Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Бойкот на Олимпийските игри

Featured Replies

Неумната пак мелодраматизира. 

• Отговори 127
  • Прегледи 5,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Аз съм 100 процента сигурен, че Полина от Берковица няма ни една руска вещ в дома си. Няма нищо руско в дома си.  Тя даже не знае, кои са руските неща. Вместо Ну, погоди! гледа Том и Дж

• Емил Костов
    Емил Костов

Тя и Ането взема допинг. Я и прати един дракон да я провери, че да мирне най-после!

• Анке, нали щяхте да се взимате двамината с bootlicker?! Недейте повече чакайте! И без това сте си лика-прилика досущ като 2 капки мастика Направи го един берковски зет, ще си паснете идеално

преди 9 часа, Anneliese написа:

Няма да си получи медалите и славата, само защото е рускиня!

A другите две рускини как така си получават медалите и славата? Че и на капак американки с медали пък въобще няма. И в крайна сметка какво остана - Анка с нейните параноични измишльотини се зарекла, че повече няма да гледа олимпийските .... ма даже и тя не си вярва.

• Автор
преди 6 часа, petie1 написа:

Сега пък комичката на форума се размяука за Олимпиадата а Валиева ще има поне 5 олимпиади да се докаже  така че Джереномино Валиева! :)

Няма да има! Психиката и е срината тотално, никога няма да се оправи, ще я хване страх да се явява на следваща Олимпиада.

То вече никой талантлив човек в спорта няма да посмее да иде на Олимпиада, докато компрометирани нации като САЩ и Норвегия незаслужено печелят медали!

Докато политиката се меси в спорта, ще има все повече съсипани спортисти, посегнали към алкохола и дрогата. Това е и целта на САЩ! Да изкара източноевропейците алкохолици и наркомани!

Лично аз се надявам на възмездие със страшна сила върху някоя американска 15 - годишна Барби!

Камила нищо не беше направила на тъпите американски кифли!

Сега четох за другата моя любимка - Юлия Липницкая. Не знаех какво се е случило с нея. Горката! Добре, че поне когато участваше тя, игрите бяха в родината и и никой не посмя да и стори такова мръсно. Юлия беше страхотна и остави всички без думи!:inlove1::yanim:

bbd0f8f548ff6940b324a524c5e05ecf.gif

преди 3 часа, Anneliese написа:

Няма да има! Психиката и е срината тотално, никога няма да се оправи, ще я хване страх да се явява на следваща Олимпиада.

То вече никой талантлив човек в спорта няма да посмее да иде на Олимпиада, докато компрометирани нации като САЩ и Норвегия незаслужено печелят медали!

Докато политиката се меси в спорта, ще има все повече съсипани спортисти, посегнали към алкохола и дрогата. Това е и целта на САЩ! Да изкара източноевропейците алкохолици и наркомани!

Лично аз се надявам на възмездие със страшна сила върху някоя американска 15 - годишна Барби!

Камила нищо не беше направила на тъпите американски кифли!

Сега четох за другата моя любимка - Юлия Липницкая. Не знаех какво се е случило с нея. Горката! Добре, че поне когато участваше тя, игрите бяха в родината и и никой не посмя да и стори такова мръсно. Юлия беше страхотна и остави всички без думи!:inlove1::yanim:

bbd0f8f548ff6940b324a524c5e05ecf.gif

Ти пък откога стана психолог и то спортен? Нищо й няма на Валирва и ти казвам че следващите олимпиади ще им покаже как се прави :)

• Автор

Била съм на нейната възраст. Ти си мъж, та не знаеш момичетата на тази възраст колко са чувствителни, дори и занимаващите се със спорт. Особено ако са се старали страшно много, а изведнъж са прецакани от една скапана държава.

Не ми се прави на интересен, всички знаем чия е УАДА - на САЩ.

Както направиха всичко възможно да унижат Русия и руснаците, като не им позволиха да си използват националното знаме................ Едва ли ще я пуснат на следващата Олимпиада, а и тя няма да посмее. Току - що показаха как са готови да смачкат всеки руснак, само и само Русия да се откаже да участва на Олимпийските игри. Поведение точно като на диктатори и изживяващи се като собственици на Олимпийските игри. А те са на Гърция. Само дето Гърция стана много послушна.

