Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Просто една територия...

Anneliese

Препоръчан отговор

Браво на всички западни умници! Браво! Браво на всички предатели на България!

Това, което искахте и постигнахте е, че България сега вече е просто една територия. В момента по руското предаване по руската национална телевизия "Времето ще покаже", България не е обозначена на картата. Има ги всички наши съседки, но нас ни няма. Браво, постигнахте си своето, руснаците ни намразиха заради вас!

Но и друго постигнахте. България не я споменават в прогнозата за времето в Европа по британската телевизия "Скай".

Отвратителни сте! Превърнахте ни във враг на Русия и придатък на запада. Когато вече не сме им нужни, ще ни харижат на Турция!

В ада да горите всички, дано! При Живков имахме армия и собствено мнение. Сега и това нямаме!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Абе, трябваше навремето да станем република на СССР, ама е на - не станаа нещата...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 38 минути, Anneliese написа:

Но и друго постигнахте. България не я споменават в прогнозата за времето в Европа по британската телевизия "Скай".

Това е велико!

:)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Защо се мръщиш бре уважаема?
Кой управлява в момента, кой ги взе тия решения за НАТО и т.н., аз ли?

Тоя дето ти е на аватара и оня зализания са в основата, почни да мислиш.

Оня дето го плюете всички може да не е цвете, ама го уважат навсякде, а тия сега будят само смях.

Колкото до Русия, НАТО и т.н., ти си като другите, защо сме се кланяли на НАТО а не Русия.
Аз да те питам - Защо аджеба трябва изобщо да се кланяме някому? Затова ли са си давали животите дедите ни? М?

В Момента най доброто беше България да си стои от страни и да не се меси, ама не, щели самолети да пращат, кораби от другия край на света и т.н.
За какво?
Оня изкукуригалия дето го туриха да си играе на президент на СрАЩ бил приготвил 8500 войници за бързо реагиране. И? Руснаците ако решат ще изнесат Украйна още преди новината че има нападение да е обиколила света, докато тия 8500 души стигнат, в Киев ще са развели вече руското знаме, пък и да стигнат тия какво ще направят? Те бягаха в Сирия като мишки когато хората ги замеряха с камъни, а сега щели срещу мечката да скачат, смешници.

И какво значи Русия да ни обича или някой друг? Няк'ъв цайсат охлюв да излиза по телевизора и да нарежда какво да прави нашата страна ли?
Българияотдавна не е суверенна държава и това е благодарение на всички гъзолизци управлявали през последните 32 години, особено важи за тия от първите 10-12 години.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

я сега кажи при управлението на кой влязахме в НАТО

https://bg.wikipedia.org/wiki/Присъединяване_на_България_към_НАТО

Цитат

Членството на България в НАТО се поставя за първи път като политически въпрос на 23 юни 1990 г.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Ние не сме от държавите с право на мнение. Превратаджиите в Кремъл предали и продали страната си се "отърваха от хрантутниците", както наричаха своите съюзни държави от ВД. У нас властта се променя в зависимост чия армия ни е на границите. През 30-те години е немската, след това съветската, все сили срещу които и да сме се съпротивлявали сме щели да бъдем пречупени. 90-те години България пак бе оставена без особен избор, защото основните икономически партньори вече отсъстваха, както и съюзниците от военния блок, а в същото време имаме съсед, като Турция. Ако се бяхме опънали на американците, България щеше да последва сръбския сценарий най-вероятно. 
Сърбите и днес са съюзници на Русия, но икономически и като стандарт на живот са под нас, а Косово го отделиха. Други страни, като Армения и Молдова останали под руско влияние също не са преуспели силно. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Много преуспяваме при САЩ, то се вижда....................Децата са зомбирани с идеите на шаренките, политиците ни - едни послушни на САЩ................

А Борсов е просто един мафиот, никъде не е бил уважаван, просто е бил използван.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, Anneliese написа:

Отвратителни сте! Превърнахте ни във враг на Русия и придатък на запада. Когато вече не сме им нужни, ще ни харижат на Турция!

В ада да горите

ДА! България ТРЯБВА да бъде срещу Русия! Това е най-долната и противна държава, как може да харесваш Русия? Нямаш право. И недей да проклинаш, щото ще ти се върне на теб, луда.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 часа, Anneliese написа:

В момента по руското предаване по руската национална телевизия "Времето ще покаже", България не е обозначена на картата.

А наскоро, в Турция, показаха карта, на която Турската територия е обозначена в червено - България също беше обозначена в червено.

Това е така, защото ДПС съществува.

преди 11 минути, Mystery__22 написа:

ДА! България ТРЯБВА да бъде срещу Русия! Това е най-долната и противна държава, как може да харесваш Русия? Нямаш право. И недей да проклинаш, щото ще ти се върне на теб, луда.

Защо да е "долна и противна" Русия?

Забрави ли как ни спасяваха във войните?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, bootlicker написа:

Тогава нямаше НАТО .А като толкова им пука за БГ защо искат да се оттеглим от НАТО ? Тогава бяха други хора на власт сега са други.И аз не харесвам руснаците помня като пълниха преди 10 12 години хотелите само руска реч имаха специални привилегии да се пуска руска музика където да седнат . Впрочем техните управляващи в лицето на Путиняга ги прави противни .

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Руснаците поне са хора.

Противните и лицемерни американци ги изкарват "унтерменешен", защото са нацисти.

