Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Бойкот на Олимпийските игри

Featured Replies

преди 18 минути, Anneliese написа:

Нали ти казвам, каквото ти казвам.

Много като тебе вече плакаха, затвори и си гледай приятно вечерта.

Не се занимавай с глупости.

• Отговори 127
  • Прегледи 5,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Аз съм 100 процента сигурен, че Полина от Берковица няма ни една руска вещ в дома си. Няма нищо руско в дома си.  Тя даже не знае, кои са руските неща. Вместо Ну, погоди! гледа Том и Дж

• Емил Костов
    Емил Костов

Тя и Ането взема допинг. Я и прати един дракон да я провери, че да мирне най-после!

• Анке, нали щяхте да се взимате двамината с bootlicker?! Недейте повече чакайте! И без това сте си лика-прилика досущ като 2 капки мастика Направи го един берковски зет, ще си паснете идеално

преди 18 минути, Anneliese написа:

Виж ти, Томас Бах е бил фехтовач.....................Сигурно този му е бил идола:

3294160601203153g.jpg

Отборът? Целият? Чу се само за Камила.

Няма значение, дали е камила или лос

• Автор

Току - що арийците шведи окапаха!  Русия ги би на хокей на лед! Дааааааааааааааааааааааааааааааа!:cheerleading2:

преди 2 минути, Anneliese написа:

Току - що арийците шведи окапаха!  Русия ги би на хокей на лед! Дааааааааааааааааааааааааааааааа!:cheerleading2:

Когато някой живее четвърт век в тъмно и мрачно подземие, и газовата лампа ще му се стори слънце.

А когато някой почти двадесет и пет години е бил гражданин на така наречения Съветски съюз, тогава и най-мизерното жилище ще му се струва палат, парчето сух хляб - божествено ястие, още повече, че всекидневно се втълпява в главата му, че в другите, неболшевишки страни, хората въобще нямат какво да ядат.

Москва бе превърната в един затворен свят. Догматични партийни доктринери, ловки евреи и алчни държавни капиталисти обсебиха и завладяха посредством безподобно лукав заговор намиращите се в Съветския съюз народи.

Онези, които още си спомняха времето преди болшевизма, бяха избити. Хората в Съветския съюз не виждаха и не познаваха други страни и затова не беше кой знае колко трудно да се излъжат, че животът им е бил рай, когато той беше ад.

Това е най-голямата и най-рафинираната измама, извършена спрямо някой народ, която историята познава.

https://bg.wikiquote.org/wiki/Йозеф_Гьобелс

• Автор

Точно най - големият лъжец и компрометиран човек ли намери да цитираш?:lol6:

преди 5 минути, Anneliese написа:

русия не участва на този спортен форум! И от кога Шведите са АРИЙЦИ?

преди 2 минути, Anneliese написа:

Точно най - големият лъжец и компрометиран човек ли намери да цитираш?:lol6:

Викаш, пияндето сталин и хомо-то ленин са по умни, а :) 

• Автор

Русия участва!

Сталин пияница изобщо не е бил. Виж, Уинстън Чърчил и Франклин Рузвелт доказано са били.

Сега ако бият и финландците, ще е яко! :cheerleading2::popcorn2:

преди 9 минути, NewRedDragon написа:

русия не участва на този спортен форум! И от кога Шведите са АРИЙЦИ?

Викаш, пияндето сталин и хомо-то ленин са по умни, а :) 

Момичето има някаква параноя. Вече съм убеден.

• Автор

Важи за всички русофоби:

Цитат

Схващам напълно. Лично си пострадал от болшевизма и жаждата ти за мъст не е утолена. В момента имаш 2 възможности да я утолиш - Украйна и Сирия. Отиваш на някое от тези места доброволец и избиваш руснаци до насита.
Щото иначе няма да дочакаш Русия да бъде унищожена, или да я видиш отново да раболепничи пред Запада, както беше при Горби и  Елцин. И ще си останеш да се утешаваш само със спомена за развала  на СССР.

преди 12 минути, Anneliese написа:

Русия участва!

Не, не участва и скоро няма да участва. Би ли ми показала, къде е тази държава в списъка на държавите, участващи на Игрите?

https://olympics.com/beijing-2022/olympic-games/en/results/all-sports/medal-standings.htm

• Автор
току-що, NewRedDragon написа:

Не, не участва и скоро няма да участва. Би ли ми пойазала, къде е тази държава в списъка на държавите, участващи на Игрите?

https://olympics.com/beijing-2022/olympic-games/en/results/all-sports/medal-standings.htm

Не се прави на малоумен, РОК е Русия!

Върви да страдаш за битите ти шведи гейчета...................

преди 1 минута, Anneliese написа:

Не се прави на малоумен, РОК е Русия!

Върви да страдаш за битите ти шведи гейчета...................

Аз и РОК не виждам. Виждам някъде едно ROC, което е неправителствена организация, няма знаме, няма химн и т.н

преди 11 минути, Anneliese написа:

Важи за всички русофоби:

Аз съм бългорофил. нещо за мен ще има ли?

Що не си гледаш България, а коленичиш на чужда земя.

• Автор
преди 1 минута, NewRedDragon написа:

Аз и РОК не виждам. Виждам някъде едно ROC, което е неправителствена организация, няма знаме, няма химн и т.н

Тъпанарчо, РОК е същото като нашия БОК!

преди 1 минута, Anneliese написа:

Тъпанарчо, РОК е същото като нашия БОК!

Само дето не е. Аз виждам Bulgaria, с националния флаг. Покажи ми къде е русия с нац. флаг>

• Автор

Цветовете не ти ли приличат на руските? Името? Руски олимпийски комитет!

ROC.png

И нашият БОК:

images?q=tbn:ANd9GcQYVro0MKiS-TkfGIfrkPX

преди 12 минути, АСПЕКТ написа:

Аз съм бългорофил. нещо за мен ще има ли?

Що не си гледаш България, а коленичиш на чужда земя.

Ето това е тъжното и нещото което не мога да си обясня. Как е възможно едните да са Кравофили, другите Русофили, третите не знам какви филии останаха, но един да няма да каже "ЕЙ М****ТА ВИ И ЕДНИТЕ И ДРУГИТЕ, БЪЛГАРИЯ Е ПО-ВАЖНА!"?

Ама няма, ей на гледам Прасчо ти се е опулил чак на коментара...

И нашата берковска кака подскача като мажоретка за Русия, а не чувам да говори нещо за българските спортисти и да терзае че се радваме на някакво мижаво място в топ 10 за първи път от 80те.

Да съгласен съм че младото рускинче го резнаха и още не ми е съвсем ясно защо, както и че кравите изглеждат яко зобани но никой не ги и поверява, ама чак пък толкова...

преди 5 минути, Anneliese написа:

Цветовете не ти ли приличат на руските? Името? Руски олимпийски комитет!

ROC.png

И нашият БОК:

images?q=tbn:ANd9GcQYVro0MKiS-TkfGIfrkPX

И що пише ROC, а не Russia. Гледам пише USA, Bulgaria....

преди 6 минути, Bubbles написа:

както и че кравите изглеждат яко зобани но никой не ги и поверява, ама чак пък толкова

То пък, вие франсетата сте много убави

преди 1 минута, NewRedDragon написа:

Бе, каките ви стават.... иначе само за сокър и волейбол ви бива :) А и си нямате крави за стековете

Що и колите им са яки. 

преди 4 минути, NewRedDragon написа:

Бе, каките ви стават.... иначе само за сокър и волейбол ви бива :) А и си нямате крави за стековете

Че какво повече ти трябва от футбол, каки и хубава студена бира?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.