Война е единственият начин да се отървем от САЩ! Друг просто няма.

След САЩ адски лесно би се наложила забрана на Норвегия да стъпва на тези игри.

"арийците" могат да си направят свои частни игри. Писна ни от техните лицемерие и глупости. Не сме тъпи и ги виждаме колко са назобени!

От УАДА се опитват да се спасят от съдебно дело и финансово одрусване:

https://gong.bg/oshte-sport/zimni-sportove/multimedia/video/uada-niama-da-razkriva-podrobnosti-okolo-razsledvaneto-na-kamila-valieva-670869

Пълни гнусляци! Целта им е да изкарат момичето виновно, да му сринат психиката и то да се откаже от игрите, а покрай нея - и всички бъдещи руски спортни таланти на леда!

Нещо ако стане с Камила, тия ще отговарят лично!

Протести и бойкоти трябват, иначе това никога няма да се промени!

Лицемерие на макс:

https://corner.dir.bg/drugi/shefat-na-mok-atakuva-trenyorite-na-valieva-otnoshenieto-vi-e-uzhasno-tya-e-na-15

Естествено, лицемерният германец Томас Бах няма да си каже колко се радва, че най - голямата конкуренция е отстранена от спорта.

Къде беше тоя "загрижен" , когато това момиче са го карали да стои 7 ЧАСА на изслушването на закрити врати? 7 ЧАСА!  Ама сега загрижен!

Едно много точно мнение от интернет:

Цитат

ЗА ФАШИСТИТЕ ОТ УАДА ЧОВЕШКИЯ ЖИВОТ НЕ СТРУВА НИЩО, ТЕ ИМАТ ЗА ЗАДАЧА САМО ДА ПАЗЯТ СВОИТЕ НАЗОБЕНИ ФАШИСТКИ СПОРТИСТИ! Олимпиадата все по вече се превръща в такава, като тази проведна в Мюнхен под управлението на Хитлер, само че в ролята на Хитлер сега е УАДА.

Прочети още на: https://www.dnes.bg/sport/2022/02/18/zashto-spria-da-se-borish-smraziavashtoto-otnoshenie-na-tutberidze-kym-valieva.520808,4

ЗА ФАШИСТИТЕ ОТ УАДА ЧОВЕШКИЯ ЖИВОТ НЕ СТРУВА НИЩО, ТЕ ИМАТ ЗА ЗАДАЧА САМО ДА ПАЗЯТ СВОИТЕ НАЗОБЕНИ ФАШИСТКИ СПОРТИСТИ! Олимпиадата все по вече се превръща в такава, като тази проведна в Мюнхен под управлението на Хитлер, само че в ролята на Хитлер сега е УАДА.

Прочети още на: https://www.dnes.bg/sport/2022/02/18/zashto-spria-da-se-borish-smraziavashtoto-otnoshenie-na-tutberidze-kym-valieva.520808,4

Цитат

Е.ати потресаващата гадост и арогантна наглост - точно МОК и точно този председател, който го играе така загрижен, участваха в смазването на това момиче. Същият този преди финала обяви, че ако Камила стане на едно от първите три места, няма да има награждаване и никой от тройката няма да получи медалите си. И точно по машинациите и жалбата на МОК (и WADA) направиха съдебния процес за проба, взета декември миналата година, в дните на олимпийското състезание. Гнус пълна е напоследък в спорта.

Прочети още на: https://www.dnes.bg/sport/2022/02/18/zashto-spria-da-se-borish-smraziavashtoto-otnoshenie-na-tutberidze-kym-valieva.520808,3

• Автор

И дори не излъчиха награждаването по телевизията, за да няма ръкопляскащи на Анна!:angry:

https://www.24chasa.bg/sport/article/10908516

МОК и УАДА са за съд!

Време е за нови и различни игри, в които да не се допускат САЩ и западните страни!

