Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как се печелят пари от крипто?

Featured Replies

Добри пари ли се печелят от инвестиране в криптовалути? Примерно, ако инвестирам 10 или 100 лева, колко лева ще бъде възвращаемостта?

Ако криптовалутите не са физически и нямат материална стойност, как точно се печелят пари от тях? Като купиш Биткойни примерно, какво точно купуваш, ако Биткойните не можеш да ги притежаваш физически и да решаваш какво да ги правиш? За какво служат Биткойните, ако не можеш директно да ги използваш като валута за да купуваш неща?

преди 21 минути, bootlicker написа:

Добри пари ли се печелят от инвестиране в криптовалути? Примерно, ако инвестирам 10 или 100 лева, колко лева ще бъде възвращаемостта?

Ако криптовалутите не са физически и нямат материална стойност, как точно се печелят пари от тях? Като купиш Биткойни примерно, какво точно купуваш, ако Биткойните не можеш да ги притежаваш физически и да решаваш какво да ги правиш? За какво служат Биткойните, ако не можеш директно да ги използваш като валута за да купуваш неща?

Най-общо казано купуваш евтино и продаваш по-скъпо.

преди 16 минути, Kolev72 написа:

Не го лъжи човека щото като го чета, като нищо може и да го направи!

Гледам му темите,които пуска през ден.Решил е...не знам-да става компютърен специалист.А не иска да прочете нищо,извън форума.Как да му обесня/обясним,че това се учи с години.Чул-недочул,давай да правя пари,да хоствам в тъмната мрежа...В същото време не знае,как да конвертира.Сори за порицанието но,трябва учене.И то-сериозно.

Аз да попитам.

Кой ми изтри поста и защо?

Ето го, понеже вече е цитиран:  "Не го лъжи човека щото като го чета, като нищо може и да го направи!"

Питането ми е съвсем сериозно!

Понеже ми трият постовете,ще се опитам,да ти го разясня така: Купуваш една кокошка,за десет лева.И чакаш,да се излюпят пиленца.Да речем-пет.Които да пораснат и да ги продадеш.Но три от тях умират,едно го изяждат кучетата,последното-не иска да наддава.Но пък,ти е останало,само то.Ти го продаваш,но на загуба,защото си го хранил,поил,грижел си се за него...През това време и цената,на кокошките е паднала и ти се чудиш,да я държа ли още да я храня,или да я продавам,на загуба,колкото да не е без хич.Продаваш я за пет лева-и от цялата хамалогия,си пет назад.

п.п.Може пиленцата да оцелеят и да ти донесат,300% печалба,едното.Пет пиленца по 40 лева.И си  напред с 190лева.

Авторе, по-добре се насочи към друг вид инвестиция и начини за печелене на пари. На мен също не ми е ясно как се печелят пари от крипто, никога не съм се интересувал от това. Аз на твое място, бих помислил за друг начин как да изкарвам пари.

Трудно.

всички биткойнажии  са много отворени ама като ги накарам да ми напишат един код за криптоварута се крият в миши дупки 

на 4.02.2022 г. в 23:16, plamen_petrov_80 написа:

Трудно ...

С такива пари изобщо не започвай!

То най- напред, като му гледам само въпросите, по- добре да не започва. Този пичага си търси работа, като чистач, ала за 100лв на ден - някой, ако има такава да му пише и да му спести мъките.

на 4.02.2022 г. в 23:12, bootlicker написа:

Ако криптовалутите не са физически

Никога не са били физическа парична единица!

на 4.02.2022 г. в 23:12, bootlicker написа:

нямат материална стойност

Цитат

Bitcoin (BTC)      42,153.00 USD

Дали нямат?

• 3 седмици по-късно...

Може разбира се, дори  който го е страх може   да си държи парите в сигурните валути и да е изгодно и с лихва.

Малък пример - Регистрираш се и си купуваш  usdt  или busd примерно в бинансето  /таксата е 2%  за превода /.

Годишната лихва се покачи напоследък и сега гледам е 10% .

Поръчваш си за удобство бинанс виза карта, издава се безплатно. Не се занимаваш с биткойни алткойни, а си ползваш само сумата.

За разлика от стандартните банки, които имат такса обслужване на сметка от 4-5 лв месечно, тук няма такава, даже при плащане дават кешбек /при условие че имаш BNB обаче/

https://www.binance.com/bg/support/faq/c-5?navId=5#53

Всеки може да сравни при сума примерно 1000 лв в БГ банка колко ще има по сметката си след една година, и колко би имал ако ползва криптоборса.

Разбира се, има и други варианти из нета, с още по големи кешбекове при определени транзакции и пазарувания , но не съм се интересувал .

преди 18 часа, miro20 написа:

....

Ти па, къде си тръгнал да обясняваш тия неща на комАнисти - пича иска ей тъй да му дадат пари и да си щрака с пръсти.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.