Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Борба със сексуалното безчестие

Подкрепяте ли сертификата за девственост ? 14 гласували потребители

1. 1. Подкрепяте ли сертификата за девственост ?

• Да
      14%
      2
    • Не
      71%
      10
    • Не ,ще доведе само до корупция и фалшиви сертификати
      14%
      2

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

Няма нужда от спиране, че ще ореве всичко, по-добре леко побутване към анка, лика прилика ще са си.

(баси, замислям се че да ти предложат @Anneliese е чудовищна обида)

• Отговори 72
  • Прегледи 4,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Премести се в Близкия Изток, като те кефят тия идеи толкова.

• По същата логика и на теб трябва да ти искат документ от психиатър и сексолог, че си психично здрав и достатъчно мъжествен, за да създадеш семейство.  Че психичното ти състояние позволява да имаш брак

• Ще се повторя ама за мен този е натирен от някоя мадама и ся си го изкарва на цялото женско съсловие. Другия вариант е толко да е загорял и толко да не му върви с жените че да е направил като кума Л

преди 5 часа, piх3l написа:

Не знам, като гледам, не си водят официална статистика. Със сигурност са повече, отколкото в страните, където жените не са робини.

Къде по-точно гледаш ? Защото отговора на един въпрос изисква и преоценка на самото търсене на отговор.Преди векове индийските мъдреци са практикували брахмодия ,състезание при което  целта на участниците е да артикулират абсолютната истина .  В този смисъл кои са твоите източници ? Защото един от достоверните отговори е примерно да си свидетел на такава случка. Жълти клюкини всеки може да разнася. Една моя снимка на жена,която работи в трафик полицията на държава в Близкия Изток.Представа нямаш колко такива мога да ти изсипя поне от няколко държави  в които изповядват Ислям .

spacer.png

Познай какво се случва ,само ако смееш да пипнеш за ръка жена в тази държава / и не само /. Ще ти се иска да не си се раждал. За сведение, кралицата на тази държава е напълно светска дама и силно ангажирана в различни каузи засягащи равноправието и правата на жените. Същото важи и  за Мароко,Тунис , Египет, Исраел. Колкото до държавите в Залива, отдавна е публична тайна ,че жените командорят в сянка. Една шейха Моза да споменем е достатъчно. Помня, как чакахме един час на пистата в Дубай и задържаха полета ни,защото пристигаха с частните си самолети жените, сестрите,съпругите и дъщерите на шейховете от Залива -ей тъй на чай и сладка раздумка,където между другото се решават и много политически въпроси. На шиите им висяха бижута,които могат да покрият дълговете на няколко държави. Известно ли ти е какви са изискванията за да сключи някой мъж брак в тези държави..без значение дали е от висшата прослойка /тоест от семейството на управляващата династия / ?

преди 43 минути, дръндю написа:

ами по преценка на модератор, поне от писане на такива теми, могат да го спрат

на кой по-точно модератор?

Мога да ти посоча поне двама ,които генерират простотии повече от него , включително измислици,  обиди и нападки срещу потребители и   един който пише само  в празните  и редовно задава въпроса :"Защо така грубо"?, когато някой напише нещо против симпатичните му , а  редовно пропуска да зададе същия въпрос  на колегите си по-титла,когато нарушат правилата,срещу други потребители !

Хайде холан..модератори :tease2:

преди 1 час, rostislaf написа:

Няма нужда от спиране, че ще ореве всичко, по-добре леко побутване към анка, лика прилика ще са си.

(баси, замислям се че да ти предложат @Anneliese е чудовищна обида)

Защо обида бре? Гледам да направя добро и на двамата, пък и форума ще мирне малко.

преди 14 часа, Profruit написа:

Защото там първо е религията, а у нас БКП-то я заличи. БеКаПето фалира. В СССР секса нет, а есть любовь. Идолите, ценностната система падна в киреча и вакуума запълни меркантилността. И един хер на твоя девствена ципа остана. Да, Близкия изток има положителен приръст на населението, но нелегалните доктори, лепещи ципи джиткат в лъскави лимузини. Интернет им стовари и на тях западното влияние, така че в по-цивилизованите и уредени градове там си е същия нагон. Чеше ли се, стои ли, един дол дренки какво ще пишат по форумите.