Цитат

Boтиcaът cpĸщy Hoлиĸвo зopoди пeлeжитĸлнoтo пpeбo зo дeпинг пpeдължи дe coмeтe cъcтĸзoниĸ. KOE ĸй тoao cъeбщи, чĸ пpĸзидĸнтът Ceмoc Бox ĸ имoл cпĸциoлнo cpĸщo c oмĸpиaoнcaитĸ фигypиcти, зo дo им eбяcни cитyoциятo c pycaинятo. Копирано от https://www.24chasa.bg/sport/article/10908516 © www.24chasa.bg

Вижте кои са водили делото срещу нея! Нямало ксенофобия , а? Русофобия?

https://trud.bg/amerikanci-italianci-i-slovenci-reshavat-sadbata-na-valieva-v-ponedelnik-v-1430-ch/

Тия са за съд по обвинение в антисемитизъм и ксенофобия!:angry:

преди 39 минути, Anneliese написа:

Била съм на нейната възраст. Ти си мъж, та не знаеш момичетата на тази възраст колко са чувствителни, дори и занимаващите се със спорт. Особено ако са се старали страшно много, а изведнъж са прецакани от една скапана държава.

Не ми се прави на интересен, всички знаем чия е УАДА - на САЩ.

Това че ти не ставаш за нищо психически не значи че и Валиева е така пак повтарям психолзите ще я вдигнат на крака и ще се върне за реванш :) Не знаеш как действат провалите на спортистите и колко ги мотивират казвам ти го щото и аз ползвам подобна техника за да работя и да се развивам

И как така другите две рускини нямат проблем а само тая Валиева?

Колкото до допинга те вдички зобят друг начин няма

преди 14 минути, Anneliese написа:

Време е за нови и различни игри, в които да не се допускат САЩ и западните страни!

Пълни смешки пишеш и кой ще участва на тия игри?

• Автор
преди 1 минута, petie1 написа:

Това че ти не ставаш за нищо психически не значи че и Валиева е така пак повтарям психолзите ще я вдигнат на крака и ще се върне за реванш :) Не знаеш как действат провалите на спортистите и колко ги мотивират казвам ти го щото и аз ползвам подобна техника за да работя и да се развивам

И как така другите две рускини нямат проблем а само тая Валиева?

Колкото до допинга те вдички зобят друг начин няма

Да, знаем всички зобят, ама интересно как само руснаците ги отстраняват, ама не и американците, а? Нещо да кажеш за това2 Само не ми почвай с глупостта, че руснаците не знаят как да се крият. Говориш точно като нацист "Руснаците са прости и тъпи, подчовеци". Е, ама не са!

Подчовек това може ли да го направи, а:

https://trud.bg/русия-крила-таен-проект-в-космоса-за-унищожение-на-света/

• Автор

Поредното доказателство, че САЩ са си купили ОИ, и че срещу тях има ксенофобия:

https://gong.bg/oshte-sport/zimni-sportove/multimedia/video/nazriava-goliam-skandal-izhvyrliat-rusiia-ot-sledvashtite-niakolko-olimpiadi-670146

Цитат

Мисля, че подходът вероятно е бил твърде снизходителен, за да им позволи да се състезават като Руски олимпийски комитет", добави той.

преди 4 часа, Anneliese написа:

Да, знаем всички зобят, ама интересно как само руснаците ги отстраняват, ама не и американците, а? Нещо да кажеш за това2 Само не ми почвай с глупостта, че руснаците не знаят как да се крият. Говориш точно като нацист "Руснаците са прости и тъпи, подчовеци". Е, ама не са!

Подчовек това може ли да го направи, а:

https://trud.bg/русия-крила-таен-проект-в-космоса-за-унищожение-на-света/

Аз освен Поля Нацито друг нацист не виждам във форума ;) Пак се опитваш да сипеш интриги за мен и пак ще ти кажа добре че разбрах че не си в ред с главата та не съм ти тръснал едно дело за клевета и съм с увреждания кат теб та затова и те шадя :) Всеки който ме познава знае че уважавам руснаците и се уча от техните книги и уроци та чакам да покажеш куде твърдя че са тъпи и простги техните учени? Аз бях и първия който честити ваксината "Спутник"

преди 1 минута, petie1 написа:

Аз освен Поля Нацито друг нацист не виждам във форума ;) Пак се опитваш да сипеш интриги за мен и пак ще ти кажа добре че разбрах че не си в ред с главата та не съм ти тръснал едно дело за клевета и съм с увреждания кат теб та затова и те шадя :) Всеки който ме познава знае че уважавам руснаците и се уча от техните книги и уроци та чакам да покажеш куде твърдя че са тъпи и простги техните учени? Аз бях и първия който честити ваксината "Спутник"

Въобще не се занимавай с Анка. Тя си я боли главата отдавна. Няма смисъл. Само отиди и и спри тока за 2 дена и всичко приключва.

