Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Сбъркано общество

Featured Replies

преди 12 минути, Anneliese написа:

И?Да кажеш кои са пионерите в космоса? първият спътник? Първият човек в космоса? Първата жена в Космоса? Първите апарати на Луната, Венера и Марс?:bubblegum:

Поли, това е нищо сравнение с това какво са постигнали Американците! Това са някакви смешки, след които са играели касачок и са пили водка.

Моли се да не стане война, че от любимата ти Русия, ще остане само пепел.

Във една друга твоя тема ти бях писал, че първият спътник изтрелян е Руски, как се казваше, Спутник  май, и след него е изтрелян Американски пак извинете ме ако греша за името. Воянжер май беше, Руския спътник пада на земята след два месеца след като е изтрелян, а Американския все още лети и работи, вече над 70 години.

• Отговори 104
  • Прегледи 5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Е това в което си! Извън него има много по-прекрасни неща, но ти си психически обременена!

• Петър Ангелов
    Петър Ангелов

Малеее, що глупости си изтипосала на едно място... Впечатлих се! Трябва специално (в твоя чест) да направят оскари за глупост. Тогава съм убеден, че за години напред ще държиш първото място!

• Не, хубави са всички страни, за съжаление в наши дни обаче не се сещам а хубава държава. И да, никоя страна не заслужава да бъде унищожена.  

Публикувани изображения

преди 4 минути, Profruit написа:

Запорожец прекопиран от WV.

само тук ми позволи поправка - NSU Prince е оригиналът :) Дизайн наподобяващ корвет поръчан от алиекспрес.Сърцето на гордия принц: четири цилиндъра с въздушно охлаждане и горно разположен разпределителен вал- шум до небесата, липса на комфорт. За този модел абсолютната екстра е синхронизираният съединител и не се налага двоно амбрииране, като на първия модел от серията. Апропо руският мужик, откраднал плановете от завода е оставил германците безмълвни.Продажбите им въобще не са вървели и неслучайно малко след пускането на Заплахата за автомобилите на Запада NSU почти фалира и бива пъглната от Ауто юнион, позната днес като ауди. 

Screenshot 2022-02-04 at 20.59.06.png

Юрий Гагарин.  Шест години живях на проспекта срещу неговия паметник. Капсулата и Юра от бронз върху бетонен постамент в сталински стил. В космоса е силно казано и има съвремен руски филм посветен на този опит. Нещата са предадени коректно и личи, че е бил камикадзе в яйце натъпкано с тумблери. Въпрос на болшевишка демонстрация над америкосите.

Терешкова пък е била бяла мишка. Опити за забременяване в безтегловност, а.ка Менгеле.

Първия апарат на луната е Луна-2. До този момент само аварии и отново демонстрация прес амеикосите.

Колосални бюджети и пари на вятъра. В същото време Москва от 8млн ставаше 13млн. Всичката провинция се изсипваше, за да си купи кучешки салам от 40копейки/кг или по-буржуазен от 2.2рубли/кг. ЖП-гарите и Домодедово се превръщаха в живи киноленти от Аушвилц. Гладът ги тласкаше към "изобилието".

преди 16 минути, Anneliese написа:

И?Да кажеш кои са пионерите в космоса? първият спътник? Първият човек в космоса? Първата жена в Космоса? Първите апарати на Луната, Венера и Марс?:bubblegum:

преди 10 минути, Trichocephalus написа:

само тук ми позволи поправка - NSU Prince е оригиналът :) Дизайн наподобяващ корвет поръчан от алиекспрес.Сърцето на гордия принц: четири цилиндъра с въздушно охлаждане и горно разположен разпределителен вал- шум до небесата, липса на комфорт. За този модел абсолютната екстра е синхронизираният съединител и не се налага двоно амбрииране, като на първия модел от серията. Апропо руският мужик, откраднал плановете от завода е оставил германците безмълвни.Продажбите им въобще не са вървели и неслучайно малко след пускането на Заплахата за автомобилите на Запада NSU почти фалира и бива пъглната от Ауто юнион, позната днес като ауди.

