Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с таблет DIVA T10K_Plus 10.1 инча от онлайн магазина на Технополис

Featured Replies

преди 3 минути, vasilray65 написа:

Паролата на акаунта ми в Гугъл съдържа букви и цифри, а както се вижда от едната снимка имам възможност да набирам само цифри. Пробвах и с телефонния ми номер отново нищо не стана.

При първоначалната конфигурация на таблета ми искаше Гугъл акаунт и аз го създадох на лаптопа и го свързах с таблета.

Свързал си гугъл акаунта за да можеш да използваш гугъл приложенията и услугите а аз те попитах за акаунт на самото устройство да ли си създавал но както и да е. По снимкаа гледам прилича на парола на заключен екран че ти иска слагал ли си парола за заключване и откючвае на екрана?

• Отговори 64
  • Прегледи 24,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Здравей, Купил си си един от най-големите боклуци, които се продават в Технополис. Върни го, докато не е изтекъл двуседмичният срок.

• Нищо няма да стане. 'Дупчици' няма, най-вероятно това е някой микрофон. Не натискай там, че ще направиш още по-голяма беля. Четеш ли какво ти се пише?

• Приятелю, в Технополис няма техници. Това е магазин, не сервиз. Говорил си с някой от продавачите, или с отговорника по рекламациите. 

Публикувани изображения

• Автор
преди 7 минути, Raze написа:

Добре де, занулявай го и толкова, какво се чудиш още?

Как да го зануля, да го ресетвам ли?

преди 7 минути, vlado1985 написа:

Свързал си гугъл акаунта за да можеш да използваш гугъл приложенията и услугите а аз те попитах за акаунт на самото устройство да ли си създавал но както и да е. По снимкаа гледам прилича на парола на заключен екран че ти иска слагал ли си парола за заключване и откючвае на екрана?

Не съм слагал. Както и да е утре го нося в Технополис.

• Автор
преди 2 минути, Raze написа:

Комбинация със задържане на бутоните, горе са ти дали клипове как става.

Таблета има дупчица за ресетване, но сигурно ще стане по-лошо и затова утре ще го занеса в Технополис.

Благодаря на всички, които се отзоваха и ме изтърпяха.

Нищо няма да стане. 'Дупчици' няма, най-вероятно това е някой микрофон. Не натискай там, че ще направиш още по-голяма беля. Четеш ли какво ти се пише?

В другия форум можеш да намериш информация ако ти се чете де разбирасе

https://forum.androidbg.com/showthread.php?tid=88058 Или направо от видеото гледаш и действаш

успех

Някога имах 7 инчов Дива ,който по презумпция е същия кенеф като Arcas Njoy 7 от подписа ми .С фабричен ресет няма да стане :) Така ако ставаше ората нямаше да се мъчат да префлашват крадени телефони и таблети

преди 2 минути, Ивайло Димов написа:

Някога имах 7 инчов Дива ,който по презумпция е същия кенеф като Arcas Njoy 7 от подписа ми .С фабричен ресет няма да стане :) Така ако ставаше ората нямаше да се мъчат да префлашват крадени телефони и таблети

Той на акаунта си знае паролите! Въпроса е, че е заключил устройството, а това се оправя с ресет. Капиш?

Точно така се оправя ,даже и пръстовия отпечатък се премахва :)  .........Автора на клипа що аджеба не го е снимал до изгряване на дисплей :)  и работещ таблет

Тия таблети си имат бутон  ресет :)  дънните им платки на една камара производители  са едни и същи ,баш с кламерче се ресетва като забие .Аре мързи ме да снимам сега таблета :) Шпециалисти

преди 17 минути, Ивайло Димов написа:

Така ако ставаше ората нямаше да се мъчат да префлашват крадени телефони и таблети

И това не е чак висша математика... 

