Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Защо ми изчезва активацията на ОС

Featured Replies

преди 4 минути, Слави Маринов написа:

Ами да ти кажа и само с пари не става,трябва си акъл и познания..................някой дето си е накупил и платил надлежно всякакъв софт , ако е бос и цъка насам-натам, пак ще има вируси и пробиви,макар да ползва само изряден софт,и обратното е в сила,някой дето е на ти с материята ще ползва лицензиран софт без да плаща и няма да има и един вирус,така че не всичко е черно и бяло само!

И какъв акъл и познания трябва да притежава един обикновен потребител, който е заложил на платен софтуер и ОС за които не иска да плаща? И аз искам да пазарувам безплатно в хрантелните магазини, ама на касата не ме пускат, кажи ми как да използвам стоката на някой магазин "БЕЗПЛАТНО"?

• Отговори 61
  • Прегледи 3,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Здравейте.....Вашата операционна система е спряна от поддръжка ...Съответно се предполага че някои актуализации не ви влизат автоматично ..! И в унисон с това ви давам един скрийн от официалния сайт н

• Клонинга
    Клонинга

Да беше тагнал отговора на @icotonev като решение? Неблагодарник.

• Слави Маринов
    Слави Маринов

Ами да ти кажа и само с пари не става,трябва си акъл и познания..................някой дето си е накупил и платил надлежно всякакъв софт , ако е бос и цъка насам-натам, пак ще има вируси и пробиви,мак

преди 11 минути, ДзВяРа! написа:

И какъв акъл и познания трябва да притежава един обикновен потребител, който е заложил на платен софтуер и ОС за които не иска да плаща? И аз искам да пазарувам безплатно в хрантелните магазини, ама на касата не ме пускат, кажи ми как да използвам стоката на някой магазин "БЕЗПЛАТНО"?

Ами трябва да има познания за някои неща как стават,не да яде доматите с колците!Това,че ползвам безплатно платен софт значи ли ,че трябва да имам вируси?

преди 11 минути, Слави Маринов написа:

Ами трябва да има познания за някой неща как стават,не да яде доматите с колците!Това,че ползвам безплатно платен софт значи ли ,че трябва да имам вируси?

Според теб е правилно всички да имаме познания, и да ползваме труда на хората постарали се с труд, да ни предоставят продукт който да ни е полезен. Ние трябва да се съгласим със лицензионното споразумение и след това да го нарушаваме? Това ли искаш да кажеш?

Всички да нарушаваме закона, и накрая тия които ни предоставят софтуер, ние да им предложим колчетата от доматите да ядат!

преди 29 минути, ДзВяРа! написа:

Според теб е правилно всички да имаме познания, и да ползваме труда на хората постарали се с труд, да ни предоставят продукт който да ни е полезен. Ние трябва да се съгласим със лицензионното споразумение и след това да го нарушаваме? Това ли искаш да кажеш?

Всички да нарушаваме закона, и накрая тия които ни предоставят софтуер, ние да им предложим колчетата от доматите да ядат!

Съвсем друго писах в поста си,като бях цитирал мнение ,и това как нещата са цветни,а не черно-бели.Ти почна морал да ми четеш ,кое било правилно и кое-не!Аз знам кое как е и кое е правилно,така че спести си четенето..........друго казвам в поста си,ама трябва разбиране!

преди 4 минути, Слави Маринов написа:

Съвсем друго писах в поста си,като бях цитирал мнение ,и това как нещата са цветни,а не черно-бели.Ти почна морал да ми четеш ,кое било правилно и кое-не!Аз знам кое как е и кое е правилно,така че спести си четенето..........друго казвам в поста си,ама трябва разбиране!

Много добре те разбрах какво точно искаш да кажеш!

Съмнявам се ти да си ме разбрал какво не е правилно да се прави, и че се прави масово въпреки че е забранено! А ти дори си съгласен с това, при положение че има и алтернатива без вируси!

преди 10 минути, ДзВяРа! написа:

при положение че има и алтернатива без вируси!