Screenshot 2022-02-04 at 20.59.06.png

Да, прав си. Казах го в сбита форма, защото фаворите ми от AUDI са изминали много път и днес са глътнати от WW. Toва ме подведе.
NSU -  DKW - AUDI - Horch - Wanderer са били безлични пред монстрите Daimler и самоукия Порше.

Хахаха много й е скучно на форумната учена от БрИНСПФ поредна тема за шаржове и както винаги нахакала глупости на килограм

преди 43 минути, ДзВяРа! написа:

Поли, това е нищо сравнение с това какво са постигнали Американците! Това са някакви смешки, след които са играели касачок и са пили водка.

Моли се да не стане война, че от любимата ти Русия, ще остане само пепел.

Във една друга твоя тема ти бях писал, че първият спътник изтрелян е Руски, как се казваше, Спутник  май, и след него е изтрелян Американски пак извинете ме ако греша за името. Воянжер май беше, Руския спътник пада на земята след два месеца след като е изтрелян, а Американския все още лети и работи, вече над 70 години.

Спутник 1 Россиа

Експлоеър США

• Автор

Само дето камикадзето в яйцето се връща успешно и всички му признават успеха, даже САЩ (макар и през зъби). За Валентина Терешкова и забременяването си го измисляш.

Впрочем, от "Роскосмос" работят по програма за кацането на Луната. Скоро може и да разберем кой е бил първи там. От НАСА се носи ледено - оглушителна тишина.:bubblegum:

"Роскосмос" имат програма и за Марс.:D

преди 16 минути, Profruit написа:

Юрий Гагарин. 

ЗаЗът в къщи се появи през 1978 година. Двамата ми дядовци имаха Жигулки , Единият, комунист до мозъка на костите си - получи седан с багажник, поръчков цвят тип "бебешко ако",  тури топка със зарче на скоростния лост, булана на задното стъкло и килимчета на пода и я изкарваше всяка неделя да се вози из града, а другият ми дядо реши да го надцака и получи с връзки от мототехника- Ваз 2102 "Универсал" - демек - комби. Отзад пише "Лада" и седеше в гаража, излизайки два пъти годишно - единият за прегледа в КАТ,  и  когато я поех преди 10 години беше на 28 К км .Та тази "лада" в момента все още се движи, подарих я  тъст ми, който я снабди с газова уредба и пили гуми на къра. Но - отклоних се, мисля за ЗаЗа и се отплеснах.Та 78, дядовците със коли, баща ми - ще си купи и той. Да, ама нали се сещаш - млад инженер, партиец, ама млад иска да си купи кола ?Ти ако си по негово време и си директор на Мототехника-Бяла какво би дал на такъв ? Жигула ли ? Москвич ? Волга ? ..... ЗАЗ968 А Запорожец, разбира се. Аз бях много щастлив, и и се кефех на макс , ама ........ За да се движеше през седмицата събота и неделя баща ми лежеше под нея. А части се поръчваха с връзки..... Когато ми я даде през 96-т да я карам, в оргиналното купе не беше останала част, която да не беше сменяна поне един път. В гаража ми и в момента има две печки, преден торсион, носачи, амортисьори, пълен комплект черупки за колянов вал, две чисто нови бутала, въздушен филтър, маслени и горини помпи ( по няколко броя ), фарове, крушки, стелки, пружини, хромирани части от купето, стъкла за вратите , дръжки и всякакви нещица за Запорожец. И днес мога да ти го разглобя на части и да го слобя в рамките на няколко часа. 

преди 6 минути, Anneliese написа:

Само дето камикадзето в яйцето се връща успешно и всички му признават успеха, даже САЩ (макар и през зъби). За Валентина Терешкова и забременяването си го измисляш.