Ако си боклук, измамник, садист и така нататък, ти само допринасяш света и хората около теб да заприличат на теб, такъв свят оставяш и на децата си. Ако си добър и почтен човек, ти си направил една малка, но значима крачка за едно по-добро и справедливо бъдеще. Не им говори за тая манипулация наречена "Господ", защото тя не съществува. Господ сме самите ние, от всеки един зависи, в какъв свят ще живеем, както и какво ще оставим на нашите деца.
Религията е средство за манипулация и контролиране на простолюдието от богатите хора.
Ето как се е появила религията накратко: Живял някога тлъст и много богат изрод, той разполагал с много земи, защото някога неговият баща ги отнел от други хора по насилствен начин, но около неговите обширни и богати територии живеели хиляди обикновени бедни хора. Същият наглец след време разказвал на простолюдието, че той живее толкова добре, защото го е назначил самият господ да ги управлява. Съветвал ги същият, че те трябва да се занимават с земеделие, животновъдство, да му дават най-красивите си жени за съпруги. Той бил многоженец. Всичко вървяло за него добре, докато не открил, че постепенно посегателствата над имането му се увеличават, по тази причина той наел множество здрави мъже да охраняват имането. Един ден при богаташа дошъл интересен и много хитър човек, който му гарантирал, че може да прекрати кражбите на простолюдието и без да харчи много от ресурсите си за охрана. Заинтересувал се богаташът, а по какъв начин това ще стане? Взел странникът две чаши с на пръв поглед бистра вода, смесил ги и водата почерняла. След това хванал и демонстрирал, че умее да поглъща огън. След всичко това казал, че с тези трикове ще иде сред народа, ще им ги покаже и ще се обяви за посланник на всевишния. Речено - сторено, отишъл хитрецът сред простолюдието, показал им разни необясними за тях трикове и те реално повярвали, че той притежава някаква неземна божествена сила. След това същият хитрец им обяснява, че на небето стои господ, и ако откраднат нещо той непременно ще ги види, а след това ще ги накаже, ще почине някой техен близък, или болките им ще се увеличат. Рано или късно всеки изпитва някакви болежки, всеки губи близки и хората веднага подсъзнателно се заблуждавали, че това е наказание за техни грехове. Наплашил хитрецът народа, построил религиозен храм с правила, като "не кради", а в близост освен гореспоменатия богаташ е нямало особено от кого да крадат.
С времето започнали да използват тези хорица за да завоюват нови богатства от други, но сред простолюдието бил голям безпорядък, най-често заради неподелени жени. Тогава измислили и втора "божия" заповед, не спи с жената на близкия, в противен случай бог ще те накаже. В същото време примерно Цар Соломон от библията имал 1000 жени. Е кво толкова? Той е цар обявен за такъв от господа и има право, вярвало заблуденото простолюдие, което имало право на само 1 жена. Минало се време, хората обаче започнали да се усещат, че има нещо гнило, защото те се молили на господ да има дъжд, за да не умират от глад, да изцери умиращите им близки, но това не се случвало. Множество усъмнили се отишли при свещеникът да го питат, защо Господ не ги чува? Тогава свещеникът им казал, че на земята е трудно, но когато умрат, ако са живели праведно ще идат в рая, а там няма данъци, няма болка, няма труд, там ще се разхождат безгрижно по райската земя и ще са обградени само от ангели. С тези си амбиции за рай, голяма част от хората много се трудили и отдавали голяма част от това което произвеждат на хитреците от храмовете.
Може и ние да се замислим, колко хора се молят по храмовете, и на колко сме видели бог да помогне? На някой инвалид нови крака пораснаха ли му? Или на слепецът нови очи? Отговорът е ясен.

Сещам се за един велик човек, учен, изобретател, архитект и философ, който по следния танин доказваше на децата съществува ли господ. Кара ги да насадят бобено растение, обаче когато то почне да изниква му отнемат светлината, спират да го поливат, събират се в кръг и ги кара с всички сили да се помолят на господ той да спаси растението, но то винаги загивало. След това посадили отново, но този път го поливали, подсигурили му достъп до светлина и растението се развивало прекрасно. По този мъдър начин Жак Фреско доказваше на младите хора съществува ли бог.

• Автор
преди 14 часа, valkiria1 написа:

Мога да ти посоча поне двама ,които генерират простотии повече от него

a какви "простотии" вашия трансцедентален ум е забелязал че генерирам и кои са тези двама които генерират дори повече "простотии" от мен ?

