Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с таблет DIVA T10K_Plus 10.1 инча от онлайн магазина на Технополис

Featured Replies

Здравейте!
Преди два дни си купих таблет DIVA T10K_Plus 10.1 инча от онлайн магазина на Технополис.

Според инструкциите заредих батерията на 100% и го включих, Андроида започна да се зарежда,

поиска ми да въведа ПИН, избрах опцията без ПИН, свързах го с интернетда си изтегли актуализации.

После обаче като го включих на екрана ми се появи надпис "Отключете за достъп до всички функции и данни",

плъзнах пръст отдолу нагорепо екрана и  ми се появиха бутони като за цифров телефон, набрах 1111 и ми се

появи надпис над бутоните "Грешен ПИН код".

Таблетът е без SIM карта.
Как да отключа таблета, има ли някакъв служебен ПИН като например 0000 или 4444?

Благодаря Ви предварително

• Отговори 64
  • Прегледи 24,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Здравей, Купил си си един от най-големите боклуци, които се продават в Технополис. Върни го, докато не е изтекъл двуседмичният срок.

• Нищо няма да стане. 'Дупчици' няма, най-вероятно това е някой микрофон. Не натискай там, че ще направиш още по-голяма беля. Четеш ли какво ти се пише?

• Приятелю, в Технополис няма техници. Това е магазин, не сервиз. Говорил си с някой от продавачите, или с отговорника по рекламациите. 

Публикувани изображения

Вероятно сте задал пин за отключване на устройството при конфигурирането му. 

• Автор
преди 9 минути, ^Li^ написа:

Вероятно сте задал пин за отключване на устройството при конфигурирането му. 

В описанието на проблема съм написал, че съм задал опцията "БЕЗ ПИН".

Здравей,

Купил си си един от най-големите боклуци, които се продават в Технополис. Върни го, докато не е изтекъл двуседмичният срок.

преди 12 минути, vasilray65 написа:

В описанието на проблема съм написал, че съм задал опцията "БЕЗ ПИН".

Задал сте без пин за сим картата, а аз пиша за пин на устройството за отключване. 

Снимай екрана какво точно пише. Разгледай и това: Forgot Your Android Passcode? 5 Ways to Get Back In (makeuseof.com)

Някакъв акаунт добавял ли си?

• Автор
преди 7 минути, ^Li^ написа:

Задал сте без пин за сим картата, а аз пиша за пин на устройството за отключване. 

Таблетът няма слот за SIM карта.

преди 7 минути, Raze написа:

Снимай екрана какво точно пише. Разгледай и това: Forgot Your Android Passcode? 5 Ways to Get Back In (makeuseof.com)

Някакъв акаунт добавял ли си?

Да, добавих акаунт в Гугъл. Екранът ми е заключен и ми излизат телефонни бутони.

Няма мърдане.

преди 3 минути, vasilray65 написа:

Таблетът няма слот за SIM карта.

Ако не знаете пин кода не може да го отключите, няма  служебен код с който да бъде отключен. С Hard reset също не е сигурно че ще се получи ако е свързан с акаунт. При този модел таблети и други евтини китайски се наблюдават проблеми след hard reset - да се има предвид ако се прави. Връщайте го докато иамете тази възможност, както вече Ви посъветваха по - горе. 

Трябва да има опция да се отключи и с паролата на акаунта или нещо за забравена парола. Затова искам и снимка.

В краен случай - reset през recovery.

преди 1 час, vasilray65 написа:

Здравейте!
Преди два дни си купих таблет DIVA T10K_Plus 10.1 инча от онлайн магазина на Технополис.

Според инструкциите заредих батерията на 100% и го включих, Андроида започна да се зарежда,

поиска ми да въведа ПИН, избрах опцията без ПИН, свързах го с интернетда си изтегли актуализации.

После обаче като го включих на екрана ми се появи надпис "Отключете за достъп до всички функции и данни",

плъзнах пръст отдолу нагорепо екрана и  ми се появиха бутони като за цифров телефон, набрах 1111 и ми се

появи надпис над бутоните "Грешен ПИН код".

Таблетът е без SIM карта.
Как да отключа таблета, има ли някакъв служебен ПИН като например 0000 или 4444?

Благодаря Ви предварително

Няма как да ти иска пин код при положение, че няма сим карта. Спомни си точно каква парола ти иска и за какво.

• Автор
преди 36 минути, Raze написа:

Трябва да има опция да се отключи и с паролата на акаунта или нещо за забравена парола. Затова искам и снимка.

Ето две снимки на екрана.

IMG_20220201_165115.jpg

IMG_20220201_165124.jpg

преди 3 минути, vasilray65 написа:

IMG_20220201_165115.jpg

IMG_20220201_165124.jpg

В ръководството няма ли някакъв код?

• Автор
преди 48 минути, Raze написа:

Видяхте ли снимките?

• Автор
преди 19 минути, The-Walk!nG-Dead написа:

В ръководството няма ли някакъв код?

Няма никакъв код в ръководството.

преди 41 минути, vasilray65 написа:

IMG_20220201_165115.jpg

IMG_20220201_165124.jpg

Почти сигурно, при първоначалната инициализация, си направил (или въвел съществуващ) гоогле ацаунт. Пробвай да въведещ няколко пъти грешна парола и виж дали няма да ти даде опция за възстановяване на забравена парола, чрез данните от акаунта

• Автор
преди 3 минути, vlado1985 написа:

А създавал ли си акаунт на самото устройство? 

Поне два пъти вече писах по-горе, че съм създал акаунт в Гугъл с лаптопа и го свързах на таблета.

Ресетвай го смело и не си губи времето:

Само гледай да е достатъчно зареден, преди да започнеш /над 70% препоръчително/.

• Автор
преди 7 минути, NewRedDragon написа:

Почти сигурно, при първоначалната инициализация, си направил (или въвел съществуващ) гоогле ацаунт. Пробвай да въведещ няколко пъти грешна парола и виж дали няма да ти даде опция за възстановяване на забравена парола, чрез данните от акаунта

Да, точно така направих. При първоначалната конфигурация на таблета ми искаше Гугъл акаунт и аз го създадох на лаптопа и го свързах с таблета. Значи е било грешка от моя страна. Пробвах Вашия съвет и въвеждах грешни пароли, докато не ми изписа съобщение "Въведохте 10 грешни пароли, опитайте пак след 30 секунди.". Не се появи никаква опция за възстановяване на забравена парола.

преди 13 минути, vasilray65 написа:

Да, точно така направих. 

Опитахте ли с паролата която е на акаунта който сте свързал таблета? Или телефонен номер? 

преди 28 минути, vasilray65 написа:

Поне два пъти вече писах по-горе, че съм създал акаунт в Гугъл с лаптопа и го свързах на таблета.

Аз те попитах за акаунт на самото устройство а не за гугъл акаунт

• Автор
преди 9 минути, ^Li^ написа:

Опитахте ли с паролата която е на акаунта който сте свързал таблета? Или телефонен номер? 

Паролата на акаунта ми в Гугъл съдържа букви и цифри, а както се вижда от едната снимка имам възможност да набирам само цифри. Пробвах и с телефонния ми номер отново нищо не стана.

преди 3 минути, vlado1985 написа:

Аз те попитах за акаунт на самото устройство а не за гугъл акаунт

При първоначалната конфигурация на таблета ми искаше Гугъл акаунт и аз го създадох на лаптопа и го свързах с таблета.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.