Оффф поуморих се,явно нищо не си разбрал..............карай!Прочети внимателно поста дето съм цитирал,и какво съм казал!

преди 13 минути, Слави Маринов написа:

Оффф поуморих се,явно нищо не си разбрал..............карай!

И аз така, човек ти прочети пак разговора. Или вземи се изкажи като хората, не с догатки, иначе си легенда ама не се знае на какво, на външната тоалетна или пак не се знае! Мистерия пълна със загатки, две мнения написа и се умори??????

Легендата каза, ами сетете се де, ха сега да ви видя?

И да си закупя ОС балабар с всичкия лицензиран софтуер от който имам нужда, ако си цъкам насам-натам, пак ще имам вируси. Не е ли това което написа? Аз ти отговарям.

И за какво тогава да купувам всичко това, след като ми се предлага безплатно и няма вируси. Също мога да си цъкам насам-натам или където си поискам, и всичко ми е безплатно.

И ми е безплатно.

Безплатно.

Без пари.

И без да подписвам лицензи и да купувам ключове.

В интерес на истината и платения и безплатния софт си имат своите плюсове и минуси но въпроса не е в това. Всеки си избира и преценява сам какво да ползва.

преди 15 минути, ДзВяРа! написа:

И аз така, човек ти прочети пак разговора. Или вземи се изкажи като хората, не с догатки, иначе си легенда ама не се знае на какво, на външната тоалетна или пак не се знае! Мистерия пълна със загатки, две мнения написа и се умори??????

Легендата каза, ами сетете се де, ха сега да ви видя?

И да си закупя ОС балабар с всичкия лицензиран софтуер от който имам нужда, ако си цъкам насам-натам, пак ще имам вируси. Не е ли това което написа? Аз ти отговарям.

И за какво тогава да купувам всичко това, след като ми се предлага безплатно и няма вируси. Също мога да си цъкам насам-натам или където си поискам, и всичко ми е безплатно.

И ми е безплатно.

Безплатно.

Без пари.

И без да подписвам лицензи и да купувам ключове.

Е  и като го прочете,прочете ли и поста дето съм цитирал и там за какво иде реч, и какво твърди автора му?Какво точно не разбираш на това дето съм казал,като е много ясно!По-скоро на теб нищо не ти се разбира какво се опитваш да измъдриш ,да не си пиинал?

Аз да попитам ползвам една програма от много години вече за разбиване на лайфи пароли самата програма не се инсталира няма лицензионно споразумение с което да се съгласи човека който я ползва програмата не е платена и работи на всички осwindows системи също така и на линукс дистрибуциите. Това прави ли или означава ли че програмата е кракната и нелегална?

преди 16 минути, Слави Маринов написа:

Е  и като го прочете,прочете ли и поста дето съм цитирал и там за какво иде реч, и какво твърди автора му?Какво точно не разбираш на това дето съм казал,като е много ясно!

Не казвам че не разбирам нещо! Казвам че не съм съгласен със твоето мнение, и дори ти написах ясно и точно защо. :cool:

Не е правилно да "не се оценява труда на авторите, които са създали даден софтуер", а ти казваш че има начин да се ползва платен софтуер, без да се плаща за него.

И аз ти казах, че съществува и безплатен такъв. :D

Все едно на някой от бавното училище се обеснявам.

Зарежи, ти си легенда, не стига че се преумори като написа три мнения, ами и сега ще вземеш и да си претовариш акъла.

преди 12 минути, ДзВяРа! написа:

Не казвам че не разбирам нещо! Казвам че не съм съгласен със твоето мнение, и дори ти написах ясно и точно защо. :cool:

Не е правилно да "не се оценява труда на авторите, които са създали даден софтуер", а ти казваш че има начин да се ползва платен софтуер, без да се плаща за него.

И аз ти казах, че съществува и безплатен такъв. :D

Все едно на някой от бавното училище се обеснявам.

Зарежи, ти си легенда, не стега че се преумори като написа три мнения, ами и сега ще вземеш и да си претовариш акъла.