Впрочем, от "Роскосмос" работят по програма за кацането на Луната. Скоро може и да разберем кой е бил първи там. От НАСА се носи ледено - оглушителна тишина.:bubblegum:

И какво очакваш да кажат от НАСА? Каквото от БрИНСПФ ?

Мислиш че каза новина за Марс и "Роскомосс"?  Между другото "Фобос 1" изследва дъното на земния океан :biggrin:

А за Терешкова чети руската преса

преди 9 минути, Trichocephalus написа:

Запорожец

Отмъщението на Хрушчов а?

преди 7 минути, petie1 написа:

А за Терешкова чети руската преса

Запретный кумыс, секс на орбите и вакцина из космоса: что пережили российские женщины-космонавты :cheers:  

Проблемът е, че събеседничката ти или не може да чете на руски, или ще каже след малко,ч е това е злостна, американо-фашистка пропаганда, писана от соросоиди, промити мозъци, целящи дискредитиране на Великая Русь 

преди 2 минути, Trichocephalus написа:

Запретный кумыс, секс на орбите и вакцина из космоса: что пережили российские женщины-космонавты :cheers:  

Проблемът е, че събеседничката ти или не може да чете на руски, или ще каже след малко,ч е това е злостна, американо-фашистка пропаганда, писана от соросоиди, промити мозъци, целящи дискредитиране на Великая Русь 

Комичката я знам какво ще изтърси споко и тя не може да ми бъде събесеседничка по нито една тема много ниска топка е :)

А знаеш ли какво значи ЗАЗ? :lol6:

преди 4 часа, Anneliese написа:

...Трябва САЩ да бъдат унищожени. За да не се политизира и Олимпиадата в Париж. На нея трябва да се вее истинското руско знаме. На нея ние заслужаваме най - сетне да започнем отново да печелим...

Брат'чеед, паразитите са толкова много, че няма да стигне една страница да ги изброим. Освен любимата ти USA трябва да се споменат Англия, Франция, Холандия, Испания , Португалия, Белгия ........ абе всички колониялни страни .... и не само. Виж също къде има много банкери, къде има най-много военни бази. Абе май ще трябва да се затрие половината свят.

Но дори и това да стане - на другата сутрин пак ще има кандидати за нови господари. Така е било и така ще бъде. Поне в близко бъдеще.

Слагайте маските!

преди 29 минути, Anneliese написа:

...

Не ти изнася, ама нейсе.

"Роскосмос" имат програма и за Марс, да построят атомна централа!!! От която да захранят енергиен щит, който да защити Русия от врага.
То бива да гълташ супа от сибирски шишарки на корем, но подобня тъпня е маразъм. Хайде първо да "ушият" скафандри, които да издържат радиацията в откриятия космос. И после климата, защото на връх Еврест ще им се стори екваториално африканско лято пред температурите на Марс.

преди 15 минути, Trichocephalus написа:

Досега пекох свински пържоли на двора. Готвя се за шабат и докато чакаме с доги-дог вися пред зомби-екрана.
Какъв руски, тя го мрази, според едно нейно изказване.

• Автор

Спокойно, те скафандри си имат. Ти мисли твоите САЩ как да стигнат космоса, след като си развалиха отношенията с Русия, а си спряха полетите със совалките. На Илон Мъск простотиите му са взривоопасни за пътуване.:lol6:

Четох, че мислели да възстановяват програмата "Аполо".  Само дето една ракета "Сатурн" е адски скъпа.:bubblegum:

преди 37 минути, petie1 написа:

А знаеш ли какво значи ЗАЗ?

Официалното, скучно "Запорожский автомобильный завод" се беше превърнало в Завод Автомобилних Зверей, Заплаха Автомобили Запада - както и да го наречеш все си е болест. 1.2 литров, V-образен двигател, чиста въртиопашка на коятои трявба трябва въздух. Много въздух. Все едно е преживяла корона вируса - за дишане и за охлаждане. Дадеш ли му газ, двигателят вие все едно излита бомбардировач, а се тресе все едно каца совалка.Из ауспуха се вие син дим, маслото стига до 130 градуса, кракът ти натежава от само себе си и натиска ли натиска. Клкото повече загрява обаче, толкова по-малко мщност има - точно затова задният капак седи леко притворен, за да не му е тежко на двигателчето. Планка с болт 6-ца, подпира и отзад все едно е зинала уста.Диша демек звяра, диша.

