Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Автоматик Хечбек

Featured Replies

Здравейте, разпитвам по групите за различни марки автоматик до 5500лв и около 1500лв за последващите харчове. Колата ще се кара - Понеделник - Петък в София час пик сутрин и вечер, а Петък - Неделя, София - Плд и обратно. Похвалиха ми ауди А3 1.6 бензин, Мицубиши Колт з30 и Хонда Джаз.
Предполагам, че за тези пари най-високата година на която мога да се надявам около 2003

Дано съм успяла да обясня всичко разбиравмо.

Очаквам мнения и лични впечатления, благодаря :)

Разгледай колите в търсенето. От личен опит (карам Тойота вече 20 години) мога да кажа, че са здрави коли. Поддръжката им е малко по-скъпа от тази на останалите марки, но за сметка на това се чупят по-рядко (с уговорката да случиш на читава кола).

преди 1 час, Mila14 написа:

Здравейте, разпитвам по групите за различни марки автоматик до 5500лв и около 1500лв за последващите харчове. Колата ще се кара - Понеделник - Петък в София час пик сутрин и вечер, а Петък - Неделя, София - Плд и обратно. Похвалиха ми ауди А3 1.6 бензин, Мицубиши Колт з30 и Хонда Джаз.
Предполагам, че за тези пари най-високата година на която мога да се надявам около 2003

Хондата - категорично ! 

преди 5 минути, JKirilov написа:

За 5500 Хонда-та ще е силно ръждясала.

щото аудиото ще е много читано, не ли ? 

преди 57 минути, Mila14 написа:

...

Kaк може да се целите в 19 годишен дарак за 7000лв? 7000лв да седнеш, за да стигнеш до отпадъци, че  идва пъти годишно преглед пред КАТ.
Япония отдавна капитулира ... колт и джаз от абитюренската на баба ми. А за ауди А3 каква ще е легендата? Че някаква гъбясала баба го джиткала само на 9-ти май и на 9-ти септември, за да си купи валидол?

Нещо по-свежо и практично. Seat Ibiza 2012~2013 г. Seat е под шапката на VW група, но е купено от  Audi и под надзора им съответно . Не случайно го наричат народното audi.

преди 12 минути, Profruit написа:

Нещо по-свежо и практично. Seat Ibiza 2012~2013 г. Seat е под шапката на VW група, но е купено от  Audi и под надзора им съответно . Не случайно го наричат народното audi.

Това ще се включи ли в бюджета?

А по тази логика може и Шкода да е.Фолксваген ама не баш!

Виж сега Миличка….. няма по-голям дарак от малка кола автоматик. Автоматик е подходящ за големи коли, джипове и прочие.Ако ще е ауди, поне не тоя калпав мотор. Намери си първо стабилен мъж, после той ще ти намери и стабилна кола и така. Има си йерархия в природата, с тоя феминизъм колкото и да вървите срещу природата, само се обърквате и си навреждате.

• Автор

Съпругът ми загина изпълнявайки служебните си задължения, така че, заврете си тъпите съвети на онова място :)

модераторите могат да заключат темата.

С тая голяма и мр&сна уста далеко няма да стигнеш Мила…… успех с дараците по автокъщите.

• Автор
преди 15 минути, Христофор_първи написа:

С тая голяма и мр&сна уста далеко няма да стигнеш Мила…… успех с дараците по автокъщите.

Не си ми баща, че да ми се обясняваш

преди 17 часа, Mila14 написа:

Лични впечатления.Малко по-скъпа е поддръжката но,си е автомобил и при правилна експлоатация,ще те изкара още много време.  Mercedes-Benz S 320 CDi в Автомобили и джипове в гр. София - ID34857709 — Bazar.bg

Мила търси избушена малолитражка, а не барутник за личната колекция.
Описанието на този Mercedes-Benz S 320 е писано от дебил за инфантили. Какви 1500лв за последващите харчове? За този икарус ще трябва да си продаде и двата бъбрека, за да го докара горе-долу в джижение.

Редактирано от Profruit (преглед на промените)

преди 6 минути, Profruit написа:

дебил за инфантили

Много сериозни думи!Мисли малко,преди да пишеш!Като оня със шамарите.В момента карам CLS 320,около 1500лв. на година е поддръжката.И е като от магазина.Пък вие с вашите сеати,тойоти,фолксвагени и разни други,които не е ясно защо са произведени,може само да ми миришете подметките.

Ти също мисли!
От предния ти пост се разбра, че се друсаш в  CLS 320. Начин да се изтъкнеш, но това не е малолитражка, ни дамски автомобил. А в случая класическа циганска мечта. Просто 19 годишен батал, когото няма да й е по финансовите сили, а за час пик абсурд.

Редактирано от Profruit (преглед на промените)

И нямам в предвид,точно тази обява.Само изказвам впечатления.По-добре Мерцедес 2001г. Отколкото Фиат,Алфа и т.н. боклуци,2009.И има доста читави.

преди 1 час, TheDirtyCleaner написа:

И нямам в предвид,точно тази обява.Само изказвам впечатления.По-добре Мерцедес 2001г. Отколкото Фиат,Алфа и т.н. боклуци,2009.И има доста читави.

За такива като теб навремето държавата правеше филми. Господин за един ден гледал ли си го? Ако не си гледай го.

Иначе сагата на Мила, ще приключи или с карта абонамент за градския транспорт или с избушена малолитражка. То може и за тия пари да се намери нещо що годе да я изтъркаля една година, но тя трябва да забрави за голямата уста и с рогата на пред. Аз самия съм се занимавал с продажба на автомобили и ще кажа на такива Ганки и Ганьовци като нея, че като купувач добра сделка се сключва с добра дума. Аз такива разни дет са нарамили неколко иляди  лев къде продал на баба си нивите и ми дойде в автокъщата да ми се дзвери и да ми определя цени и правила му наритвам торбита още на първата минута. Продавача си определя правилата и цената, купувача, ако не ги уважи, или не намери подходящия подход да измоли по-ниска цена си заминава с празни ръце точка.

Както обикновено в такива теми се изказват професори, които карат 20 годишни кенефи и се опитват да дават акъл. 😂 

От трите изброени си вземи Хонда. Автоматика е задължителен. Няма такова удобство. Без значение дали колата е малка или голяма, автоматика е най-голямото предимство. 

Хонда на 20 години за 5300?  Тамън ще се научи да заварява.

преди 18 минути, Христофор_първи написа:

Господин за един ден

В Париж!

преди 4 минути, TheDirtyCleaner написа:

В Париж!

Е за сега си в Аксаково, в другия живот може и до Париж да стигнеш.

Хонда на 20 години за 5300?  Тамън ще се научи да заварява.
E не може всички да сме баровци и да караме нови Сеати 2012-2013.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.