Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Социална фобия , депресия паник атаки

Featured Replies

Здравей те искам да споделя пак за себе си че наскоро започнах работа в фабрика в която ми е трудно да се отпусна пред колегите си и да завьрзвам разговор с някой ми е трудно доста изпотявам се сякаш ме гледат хората не мога да направя това което ппц мога или незнам нервен сьм вече не искам и да ходя по психиатри защото и пия лекарства пьк и те само дават лекарства и ти тровят живота да ми препоръчате нещо билково или какво да направя за да се справя с този проблем да ми кажете а и забравих и нямам самочувствие.

Първо: Какво е депресия -> де пресия, т.е. нещо с което да намаляваш "пресата" от вън.

За "бързи хапчета", то не те съветвам. Има отвари ... от маточина и ред не до там билки, които помагат да понасяш "пресата" от вън.

"Изход" има да видиш кои природни неща около теб (билки) ще те успокоят, т.е. махнат "пресата" от ежедневието ти.

Не ми харесаха "резултатите из Google", но преди всичко ползвай отвари, а не непознати хапчета.

Успех!

преди 17 минути, can bozok написа:

Здравей те искам да споделя пак за себе си че наскоро започнах работа в фабрика в която ми е трудно да се отпусна пред колегите си и да завьрзвам разговор с някой ми е трудно доста изпотявам се сякаш ме гледат хората не мога да направя това което ппц мога или незнам нервен сьм вече не искам и да ходя по психиатри защото и пия лекарства пьк и те само дават лекарства и ти тровят живота да ми препоръчате нещо билково или какво да направя за да се справя с този проблем да ми кажете а и забравих и нямам самочувствие.

Тези атаки и фобии ги имаш заради хапчетата и психиатрите. Спри и двете и насочи енергията си към работата. Започни да говориш с хората, те няма да те изядат. Сам трябва да си помогнеш. Иначе си бита карта.

преди 5 минути, Емил Костов написа:

насочи енергията си към работата

Цъ ... към нещо различно от работата си ще да е ... 

п.п. Не го пресовай в повече ... 

преди 3 минути, dioib написа:

Цъ ... към нещо различно от работата си ще да е ... 

п.п. Не го пресовай в повече ... 

Той само да каже имената на хапчетата, които пие ще се изплашиш като им видиш страничните ефекти.

преди 13 минути, Емил Костов написа:

Той само да каже имената на хапчетата, които пие ще се изплашиш като им видиш страничните ефекти.

Не, не ще се уплаша, а ще видя кои водят до патологията му. ;) 

• Автор

Да приемам лекарства но не е от това само , и вечер се старая да не пия лекарства просто имам някакъв проблем и незнам кое точно ме притеснява и ме кара да се чувствам така .

преди 1 час, can bozok написа:

Както казва Емо,спри да ходиш по психиатри.Изправи се,срещу страховете си.Полекичко.Нищо не става,изведнъж.Самочувствието идва,когато направиш нещо,което си мислил за невъзможно.Колкото и да е малко.Витамини D и C,да се изчистиш.Имаше едно на допъл херц...

Психолог потърси, а не психиатър. Социалната фобия идва от липса на увереност в себе си. Започни да тренираш. Не само, че като тренираш тялото си, повлиява физически на мозъка, ами и като се погледнеш, че си в добра форма ще ти се вдига самочувствеито. Купи си стилни дрехи, а не се разкарвай по анцузи, като Ганьо, слязъл да си купи хляб и лютеница от кварталния магазин. Намери си хоби, където ще те заговарят хора, на които ще имаш какво да кажеш. Хапчетата са последна мярка, когато нищо друго не работи. 

• 1 месец по-късно...
на 6.02.2022 г. в 16:18, N1K17Y написа:

Психолог потърси, а не психиатър. Социалната фобия идва от липса на увереност в себе си.

Добави и мента+глог+валериана. Примерно https://apteka.puls.bg/bg/pri-bezsanie-stres-depresiya/menta-glog-valeriana-laika-tabl-h-50-ramkofarm-60508

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.