На мен ми е много чудно, САЩ колко ли нацистки семейства е прибрала покрай операция "Кламер"?:speak:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, bootlicker написа:

Защото:

1. Рускините са най-големите к*рви в света

2. Бедност и мизерия

3. Не може свободно да изразяваш мнението си в Русия

4. Дискриминация спрямо различните етноси

5. Тормозят другите държави

И какво като са ни помогнали? Едновремешните руснаци, нямат нищо общо със сегашните. Озлобени и агресивни хора са.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 7 минути, bootlicker написа:

Този въпрос звучи логично, ако го зададеш на етнически българин, но у нас 1/3 от населението не са такива. И аз не харесвам бандитите на чело на Русия от края на 80-те години, но това е нещо периодично. Съществените неща са, че българите и руснаците са близки братски народи със сходна култура и трябва да се подкрепяме, а не да се мразим. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 11 минути, bootlicker написа:

А наскоро, в Турция, показаха карта, на която Турската територия е обозначена в червено - България също беше обозначена в червено.

Това е така, защото ДПС съществува.

Цитирай от кои точно войни са ни спасили? Като изключим руско-турската война 1877-1878, във всички останали България е била на страната на Германия и против Русия/СССР

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 28 минути, Anneliese написа:

Много преуспяваме при САЩ, то се вижда....................Децата са зомбирани с идеите на шаренките, политиците ни - едни послушни на САЩ................

А Борсов е просто един мафиот, никъде не е бил уважаван, просто е бил използван.

А какво против имаш ЛГБТ общността?! Това са нормални хора, просто са с различна сексуална ориентация. Не е незаконно!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Петър Ангелов написа:

А какво против имаш ЛГБТ общността?! Това са нормални хора, просто са с различна сексуална ориентация. Не е незаконно!

Със объркани хора с прекалени права не ми се говори, за да не получа бан!

Но един ден такива като теб ще са без права, помни ми думата!

Никой няма право да лъже децата и да им говори налудни щуротии!

Ти коментирай това:

https://www.24chasa.bg/novini/article/10734140

Интересно ми е малоумните германци какво ли оправдание ще намерят за това? Наистина искам да знам!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 8 минути, Anneliese написа:

Със объркани хора с прекалени права не ми се говори, за да не получа бан!

Но един ден такива като теб ще са без права, помни ми думата!

Никой няма право да лъже децата и да им говори налудни щуротии!

В грешка си - времената, когато тези хора са били без права от отдавна са отминали. Това е нещо съвсем нормално. Коя си ти, че да ги съдиш?! И пак казвам - не виждам нищо ненормално в сексуалната им ориентация (това си е въпрос на личен избор и не е подсъдно). И също така не ми е ясно защо ме включваш и мен - това, че ги защитавам, не значи че съм от ЛГБТ общността. По сексуална ориентация съм зоофил!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 5 минути, Mystery__22 написа:

Защото:

1. Рускините са най-големите к*рви в света

2. Бедност и мизерия

3. Не може свободно да изразяваш мнението си в Русия

4. Дискриминация спрямо различните етноси

5. Тормозят другите държави

И какво като са ни помогнали? Едновремешните руснаци, нямат нищо общо със сегашните. Озлобени и агресивни хора са.

1 - Нашите нали девствени се женят само. 😀
2 - Бедност и мизерия, но по-висок стандарт на живот от нашия. 
3 - А в САЩ и ЕС да не би да можеш? Нали големите соц медии са масово американски, ако напишеш нещо, което не им изнася те банват, а ако вземеш да наречеш някой "негър", дори могат да те осъдят. Негър идва от думата "негрос", която означава черен, а някои хора са си такива и да констатираш този факт не е престъпление. 
4 - Русия е мултиетническа държава, в кавказските си части има тюрки, на изток има разни монголоиди, чукчи, буряти, все коренни нации принадлежащи към Русия от столетия. В какво е изразена дискриминацията им, при положение че от тях има участници в политическия елит? Да не говорим колко много евреи има в Русия и по никакъв начин правата им не са нарушени. 
5 - Великите сили по един или друг начин мачкат тези под тях, но това далеч не е присъщо само за Русия. САЩ, Великобритания, Франция и други да не би да са по-различни?

Едновремешните руснаци са били с друг политически елит, но народът си е същия. Не може 146 милиона души да се слагат под общ знаменател. Вие упреквате Русия в етническа нетолерантност, а в същото време изказването Ви е направо расистко. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, Петър Ангелов написа:

В грешка си - времената, когато тези хора са били без права от отдавна са отминали. Това е нещо съвсем нормално. Коя си ти, че да ги съдиш?! И пак казвам - не виждам нищо ненормално в сексуалната им ориентация (това си е въпрос на личен избор и не е подсъдно). 

Тази, която е нормална и не гледа на децата като на сексуална стока, тази, която живее в истинския свят, в който има само два биологични пола!

Нищо не е свършило драги, лошото за вас тепърва започва. Щом нацистите ударят руснаците, Русия така ще отвърне, че целия западно- шаренков свят ще трябва да бяга и да се крие. Защото, като излезе наяве какви са западните "елити", масово ще се строят бесилки.

Ти педофил ли си?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 5 минути, Soviet Soldier написа:

Едновремешните руснаци са били с друг политически елит, но народът си е същия. Не може 146 милиона души да се слагат под общ знаменател. Вие упреквате Русия в етническа нетолерантност, а в същото време изказването Ви е направо расистко. 

Виждал съм и по-лоши изказвания от моето спрямо Русия, в други сайтове. Не мога да лъжа, мразя я.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, Anneliese написа:

Ти педофил ли си?

Бях преди време, но ми омръзна. Много скучно. Сега съм зоофил. Има къде-къде по-голямо разнообразие. Ако беше козичка, бих те опънал на драго сърце. Ама ти си нещо доста по-лошо...да не обиждаме козичките, в крайна сметка.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Само някой да изсреля една ракета по руснаците, и Вашингтон ще бъде стрит на прах, заедно с деметния "господар на света"!

След тази история, колкото и да уважаваме възрастните и болните, дементните власт няма да видят!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...