преди 3 часа, Milkydead написа:

Е как да тачим и уважаваме българските жени предвид неоспоримия факт че не заслужават да бъдат уважавани...

Аз навреме се усетих и си взех чуждоземка, живот си живея с нея.
А на тебе като мразиш жените, да ти намеря един чуждоземец, девствен ще е специално за тебе. Ще има да те обича братче та ще си му ти на него жена.
Ми така де, мразиш жените и ставаш ти жена на чуждоземец, да покажеш как се прави да си жена. 

преди 4 часа, Milkydead написа:

да направим психопортет с извадка от участничките в тази тема за да разберем  истинската стойност на нашенката.
....

А твоя психопортрет си го рисуваш сам - отблъскващ комплексиран загубеняк!

Нищо чудно да си педофил и садист, и не дай Боже някое същество от женски пол да попадне в лапите ти!

Не можах да гласувам в анкетата. Мн трудно ми беше да реша. Иначе съм съгласен с Milkydead, човек трябва да има морал и да не си ляга с всеки, а с този който си е харесал.

не съм чел цялата тема ама жените сигурно щяха да са много по-добри ако на запад не бяха създавали разни модели за подражение ала Барби

и всичкото жена му беше внушено, че ако е красива й е позволено всичко и да живееш охолно трябва да ти е цел в живота

то хубаво, кой не иска да живее охолно ама си е загубено време и талант ако целта в живота ти е просто да съществуваш в лукс

Колкото и луда идея да ви струва тази на автора,  не много отдавна и в България е било традиция жената да бъде девствена до брака си. А подбора е правен от старите или по точно от бащата. Колко разводи е имало тогава колко разводи сега? До къде го докараха с еманципацията и феминизацията? До масова п€д€растия, педофилия, наркотици, вчера чух за стрелба в Амстердам между непълнолетни. Загинал е един 16 годишен. До там го докараха женските извращения с мъжкото достойнство. Единствения работещ модел за семейство е патриархат и света трябва да се управлява само и единствено от мъже. Място на жената е в кухнята да бъде покорна и да се възхищава на мъжа си.

преди 19 часа, Белгиеца написа:

Аз навреме се усетих и си взех чуждоземка, живот си живея с нея.
А на тебе като мразиш жените, да ти намеря един чуждоземец, девствен ще е специално за тебе. Ще има да те обича братче та ще си му ти на него жена.
Ми така де, мразиш жените и ставаш ти жена на чуждоземец, да покажеш как се прави да си жена. 

Белгиец ти си единствения ,,мъж,, от , когото съм чул как иска да си седи в къщи и да си гледа детето, а жена му да работи. Наскоро гледах друг такъв, но поне не го каза в прав текст. На Роксана послушкото. Той даже чиляка ходи с нея на маникюр. Ти ходиш ли и ти с твоята? На ли се сещаш вашата порода как изглеждате в очите на една истинска жена? 

на 16.01.2022 г. в 6:16, Soviet Soldier написа:

Относно исляма и арабите по-добре да не отваряме приказка, защото там жената има по-малко права и от домашен любимец. Само крайно примитивни нищожества могат да са ок с факта, че техните, майки, жени и дъщери са дискриминирани по такъв отвратителен начин. Жената е не по-непълноценно човешко същество от мъжа, тя има същите амбиции и стремежи да се развива и забавлява, също като нас мъжете. Жената не е бездушен инкубатор длъжен да служи на някой комплексиран смотаняк, да се пази за него, да му ражда и гледа децата, да стои и да му е прислужница у дома. Начинът на живот всеки сам може да си го определи. 

Ти колко добре познаваш исляма от близо? Колко познати семейства  и хора  имаш?  Аз имам доста. Имам и много приятели имами. На запад е модерно да им помагат да бягат от ,,злия си баща,, на младите уж третирани като робини момичета и какво се получава? В предното ми жилище тамън като се нанесох под мен се нанесе туркиня на 21г. избягала от ,,деспотичния,, си баща. Хвана се на работа в един магазин за тоалетни принадлежности. Започна да се перка само с негра. Ама от утайка по-голяма утайка. Яко хашиш пушат в нейната квартира и други наркотици. Всеки ден тича с касата с бира до близкия супер. На всеки два три месеца нов черен тъпкач. Накрая я изгониха от магазина и остана без работа, защото я хванаха да краде. Затъна в дългове и съдия изпълнител идва да и обира нещата. Накрая забременя от един охранител на една пропаднала дискотека и отидоха да живеят заедно уж. Това, ако беше сестрати или дъщеря ти, солдате, от хорски срам щеше да емигрираш в друга държава с пластична операция гарантирам ти го!

