Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как трябва да постъпя..

Featured Replies

Здравейте, в доста конфузна ситуация съм и се чудя как да постъпя...

Преди година се запознах с едно момиче и започнахме отношение, всичко беше прекрасно докато тя не ме заряза от нищото просто защото не и било до връзки.. Всеки ден се виждахме но се правехме на непознати и я виждах с друго момче.. След около 6 месеца се сдобрихме и станахме отново близки и понякога твърде близки така до преди 1 седмица когато разбрах, че си има приятел, които аз познавам, когато почнах да задълбавам темата тя ме блокира и каза, че той ревнувал от мен и не искал да съм и в приятели, но тя не искала да ме губи и нямало да остави нещата така.. и продължава да ми пише на други места и да ми звъни, на мен също не ми е безразлично, но не искам да съм 3то колело или нещо такова .. Та чудя се как да постъпя и какво ще е най - добре да направя.

Благодаря предварително!

преди 20 минути, TheChosenOneBG написа:

Здравейте, в доста конфузна ситуация съм и се чудя как да постъпя...

Преди година се запознах с едно момиче и започнахме отношение, всичко беше прекрасно докато тя не ме заряза от нищото просто защото не и било до връзки.. Всеки ден се виждахме но се правехме на непознати и я виждах с друго момче.. След около 6 месеца се сдобрихме и станахме отново близки и понякога твърде близки така до преди 1 седмица когато разбрах, че си има приятел, които аз познавам, когато почнах да задълбавам темата тя ме блокира и каза, че той ревнувал от мен и не искал да съм и в приятели, но тя не искала да ме губи и нямало да остави нещата така.. и продължава да ми пише на други места и да ми звъни, на мен също не ми е безразлично, но не искам да съм 3то колело или нещо такова .. Та чудя се как да постъпя и какво ще е най - добре да направя.

Благодаря предварително!

Е ти не се ли усещаш, че те използва. Забравяш я!

дай и кредитната си карта и е твоя , докато  зареждаш картата :Д:Д:Д:Д:Д

Ти си резервата. Като скъса с приятеля си, ще извади някой от резервната скамейка, на която стоиш. Ако имаш достойнство, няма да правиш нищо друго, освен едно здрасти, ако се разминавате по улицата.

Питай Милкито.Той ги разбира нещата.

Ако годините ти пасват на секцията, в която пишеш - продължавай да челастриш и нея и колкото още там имаш и можеш да хванеш, и не се занимавай с глупости. Още ти е рано за сериозни неща.

• Автор
преди 27 минути, piх3l написа:

Ако годините ти пасват на секцията, в която пишеш - продължавай да челастриш и нея и колкото още там имаш и можеш да хванеш, и не се занимавай с глупости. Още ти е рано за сериозни неща.

Амии на почти 20 съм, не знам дали пасват :D 

преди 3 минути, TheChosenOneBG написа:

Амии на почти 20 съм, не знам дали пасват :D

Пасват, живей си живота и не се занимавай с глупости. Ще имаш достатъчно време за сериозни неща.

• Автор
преди 2 часа, N1K17Y написа:

Ти си резервата. Като скъса с приятеля си, ще извади някой от резервната скамейка, на която стоиш. Ако имаш достойнство, няма да правиш нищо друго, освен едно здрасти, ако се разминавате по улицата.

Опитвам се да е така, но не се получава.. Някак си не ми е безразлична цялата ситуация и знам, че е боклук, но пак се занимавам с нея.. 

преди 14 часа, TheChosenOneBG написа:

Опитвам се да е така, но не се получава.. Някак си не ми е безразлична цялата ситуация и знам, че е боклук, но пак се занимавам с нея.. 

Мъченията ще са до 21. После ще осъзнаеш, че има къде по-хубави неща жена да ти е приятел. 

Всъщност тя не може да ти е приятелка, защото ако и бе приятно с теб, то не щеше да 'къса" с теб, а щеше да превърне връзката в нещо по-друго. 

Запомни: Куче, котка може да са по-големи приатели отколкото жената. Към нея трябва да постъпваш като мъж, а не човек от трети пол. 

Пропуснал си нещо, но не е късно да проумееш да "ползваш" жените по предназначение. ;) 

Успех!

п.п. Намери си друга любов!!! Това желаят жените и трябва да им го дадеш. Не им ли дадеш любовта си, то те възприемат само и единствено като "домашен любимец" над който си правят експерименти. 

преди 15 часа, TheChosenOneBG написа:

Хем знаеш, че е боклук, хем ти се занимава с нея, а после питаш защо така става. 

преди 1 час, Емил Костов написа:

Хем знаеш, че е боклук, хем ти се занимава с нея, а после питаш защо така става. 