преди 35 минути, Trichocephalus написа:

Завод Автомобилних Зверей

Точно това е а комичката както винаги  каза смешка

преди 39 минути, Anneliese написа:

Спокойно, те скафандри си имат. Ти мисли твоите САЩ как да стигнат космоса, след като си развалиха отношенията с Русия, а си спряха полетите със совалките. На Илон Мъск простотиите му са взривоопасни за пътуване.

А къде забрави "Дракона" дет качи няколко екипажа на МКС? Ама поне кат лъжеш поне чети какво казва директора на "Роскосмос" нямат скафандри за Марс а не за Космоса :)

• Автор
преди 18 минути, petie1 написа:

Точно това е а комичката както винаги  каза смешка

А къде забрави "Дракона" дет качи няколко екипажа на МКС? Ама поне кат лъжеш поне чети какво казва директора на "Роскосмос" нямат скафандри за Марс а не за Космоса :)

"Дракон" май не става за Луната и Марс.

Първия апарат на Марс е Викинг 1 на НАСА хехе

преди 11 минути, Anneliese написа:

"Дракон" май не става за Луната и Марс.

Те и совалките не стават бре учената от БрИНСПФ

"Дракон" замества совалките  а не е предвиден за Марс и Луната

• Автор

Нещо си в грешка за първия апарат на Марс:

https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_missions_to_Mars

:bubblegum:

преди 53 минути, Anneliese написа:

Нещо си в грешка за първия апарат на Марс:

https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_missions_to_Mars

:bubblegum:

Ти си в грешка я си виж таблицата по внимателно пише провал и на двата опита за апарат на Марс хехе

Ко ме будалка учената от БрИНСПФ ? Ето го

20 August 1975 NASA
23px-Flag_of_the_United_States.svg.png United States
Orbiter Successful Operated for 1385 orbits. Entered Mars orbit on 19 June 1976. Titan IIIE Centaur-D1T
Viking 1 lander Lander Successful First successful Mars lander. Deployed from
Mariner 4 Mariner 4 28 November 1964 NASA
23px-Flag_of_the_United_States.svg.png United States
Flyby Successful First flyby of Mars on 15 July 1965

Ко стана бре учената от БрИНСПФ? Маринър 9 даже се оказа първия изкуствен спътник на Марс а Маринър 4 се оказа първото успешно облитане, малко бях объркал фактите та ги редактирах

Рускините са най-красивите урви в света и изкуството на курвенизма е най-развито и естетично именно при руската женщина.Сред рускините има и много побъркани кукумявки , ама то не може всичко ...

Хаха учената от БрИНСПФ пак кара с мръщялките

на 4.02.2022 г. в 19:53, Емил Костов написа:

Ако USА не беше прибрала нацистите ти щеше да сереш в храстите, даже нямаше и да те има. Защото с толкоз болести нямаше да оцелееш и щяха да те опяват. Благодарение на USA, нацистите и студената война ти в момента можеш да пишеш простотиите си така, че целият свят да ги гледа.

Те и руснаци са прибрали доста нацисти учени, кой мислиш е помогнал на Корольов с ракетата за Спутник 1? А наскоро "Россатом" разкри че нацисти учени са помагали и за съветската атомна бомба

преди 6 часа, Milkydead написа:

Aко имаш предвид правил секс ; с урви не правя телосмешение.

:D Има ли такава, която да не е .....?:getout:

:nono:

Те за това са създадени, само за това мислят, друго не ги интересува освен петте пъти на ден през които ще си обърнат очите, само бялото да им се вижда! Намалиш ли броя на два-три, значи друг помага.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.