преди 6 часа, Anneliese написа:

Особено ако са се старали страшно много, а изведнъж са прецакани от една скапана държава.

Права си. Напълно ти подкрепям мнението. Много е гадно да се стараеш и подготвяш, и накрая да те прецакат, не защото си се провалил/а, а просто защото нечии политически интереси и идеологии не те харесват, защото си от държава, която е срещу тези политически интереси и идеологии.

преди 5 минути, Емил Костов написа:

Въобще не се занимавай с Анка. Тя си я боли главата отдавна. Няма смисъл. Само отиди и и спри тока за 2 дена и всичко приключва.

Демек да гръмна трафпоста на цяла Берковица, ама тя наистина ми е много смешна как ме клевети без доказателства

преди 1 минута, bootlicker написа:

Права си. Напълно ти подкрепям мнението. Много е гадно да се стараеш и подготвяш, и накрая да те прецакат, не защото си се провалил/а, а просто защото нечии политически интереси и идеологии не те харесват, защото си от държава, която е срещу тези политически интереси и идеологии.

А другите рускини що не ги прецакаха/ Абе нали ти казаха влака и към Берковица та да се вземете с Поля Нацито, само гледай да не си с увреждание че тогава ще разбереш що й викам Поля Нацито

преди 3 минути, petie1 написа:

Демек да гръмна трафпоста на цяла Берковица, ама тя наистина ми е много смешна как ме клевети без доказателства

Въобще не си пилей енергията с нейните глупости. Отдавна съм и казал какво да направи с живота си, но тя не вдява. 

• Автор
преди 4 минути, petie1 написа:

Това, ако го направиш наистина, не ти мърда  едно дело за тероризъм, защото умишленото гръмване на трафопост се води такова. Бая годинки ще изкараш в затвора.:D:popcorn2:

току-що, Емил Костов написа:

Въобще не си пилей енергията с нейните глупости. Отдавна съм и казал какво да направи с живота си, но тя не вдява. 

Само се забавлявам с нея докато уча разни неща за Линукс хехе а и вече знаеш че макар и с увреждания съм добър в областие които твърдя хехе

преди 5 минути, Anneliese написа:

Това, ако го направиш наистина, не ти мърда  едно дело за тероризъм, защото умишленото гръмване на трафопост се води такова. Бая годинки ще изкараш в затвора.:D:popcorn2:

Ама ти наистина си голямо шаранче бре и после що всеки те взема подбив

• Автор

За съжаление, онези са си купили и съдиите в Спортния арбитражен съд.............

Ако не се намесят нормалните държави и не организират протест или нещо друго, което яко да удари по МОК, руснаците никога няма да си получат медалите.

https://bnt.bg/news/ot-rusiya-nastoyavat-za-ceremoniya-po-nagrazhdavaneto-v-otbornoto-po-figurno-parzalyane-303301news.html

Камила по - добре да не участва на световното във Франция, защото може и там да и погодят номер. Аз на Франция доверие нямам. Ще е добре и и Новак да не годим там.

Гнусния швейцарец да си ги навре там някъде купите си.....................

Гнусно стана в спорта, мноооого гнусно. А всички си мълчат? Защо?

САЩ никога няма да ни дадат на нас да печелим нещо, защото сме славяни!  Затова ни убиха и спорта!

Вината не е само в нашите спортисти, треньори и липса на база! Прогледнете бе! Води се война срещу славянските народи!:angry22:

Порой от ксенофобия срещу Русия:

https://trud.bg/световни-звезди-и-медии-в-един-глас-руснаците-не-трябва-да-продължават-да-участват-на-олим/

преди 2 минути, Anneliese написа:

руснаците никога няма да си получат медалите.

