повече, отколкото в страните, където жените не са робини.

преди 2 минути, Milkydead написа:

Вие г-не да не би да сте гледал филма Desert Flower (2009) - IMDb . В който обрязана жена попада в западното общество и става безпътница.Е какво по-голямо доказателство за влиянието на обществото мнение върху жената.

Това за мен ли е?Не съм гледал филма,виждал съм го на живо.Не самото образвяне,а последствията.Има хиляди жени,които искат да се махнат от там.Да не ги обезобразяват.На теб ако ти резнат гема,с ножица-сигурно ще си ок?

преди 40 минути, Milkydead написа:

А ако имахте някаква по-добра памет щяхте да запомните че съм антинаталист и няма да правя семейства.

Като нямаш желание да правиш семейство и деца, защо се бъркаш в живота на нормалните хора и искаш да налагаш някакви твои принципи, при които винаги в основата стои унижението на женския пол!

Само бих добавила, че моралът не се намира в междукрачието на жената, а в нейният ум!

А ти си пример за един нещастен импотентен комплексар, който със сигурност по ред причини, които се крият най-вече в собствената ти незначимост и невзрачност, мрази от душа противоположният пол. И за тази твоя омраза, нямат вина нито жените, нито техният морал, а твоята собствена некадърност.

• Автор

Не разбира се , всякакви обрязвания трябва да бъдат премахнати , но ето какво е честото мнение, мъжете може , ама жените не.Това е веруюто на феминистично проядена западна култура.

преди 2 минути, _Aumi_ написа:

Като нямаш желание да правиш семейство и деца, защо се бъркаш в живота на нормалните хора и искаш да налагаш някакви твои принципи, при които винаги в основата стои унижението на женския пол!

Само бих добавила, че моралът не се намира в междукрачието на жената, а в нейният ум!

А ти си пример за един нещастен импотентен комплексар, който със сигурност по ред причини, които се крият най-вече в собствената ти незначимост, мрази от душа противоположният пол. И за тази твоя омраза, нямат вина нито жените, нито техният морал, а твоята собствена некадърност.

г-це Ауми , та аз се опитвам да помогна на женския пол да се измъкне от падението си и да стане по-благонравствен.

преди 17 минути, Milkydead написа:

Тея камъни са западна пропаганда за сплашване на западните общества от източните диваци , но нека не забравяме че жените искат тези мерки там ! И те самите са инициаторки на тези мерки с който считат себе за защитени.Несъмнено има голяма разлика между културите.А сертификата няма нищо общо с облеклото или каквото и да било от културата им което не харесвате ...
За справка самоубийства на съпрузи след взимане на имуществото от жена им или изневяра е в пъти повече от всички жени който са били подлагани на каменосване. Мислете и за мъжете бе мъже ...

Абе на всички ни е ясно че някоя така ти го е нахакала че си обърнал резбата, за случаи като твоя все пак има психиатри и психолози, не се срамувай посети ги.

преди 15 минути, Profruit написа:

Ново 20.

Задаваш ми въпроси и сам си отговаряш.

Не съм отговорил на това което те питам, така че ти си наред. :)

преди 5 минути, Milkydead написа:

аз се опитвам да помогна на женския пол

като вълк в овча кожа 🤣

Много интересна тема, явно написана от някой, който е толкова несигурен в себе си и способностите си, че смята, че единствения начин да задържи една жена е като отнеме невинността и, и тя горката заради емоционалната привързаност към човека на когото се е отдала би останала завинаги с него. По тази логика не трябва ли и ние,  дамите да изискваме някакъв документ, че мъжете, които сме избрали са сексуално способни да ни задоволят, че да им отдаваме девствеността ни? Нищо лично разбира се. 

Та така... 

Нека ти напомня някои работи, и да те просветля в други, в случай, че не си събрал достатъчно адекватни аргументи за такава безумна тема. 

Първо, в 21век сме, няма практика, която да определя, че 'качествената' жена е девствената такава. Второ, това да си намериш девствена булка не ти гарантира, че ще ти е вярна. Трето, някои дами се раждат без девствена ципа, и такъв сертификат би бил напълно излишен,  даже неверен при такъв случай. 

И тъй като си толкова целомъдрен и явно обичаш да съдиш,  защо не помисли за жените жертви на изнасилвания, които не по собствено желание са загубили тази си невинност? И че изнасилвачите са точно такива целомъдрени 'мъже' като теб,  които смятат всяка жена за общодостъпна и че щом не е девствена всеки може да я има. Тук пак ли жените са виновни? Може би заради това как се обличат? 

Всичко зависи от човека, това че едно момиче не е девствено не го прави негодно, развратно, нечестно и т.н. 

Не засягай теми, за които нямаш реална представа и аргументи,  с които да ги защитиш. 

Хората правят секс, недей да им завиждаш. 