Това че тя е била боклук той го твърди.
Според мен той не отговаря на нейните взискателни претенции.
Жените се опитват да се "продадат" за булка на възможно най-висока цена.
Който не покрива нейните критерии за брак по сметка, си го пазят за резервна гума само.

Добрата новина е, че има много други възможни жени, които ще са съгласни да си лягат с него. Просто по едно време ще трябва да си избере някоя нормална и да се вземат.

• Автор
преди 1 час, Белгиеца написа:

Това че тя е била боклук той го твърди.
Според мен той не отговаря на нейните взискателни претенции.
Жените се опитват да се "продадат" за булка на възможно най-висока цена.
Който не покрива нейните критерии за брак по сметка, си го пазят за резервна гума само.

Добрата новина е, че има много други възможни жени, които ще са съгласни да си лягат с него. Просто по едно време ще трябва да си избере някоя нормална и да се вземат.

Твърдя че е боклук да, но има нещо в нея което ме кара да не мога да се откажа от нея.. Обаче не я разбирам сервира ми, че това в момента може да е "сериозна връзка" същевременно пише и говори с мен докато приятелчето и не знае и умира от ревност.

преди 5 минути, TheChosenOneBG написа:

Твърдя че е боклук да, но има нещо в нея което ме кара да не мога да се откажа от нея.. Обаче не я разбирам сервира ми, че това в момента може да е "сериозна връзка" същевременно пише и говори с мен докато приятелчето и не знае и умира от ревност.

Извини ме за израза, но ти си в момента шаран. Нищо, като мине време ще се усетиш. Още си новобранец!

• Автор
преди 4 минути, Емил Костов написа:

Извини ме за израза, но ти си в момента шаран. Нищо, като мине време ще се усетиш. Още си новобранец!

Абсолютен новобранец съм, да ! Затова не знам как да постъпя и как да се откажа просто така от нея, как се прави, колко голям инат трябва да съм ...

преди 9 минути, TheChosenOneBG написа:

Абсолютен новобранец съм, да ! Затова не знам как да постъпя и как да се откажа просто така от нея, как се прави, колко голям инат трябва да съм ...

Е като не се откажеш сега, тя ще те води за носа и ще те използва още някое време и в един момент ще ти просветне под каскета. Не си първия дето се е влюбвал до уши в неподходящата жена или да не е използван. Всичко е нормално!

преди 1 час, TheChosenOneBG написа:

Най-лесно става като си намериш спешно друга.
Новата няма нужда нито да ти харесва нито да е красавица, достатъчно е да е съгласна да се гушкате у кревата.

А ако не можеш да си намериш друга, ами тогава трябва да започнеш да разграждаш идеализирания образ който е в главата ти относно нея.
Сега тя ти изглежда с нещо многооооооо интересна, ами почвай да ѝ намираш недостатъци, кусури, недъзи и всичко негативно което можеш да откриеш. 
Може да е бедна, може да е глупава или смотана, може да е кльощава или дебела и т.н.
Ако пуснеш нейни снимки ще ти я изкараме най-голямата грозница дружно в хор тука, от мъжка солидарност и така. Ще ѝ направим и един психологически портрет по снимки, няма начин да не е нещо "дефектна" на ниво психика. Ще те наплашиме че ще ти роди деца с големи проблеми през пубертета и ще се стреснеш и уплашиш и готово.

То това любовта е женско изобретение, за да ни държат на къса каишка да не им бягаме. Ако не ти излиза сметката на тебе за брак по сметка, ако не може тя да ти оправи живота да си без парични проблеми благодарение на нея, тогава си кажи просто че не си по-глупав ти от жените. Щом като не може да ти осигури охолен живот, търсиш такава която може и така. Виж люксембурките какви заплати получават и тази твоята ще ти се види безкрайно бедна в сравнение с нея.
Да бе младеж, не се бъзикам, моята мила съпруга работи в Люксембург.

• Автор
преди 4 часа, Белгиеца написа:

Сега тя ти изглежда с нещо многооооооо интересна, ами почвай да ѝ намираш недостатъци, кусури, недъзи и всичко негативно което можеш да откриеш. 

Наистина ще се опитам, сигурно щеше да ми е в пъти по лесно ако не я виждах всеки ден на работа, нищо, че е за малко, дори и новият и приятел работи с нас..  

преди 4 часа, Белгиеца написа:

Най-лесно става като си намериш спешно друга

По възможност,нейна приятелка.

на 4.02.2022 г. в 23:23, TheChosenOneBG написа:

Наистина ще се опитам, сигурно щеше да ми е в пъти по лесно ако не я виждах всеки ден на работа, нищо, че е за малко, дори и новият и приятел работи с нас..  

Ако успееш да направиш така че тя да те намрази, тогава ще ти е ясно че всичко е свършило между вас.

А иначе, ами трябва да се научи човек да разпознава манипулаторките и да не започва връзка с такава.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.