Diva qc 1013g bypass google frp - updated January 2022 (bypassapk.com)

Аха хахахахаха ,FRP се прави лесно ,тук говорим за съвсем друг тип заключване  на устройството .Фабричните настройки не правят нищо повече освен да върнат целия софтуер до версия в която бил при инсталирането на фърмуера .Нищо повече .По тая логика хората нямаше да си слагат никакво пинове ,фигурки или биометрия щото всеки 3 токласник ще го ресетне до фабрични настройки и си има смартфон .

преди 3 минути, Ивайло Димов написа:

Аха хахахахаха ,FRP се прави лесно ,тук говорим за съвсем друг тип заключване  на устройството .Фабричните настройки не правят нищо повече освен да върнат целия софтуер до версия в която бил при инсталирането на фърмуера .Нищо повече .По тая логика хората нямаше да си слагат никакво пинове ,фигурки или биометрия щото всеки 3 токласник ще го ресетне до фабрични настройки и си има смартфон .

:lol6:Мдаааа. Правиш ли разлика между ресет и заключване с акаунт?! Поредното включване с празни приказки и нищо по питането.

Аз правя разлика ама явно те не правиш :) Щом смяташ ,че с ресет ще се махне заключването с ПИН код .Колко таблета и смартфона си префлашнал .

преди 27 минути, Ивайло Димов написа:

баш с кламерче се ресетва като забие

Грешиш малката дупчица в която се пъха кламерче или игла е за рестарт на устройството а не за ресет

Лапсус ,хардуерен рестарт :) Все пак имам съшия боклук но под друго име :)

преди 1 минута, Ивайло Димов написа:

Лапсус ,хардуерен рестарт :) Все пак имам съшия боклук но под друго име :)

Малката дупчица е поставена с цел ако устройството не реагира на докосването да му се даде рестарт да пъне човек кламерче или нещо друго като игличка както написах в горния ми пост и по този начин да извърши принудителен рестарт. Същото е и с настолен компютър като не реагира от старт менюто да направи рестарт бием му клавиша и айдееееее

преди 4 минути, Ивайло Димов написа:

Колко таблета и смартфона си префлашнал .

Ами, не съм имал случай, в който да не подкарам телефон или таблет, ако проблема му е единствено софтуерен. А ти щом го караш на бройки, значи пръстчетата на едната ти ръка ще свършат работа.

Тези неща се правят със задържане на бутона за включване или комбинация от бутони. Няма да се учудя, ако бюджетните китайски устройства все още ползват подобна технология, но трябва да се провери внимателно дали е така, в противен случай ако това е микрофон ще се повреди.

Напълно си прав ,както казах тва ми е третия подобен таблет с такъв "скрит" бутон .От там се рестратира и като го префлашваш с MTK Flash Tool  за да го разпознае компютъра .Другия вариант е да се разглоби и да се разпои батерията защото се прави това префлашване по този начин

Така изглежда .Обикновенно отзад на капака има надписи :) -/+ за звука power за  вкл/излкючване и reset което се оказва ,че трябва да наричаме рестартиране за да бъдем пунктоални

image.png

преди 2 минути, vasilray65 написа:

Не се карайте заради мен. Дупчицата е за рестарт, така пише в упътването.

Остави ги да се карат колегите, че иначе е скучно във форума ;)

Бат Емо обясни на лаиците ,че пин,фигура и биометрия не се премахва с factory reset ...................

преди 31 минути, Ивайло Димов написа:

Бат Емо обясни на лаиците ,че пин,фигура и биометрия не се премахва с factory reset ...................

What to Do if You Forget Your Android Phone Password - Techlicious

Автора да пробва пароли от 4 нули и така до 9 цифрите, след това 5 такива, евентуално и 6. Може да се пробват и пароли от 1-4,5,6, случайно може да ги е вкарал без да разбере.

Да пробва :) Ама накрая ще стигне до префлашване .........поне с тези става лесно и бързо

преди 3 часа, vasilray65 написа:

Не се карайте заради мен. Дупчицата е за рестарт, така пише в упътването.

Връщай това чудо на техниката и вземи по добре втора ръка някой Самсунг. Виж XDA ,а ромове като ти хареса някой модел.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.