Аз не знам какво съм,ставаш досаден,ще попитам,идиот ли си?Оборих автора,че това че ще ползваш лицензиран софт ,без да си платил ,не значи,че ще имаш вируси, и системата ще ти е бавна и обратното!Някаде да виждаш да твърдя кое е правилно и кое -не?Или да уча някой какво да прави?Бавният явно си ти! Някой неща са ти за украшение само!Хайде кажи тогава кое точно те тревожи в мнението ми и кое не е вярно?

преди 8 минути, Слави Маринов написа:

Аз не знам какво съм,ставаш досаден,ще попитам,идиот ли си?Оборих автора,че това че ще ползваш лицензиран софт не значи,че ще имаш вируси, и системата ще ти е бавна и обратното!Някаде да виждаш да твърдя кое е правилно и кое -не?Или да уча някой какво да прави?Бавният явно някой неща са ти за украшение само!Хайде кажи тогава кое точно те тревожи в мнението ми и кое не е вярно?

преди 17 минути, ДзВяРа! написа:

преди 10 минути, Слави Маринов написа:

Аз не знам какво съм,ставаш досаден,ще попитам,идиот ли си?Оборих автора,че това че ще ползваш лицензиран софт не значи,че ще имаш вируси, и системата ще ти е бавна и обратното!

Лицензиран софтуер НЕЛЕГАЛНО!

Искаш аз да уважавам твоето мнение, а ти не уважаваш моето.

преди 6 минути, Слави Маринов написа:

не се оценява труда на авторите, които са създали даден софтуер", а ти казваш че има начин да се ползва платен софтуер, без да се плаща за него.

Това не е казуса на поста дето съм цитирал,съвсем друг е ,капиш?Никъде не казвам кой какъв софт да ползва,нито призовавам да не се оценя труда на създателите на такъв,второ-да има начин да се ползва лицензионен софт безплатно,какво не е вярно в това?Подобно мнение са изказали и други обаче,ти си пердашиш в твой си размишления,които нямат нищо общо с конкретният казус!

преди 3 минути, Слави Маринов написа:

Това не е казуса на поста дето съм цитирал,съвсем друг е ,капиш?Никъде не казвам кой какъв софт да ползва,нито призовавам да не се оценя труда на създателите на такъв,второ-да има начин да се ползва лицензионен софт безплатно,какво не е вярно в това?Подобно мнение са изказали и други обаче,ти си пердашиш в твой си размишления,които нямат нищо общо с конкретният казус!

Нямам ли право?

Аз искам с теб да го обсъдя?

преди 9 минути, ДзВяРа! написа:

Лицензиран софтуер НЕЛЕГАЛНО!

Искаш аз да уважавам твоето мнение, а ти не уважаваш моето.

За стотен път ти казвам,че казуса е СЪВСЕМ ДРУГ,не е за това дали да се ползва определен софт нелегално,а за това какво става(според KnoX),ако ползваш такъв софт.Аз съм изказал мнение,че това не е задължително, и още,че това дали ще имаш вируси,или бавна система зависи от субекта повече,а не от ползваният софт,ясно ли е сега?

преди 3 минути, Слави Маринов написа:

За стотен път ти казвам,че казуса е СЪВСЕМ ДРУГ,не е за това дали да се ползва определен софт нелегално,а за това какво става(според KnoX),ако ползваш такъв софт.Из съм изказал мнение,че това не е задължително и още,че това дали ще имаш вируси,или бавна система зависи от субекта повече,а не от ползваният софт,ясно ли е сега?

Не.

И аз за стотен път ти казвам, че не съм съгласен със теб! И съм ти казал много ясно защо!

Точно всичко зависи от ползвания софт!

преди 26 минути, ДзВяРа! написа:

Не.

И аз за стотен път ти казвам, че не съм съгласен със теб! И съм ти казал много ясно защо!

Точно всичко зависи от ползвания софт!

Ахам,така ще  да е!Аз на фактите ли да вярвам,или на теб??Мойта система е на сълза,а съм виждал служебни машини с изцяло платен софт с всякаква твар!Убеди ме,че нищо не зависи от субекта,по голяма смехория не бях чел!