преди 1 час, Христофор_първи написа:

не много отдавна и в България е било традиция жената да бъде девствена до брака си

А сега традицията е, мъжът да бъде девствен до брака   :wub:

• Автор

Да в момента културата на деградация и евтина слава е много популярна и е център на медийно и социално внимание тъй като произвежда доста пари и шум по цялата верига , тази култура разбира се е много атрактивна  за младите жени ,блясъка и разкоша в нея е това което ги привлича в крехката им и незряла възраст , а при все "интелектуалните" преценки на жените никога не достигат критични и разумни граници , затова вървейки с духа на времето следват леките но всеизвестни жени като свой идоли и примери за подражание.

Зад цялото това шоу на невинното момиче превърнало се в разкаяла се грешница и помъдряла от житейските несгоди , стои изпитана и рентабилна индустрия превърнала разврата в доходоносен бизнес за сметка на моралната и нравствена деградация на народа... 
Но на тази свирепа сила на духовно и нравствено разграждане трябва да се даде еквивалентен отпор на социално-морално изграждане и подобен сертификат ще допринесе за постигането на тази цел

преди 21 часа, Mystery__22 написа:

Не можах да гласувам в анкетата. Мн трудно ми беше да реша. Иначе съм съгласен с Milkydead, човек трябва да има морал и да не си ляга с всеки, а с този който си е харесал.

Е то треа си баси изпадняра, да си легнеш с някоя дето не ти харесва.

преди 3 минути, Лудар написа:

Е то треа си баси изпадняра, да си легнеш с някоя дето не ти харесва.

Що бе ?
То оргазъмът си е един и същ.
За временно ползване може всякакви.

преди 3 часа, Христофор_първи написа:

Белгиец ти си единствения ,,мъж,, от , когото съм чул как иска да си седи в къщи и да си гледа детето, а жена му да работи.

Като се роди детето просто избрахме да запазим по-големите доходи, тези на жена ми.
Ти не знаеш ли да смяташ ?

преди 4 минути, Белгиеца написа:

Що бе ?
То оргазъмът си е един и същ.
За временно ползване може всякакви.

Нямам такъв опит и не мога да кажа. Не че не ти вярвам, но си държа на мнението.

преди 3 часа, Ma_ri написа:

А сега традицията е, мъжът да бъде девствен до брака   :wub:

ами така трябва да е
щом Milkydead иска "честна" жена, редно е да си туриме катинар на пишока за да оцеляват жените...чисти и неопетнени
даева ненормалната тема
чудя се, дали автора на темата не е някоя лелка, дето и до днес е честна и неопетнена

:cantbelieve:

преди 5 часа, Христофор_първи написа:

олкото и луда идея да ви струва тази на автора,  не много отдавна и в България е било традиция

Абе то хубаво, но най-интересното е, че най-големите моралисти сте все стари ергени нямащи жена до себе си!

Що ли така!? Жените ли ви са все виновни, или пък повредата е във вашите телевизори!

преди 10 минути, дръндю написа:

ами така трябва да е
щом Milkydead иска "честна" жена, редно е да си туриме катинар на пишока за да оцеляват жените...чисти и неопетнени
даева ненормалната тема
чудя се, дали автора на темата не е някоя лелка, дето и до днес е честна и неопетнена

:cantbelieve:

Имам един приятел,навремето му викахме "немусеебето".Всеки влачи нещо,кой повече,кой по малко,той "Ама сега не мога""Да мине по късно..." 

