Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Помощ при избор на първи климатик

Featured Replies

преди 4 минути, nedqlkow написа:

Да, това точно е последното нещо, което искам да изчистя преди да поръчам.
Умувам в момента примерно колко дълъг горе долу е кабелът на вътрешното тяло, тъй като планирам да монитрам климатика поне на 2-20,2-30м. височина. Ако нямам стенен контакт, а карам с разклонител, ще трябва по някакъв начин да захвана разклонителя за стената, за да може да стигне до кабела.

Монтажа има две възможности. Със захранващ кабел на външното тяло или на вътрешното, на който както му е удобно. Това обикновено се уточнява с техниците на място.

• Автор
току-що, ntm7iv написа:

Монтажа има две възможности. Със захранващ кабел на външното тяло или на вътрешното на който както му е удобно. Това обикновено се уточнява с техниците на място.

Определено съдейки по разположението, ми се струва, че ще е по-удачно да е от външното, но да. Явно на място ще е най-удачно да се направи.

преди 1 час, nedqlkow написа:

За момента малко повече клоня към Daikin вариантът, но ще помисля до утре

Във всяка уважителна тема за климатици се обяснява, че Дайкин и Митсубиши са мерцедесите на тези устройства.

По интересно е къде са произведени двете тела?

Също така е интересна идеята, че от външното тяло излиза кабел с щепсел...:angry:

преди 25 минути, JKirilov написа:

Във всяка уважителна тема за климатици се обяснява, че Дайкин и Митсубиши са мерцедесите на тези устройства.

Не. Мерцедеса е един, и в случая остава Мицубиши. Така че, няма смисъл изобщо да се пита за климатици, а направо да се ходи в ценовата листа на Мицубиши...

• Автор

И на мен ми се иска да си купя климатик висок клас, но трябва да се съобразявам и с бюджета си и да избера нещо, което хем да се вмества в него, хем да не го надхвърля. Ориентирах се, благодаря на включилите се :)

• 4 седмици по-късно...

Здравейте! Аз съм с Daikin Sensira FTXC35C / RXC35C от около 2 години. Преди това имах една стара Осака 17-ка, но много вдигаше тока. След като го сменихме осъзнах, каква е огромна разликата. Дайкин си е "мерцедес", както е написал колегата 😁

преди 21 часа, g.b.g. написа:

Здравейте! Аз съм с Daikin Sensira FTXC35C / RXC35C от около 2 години. Преди това имах една стара Осака 17-ка, но много вдигаше тока. След като го сменихме осъзнах, каква е огромна разликата. Дайкин си е "мерцедес", както е написал колегата 😁

Точно този модел на марката е минал покрай оригинален Daikin. Най-базовата серия сглобявана в завода на McQuay (Малайзия). Само лепенката е Daikin...

• 1 месец по-късно...

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.