преди 13 минути, Слави Маринов написа:

Ахам,така ще  да е!Аз на фактите ли да вярвам,или на теб??Мойта система е на сълза,а съм виждал служебни машини с изцяло платен софт с всякаква твар!Убеди ме,че нищо не зависи от субекта,по голяма смехория не бях чел!

На каквото си искаш вярвай, аз си изказах мнението по твой коментар, а на теб дали ти харесва или не, не ме интересува! Прочети правилата на форума, линк към тях искаш ли да ти дам?

Аз имам пълното право да се изкажа какво мисля по дадена тема или мнение, това и направих, а че на теб не ти харесва ми е все едно господин легенда!

Коя е тази служба, която ще позволи служебните си компютри да се напълнят със вируси?:giggle1:

преди 1 час, vlado1985 написа:

Аз да попитам ползвам една програма от много години вече за разбиване на лайфи пароли самата програма не се инсталира няма лицензионно споразумение с което да се съгласи човека който я ползва програмата не е платена и работи на всички осwindows системи също така и на линукс дистрибуциите. Това прави ли или означава ли че програмата е кракната и нелегална?

Покажи я тази програма, там в about .. какво пише?

преди 14 минути, plamen_petrov_80 написа:

Покажи я тази програма, там в about .. какво пише?

Програмата мога да я покажа но понеже съм написал че е за разбиване на лайфи пароли не ми се иска от модераторите да си помислят че едва ли не неспазвам правилата на форума и качвам пиратски соф. Но в една от папките на програмата с име на папката pixiewps има един файл LICENSE и като чукна на свойства го дава като MD файл

преди 29 минути, ДзВяРа! написа:

На каквото си искаш вярвай, аз си изказах мнението по твой коментар, а на теб дали ти харесва или не, не ме интересува! Прочети правилата на форума, линк към тях искаш ли да ти дам?

Аз имам пълното право да се изкажа какво мисля по дадена тема или мнение, това и направих, а че на теб не ти харесва ми е все едно господин легенда!

Коя е тази служба, която ще позволи служебните си компютри да се напълнят със вируси?:giggle1:

Аз не изказах мнение само, а  ти дадох факти,така че не става въпрос в какво вярвам,или-не,разбираш ли(съмнявам се)разликата?А останалите ти тъпотии оставям без коментар,говорят за доста липси............

преди 7 минути, vlado1985 написа:

Програмата мога да я покажа но понеже съм написал че е за разбиване на лайфи пароли не ми се иска от модераторите да си помислят че едва ли не неспазвам правилата на форума и качвам пиратски соф. Но в една от папките на програмата с име на папката pixiewps има един файл LICENSE и като чукна на свойства го дава като MD файл

На така зададен въпрос, какъв отговор очакваш реално?

Аз също имам една програма, писана е на Paskal, на когото я дам, не може да ми я върне, дам ли му я може да рестартира сиситемата и тя ще работи, но ако повтори е до там - програмата легална ли е?

преди 8 минути, Слави Маринов написа:

Аз не изказах мнение само, а  ти дадох факти,така че не става въпрос в какво вярвам,или-не,разбираш ли(съмнявам се)разликата?А останалите ти тъпотии оставям без коментар,говорят за доста липси............

Липси на какво господин легенда?

Може би имаш предвид измисления субект? Който ако използва безплатна ОС и софтуер, ще се напълни със Троянски коне, магарета, червеи, вируси и там цялата зоологическа градина? И това като си цъка насам-натам?:D

Искаш ли аз да започна да коментирам твоите тъпотии? Ей, ,

преди 2 минути, plamen_petrov_80 написа:

На така зададен въпрос, какъв отговор очакваш реално?

Аз също имам една програма, писана е на Paskal, на когото я дам, не може да ми я върне, дам ли му я може да рестартира сиситемата и тя ще работи, но ако повтори е до там - програмата легална ли е?

Давам линк към програмата

http://stascorp.com/load/1-1-0-56 тази версия на програмата с която съм е последна бета версия и след нея няма други версии

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.