• Автор

Не документ от мъжа няма да ви трябва г-це , след като се съблечете ще видите дали половите му органи функционират или не и ако се погледнете в огледалото ще прецените дали е заради вас или него.
Не твърдя че жените ще бъдат верни на някого само защото е бил първият им любовник , това е нелепо , жените винаги се оглеждат за по-добра партия и биха се отдали на нея ако възможностите им го позволяват , а именно заради сертификата и социалния срам биха останали верни на човека с когото са започнали сексуален живот.Вече официално ще бъдат втора употреба , дори в този случай ще има навити да ги употребяват отново , но сертификата е документ за благородство не мантинела за безпътните...
Относно девствената ципа , има случай на такава която е разтеглива и не може да бъде скъсана при първи полов контакт , но няма жена без девствена ципа която гинеколога да не може да забележи а той е човека който ще издава сертифаката все пак., вие г-це сте станала жертва на новите феминистични приказки които се опитват да смият всичкия срам от женския пол.
За жените които са били изнасилени бих попитал какво изобщо означава да изнасилиш жена ? Ако мъжа е получил ерекция  и е възбуден следствие поведението на жена , чия е вината за това ?
Благодаря ви за участието в темата и изразеното мнение , скъсан химен на зад не се връща , да бяхте мислила навремето... 

преди 7 минути, Milkydead написа:

За жените които са били изнасилени бих попитал какво изобщо означава да изнасилиш жена ? Ако мъжа е получил ерекция  и е възбуден следствие поведението на жена , чия е вината за това ?

а ако е получил ерекция в следствие поведение на дете?
въпрос на психика...баси таа стамбулска конвенция, ще съсипят семейството
:no-no:

верно нещо ти хлопа дъската...баси
аз викам да си пием хапчетата редовно щот инак изтрещяваме

преди 4 часа, Milkydead написа:

че съм антинаталист и няма да правя семейства.

Това е чудесна новина

• Автор
преди 6 минути, дръндю написа:

а ако е получил ерекция в следствие поведение на дете?
въпрос на психика...баси таа стамбулска конвенция, ще съсипят семейството
:no-no:

верно нещо ти хлопа дъската...баси
аз викам да си пием хапчетата редовно щот инак изтрещяваме

Предвид културата ви  г-н горд циганин се чудя дали тролите или друго нещо...

преди 11 минути, Milkydead написа:

Предвид културата ви  г-н горд циганин се чудя дали тролите или друго нещо...

ъхъ, просто си нямам работа и се чудя какво да пиша
това което проповядваш, прилича на  геноцид към жените

пп

Цитат

2.12 Пропагандирането на всякакви противозаконни идеи и цели е забранено. Не се допускат публикации на произведения, рецензии, лични коментари и др., които нарушават законодателството (съдържащи призиви за насилствена смяна на обществения ред, към етническа и верска омраза и други). Не се допускат коментари популяризиращи противозаконни и дискриминационни нацистки/фашистки и расистки идеи. Не се допускат дискриминация и проява на нетърпимост на основата на възраст, пол, раса, етнос, националност, вероизповедание, образователен ценз, социален статус и сексуалност.

Редактирано от дръндю (преглед на промените)

преди 25 минути, Milkydead написа:

Благодаря ви за участието в темата и изразеното мнение , скъсан химен на зад не се връща , да бяхте мислила навремето... 

Много ме е жал за хората с мислене като твоето. Един мъж и от дете може да се възбуди... Тогава на кой е вината? На детето? Айде стига... Моля те спри да коментираш защото само се излагаш със странните си наклонности и остарели разбирания. Никой няма вина, че някой се е възбудил от друг. Тук става въпрос за лични предпочитания не за вина на някой или начин на обличане.  Един човек щом си е извратен няма какво да го спре. 

И не че съм длъжна да ти обяснявам,  но изобщо не съжалявам, че са ми 'скъсали химена' все още съм с този човек. ;)

преди 35 минути, Milkydead написа:

но сертификата е документ

само тоя сертификат да не стане като зеления сертификат, който всички си преснимат и показват като техен 😅

• Автор
преди 18 минути, alandea написа:

Много ме е жал за хората с мислене като твоето. Един мъж и от дете може да се възбуди... Тогава на кой е вината? На детето? Айде стига... Моля те спри да коментираш защото само се излагаш със странните си наклонности и остарели разбирания. Никой няма вина, че някой се е възбудил от друг. Тук става въпрос за лични предпочитания не за вина на някой или начин на обличане.  Един човек щом си е извратен няма какво да го спре. 

И не че съм длъжна да ти обяснявам,  но изобщо не съжалявам, че са ми 'скъсали химена' все още съм с този човек. ;)

И една жена може да се възбуди от дете , какви ги плещите изобщо. Ще догатна че женския ви ум си представя картини в които мъже скачат върху жени като пантери и ги разсъбличат на улицата самозадоволявайки нагона си върху пищящи жени отиващи я до магазина я до кръчмата...Тези картини са останали в съзнанията на много хора заради феминистичното американско кино в което мъжа е обрисуван като груб изнасилвач и насилник.
А самата вие си нямате представа какво означава да изнасилиш физически някого , думата е превърната в плашило за разгръщане на феминистичните идеологии  и нищо повече.

от друга страна жените винаги са давали смесени сигнали за това което наистина искат

преди 21 минути, дръндю написа:

това което проповядваш, прилича на  геноцид към жените

Ще се повторя ама за мен този е натирен от някоя мадама и ся си го изкарва на цялото женско съсловие.
Другия вариант е толко да е загорял и толко да не му върви с жените че да е направил като кума Лиса га не могла да стигне гроздето. Ако е това, му препоръчвам да 'фаща първия рейс за Берковица, там нашата госпо'ица със синята кръв ще го нареди...
...само да внимава че ако не се представи добре, хем ще го похвали тука пред всички, хем ще го изправи до стената.:hush:

преди 36 минути, alandea написа:

Един човек щом си е извратен няма какво да го спре. 

ами по преценка на модератор, поне от писане на такива теми, могат да го спрат

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.