преди 9 часа, Христофор_първи написа:

Ти колко добре познаваш исляма от близо? Колко познати семейства  и хора  имаш?  Аз имам доста. Имам и много приятели имами. На запад е модерно да им помагат да бягат от ,,злия си баща,, на младите уж третирани като робини момичета и какво се получава? В предното ми жилище тамън като се нанесох под мен се нанесе туркиня на 21г. избягала от ,,деспотичния,, си баща. Хвана се на работа в един магазин за тоалетни принадлежности. Започна да се перка само с негра. Ама от утайка по-голяма утайка. Яко хашиш пушат в нейната квартира и други наркотици. Всеки ден тича с касата с бира до близкия супер. На всеки два три месеца нов черен тъпкач. Накрая я изгониха от магазина и остана без работа, защото я хванаха да краде. Затъна в дългове и съдия изпълнител идва да и обира нещата. Накрая забременя от един охранител на една пропаднала дискотека и отидоха да живеят заедно уж. Това, ако беше сестрати или дъщеря ти, солдате, от хорски срам щеше да емигрираш в друга държава с пластична операция гарантирам ти го!

Всъщност познавам хора, дори от близкия изток, там където ислямът е доста силен, често и радикален. Имам познат от кюрдската работническа партия, който е от мюсюлманско семейство, но той самият не е повлиян от това и е комунисти и атеист. Имам друг познат авиоинженер тунизиец, който е умерено религиозен. Разбира се имам познати и български турци, единия от тях ми е доста близък приятел, бивш военен от БА, комунист и атеист живеещ в село, в което преобладават турци. Имам и познати жени български туркини, мога да ти гарантирам, че са доста далеч от следването на исляма. На времето като ученик даже имах гадже помакиня, българка си бе, руса, синеока, но от семейство на насилствено ислямизирани българи. Тя също изобщо не е ислямизирана, живее си свободно, носи българско име, както и брат ѝ, завърши висше образование в Германия. 

Относно туркинята, за която говориш- щом така се чувства щастлива, нека така си живее. Това е нейно право, животът си е неин. И не, ако ми беше сестра нямаше да ме е срам, защото аз не отговарям за нея, аз съм си отделна личност и отговарям само за моите действия. 

на 16.01.2022 г. в 17:15, alandea написа:

Много ме е жал за хората с мислене като твоето. Един мъж и от дете може да се възбуди...

Един нормален мъж няма как да се възбуди от дете бе! Освен, ако мозъка не му е повреден. Вашта м@м@ педофилска, така ще ви възбудат в софийски централен, че ще @к@те като кремиковски самосвали. 

преди 3 часа, Христофор_първи написа:

Един нормален мъж няма как да се възбуди от дете бе! Освен, ако мозъка не му е повреден. Вашта м@м@ педофилска, така ще ви възбудат в софийски централен, че ще @к@те като кремиковски самосвали. 

до навършване на пълнолетие се водят деца
никога ли не си срещал палави тинейджърки и требва да си ненормален да им се вържеш
колкото и да се е вирнал, ако имш акъл, требе бегаш далеч
бех на 20, когато  едно 13-годишно ми взе акъла и аха да потъна в нищото

пп
да, според мен е нормално, ненормално е ако мислиш с долната глава

Редактирано от дръндю (преглед на промените)

преди 6 часа, Христофор_първи написа:

Един нормален мъж няма как да се възбуди от дете бе

пп

и Графа, голям залък лапни, голяма дума не казвай,
кажи пази боже дън са случи случка, щот някое лапе мое ти извърти некой номер и шъ попаднеш в панделата
до кът не съ увериш чей пълнолетно, не се впрягай

Редактирано от дръндю (преглед на промените)

Вчера се запознах с една колежка от Иран. Не знам, с какви точно камъни ги бият там, обаче беше истинско удоволствие да се общува с нея. Говорихме си на какви ли не теми, абе държанието и държание, културна възпитана, прибрана, Мери си приказките.Изпитва не страх от мъжа, а уважение към семейството. Не като нашенския боклук с километраж като 30 годишен дизелов Мерцедес, който е бил такси в Багдат, и уста като ханджийска порта. С претенции към мъжа да е усигурен учен, умен и прочие, а тя до 30г. спи още на надуваем дюшек при приятелка, мята кючеци всяка вечер по чалготеките като се мисли за Ким Кардашян, и като има едни сиси и един з@дник си мисли, че това е достатъчно и предостатъчно. Абе скъпа това го има всяка, не почнеш ли тухла по тухла да градиш заедно с мъжа си нищо няма да имаш в живота. И все пак, ако искаш някой като брат Пит, увери се, че ти си Анджелина Джоли.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.