Тук си прав! Никога няма да си получат медалите

преди 3 минути, Anneliese написа:

Ще е добре и и Новак да не годим там.

Той така или иначе, няма да бъде допуснат до Ролан Гарос

• Автор

А твоите хора така или иначе няма да спечелят Третата световна война!

Във въоръжението Русия ви бие яко!

Браво на КАС засега! Дано да поставят УАДА на място!:yanim:

https://dsport.bg/kas-osadi-neefektivnoto-funkcionirane-na-antidopingovata-sistema-pri-sluchaa-s-kamila-valieva.html

на 17.02.2022 г. в 14:15, Anneliese написа:

Край вече! уморих се! Оттук нататък вече ще бойкотирам Олимпийските игри и хич няма да ги гледам. Мислех, че на тези, като домакин е Китай, няма да има политизирани и провокации и нечестно нагълтване с медали от страна на прокажени страни като САЩ, Германия, Япония, Норвегия и подобни......................

Яд ме е, истински ме е яд! Съсипаха живота на едно 15 - годишно момиче!  Няма да си получи медалите и славата, само защото е рускиня!

Съжалявам, че няма нормални хора, които да друснат един як бойкот на тия политизирани игри и спрат да ги гледат!  Тогава финансово игрите ще загубят много, ама страшно много!

Игрите вече не са истински игри и го казвам с голяма болка.

Русофобите да не се обаждат, знаем ви наузист мръсните игрички и лицемерният ви морал, както и лицемерните ви приказки! Спестете си ги!

Дано един ден да се върне същото тъпкано на някоя 15 - годишна американска дрисла!  Не сълзи, а друго да реве!

Жал ми е за Камила. Красива, талантлива, грациозна - и отнемат заслужения медал на основа антисемитизъм!

Всеки, който си мълчи и подкрепя издевателствата над руснаците и над истинските таланти, само защото са руснаци или източноевропейци, е нацист и престъпник!

Дано вашите 15 годишни дъщери изпитат същото!

Един ден САЩ ще има да връща с кръв, пот и сълзи откраднатите медали или равностойността им в злато!

На мястото на Путин щях да звънна на германеца и да му кажа да избира между мръзнещи сънародници и справедливост!

Нали въпреки допинга, пак я пуснаха да играе. Какъв е проблемът?

• Автор

Че не и дават златото, спечелено отборно и съвсем заслужено! Не само на нея, но и на целия руски отбор!

Това е ксенофобия срещу руснаците!

Томас Бах е казал, че и да спечели, и да не спечели Камила, отборното злато няма да им го даде!

Ето го официално:

https://olympics.com/beijing-2022/olympic-games/en/results/figure-skating/medal-standings.htm

преди 1 минута, Anneliese написа:

Че не и дават златото, спечелено отборно и съвсем заслужено! Не само на нея, но и на целия руски отбор!

Томас Бах е казал, че и да спечели, и да не спечели Камила, отборното злато няма да им го даде!

Такива са правилата! Щом един от отбора е закован със забранена субстанция, значи нищо не са спечелили

• Автор

Виж ти, Томас Бах е бил фехтовач.....................Сигурно този му е бил идола:

3294160601203153g.jpg

преди 4 минути, NewRedDragon написа:

Такива са правилата! Щом един от отбора е закован със забранена субстанция, значи нищо не са спечелили

Отборът? Целият? Чу се само за Камила.

преди 10 минути, Anneliese написа:

Ето го официално:

https://olympics.com/beijing-2022/olympic-games/en/results/figure-skating/medal-standings.htm

Те руснаците обичат да реват.

https://gong.bg/oshte-sport/tokyo2020/multimedia/video/rusiia-priema-tezhko-zagubata-ot-bylgariia-tova-e-obidno-646931

Русия приема тежко загубата от България:

Това е обидно

369-229-ansambyl.jpg

• Автор
Цитат

но не поставят под съмнение заслужения успех на българките, които бяха посочени като основните конкурентки на Русия. 

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.