Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Бойкот на Олимпийските игри

Featured Replies

преди 2 минути, petie1 написа:

Или да осигури безплатен транспорт до там чрез маркисизма

Аз съм 100 процента сигурен, че Полина от Берковица няма ни една руска вещ в дома си.

Няма нищо руско в дома си. 

Тя даже не знае, кои са руските неща.

Вместо Ну, погоди! гледа Том и Джери.

• Отговори 127
  • Прегледи 5,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Аз съм 100 процента сигурен, че Полина от Берковица няма ни една руска вещ в дома си. Няма нищо руско в дома си.  Тя даже не знае, кои са руските неща. Вместо Ну, погоди! гледа Том и Дж

• Емил Костов
    Емил Костов

Тя и Ането взема допинг. Я и прати един дракон да я провери, че да мирне най-после!

• Анке, нали щяхте да се взимате двамината с bootlicker?! Недейте повече чакайте! И без това сте си лика-прилика досущ като 2 капки мастика Направи го един берковски зет, ще си паснете идеално

преди 12 часа, Емил Костов написа:

Простотията ми идва в повече някой път! А, че не си заслужава то е ясно!

Абе с простотията може само се забавляваш и нищо друго особенно с такива кат Анка Нацистка леле даже и рима има

преди 9 минути, АСПЕКТ написа:

Аз съм 100 процента сигурен, че Полина от Берковица няма ни една руска вещ в дома си.

Даже не е джиткала "Тетрис" и "Яйцата" , поне две конзоли съм трошил с тетрис :)

• Автор
преди 13 минути, АСПЕКТ написа:

Всъщност, имам.

Една от учителките ми за 20 годишния ми юбилей (бях в 12 клас), ми подари красиви руски сувенири - руска дървена лъжица, прекрасно изрисува и една прекрасна руска гривна. А от малка много си мечтая да си купя една хубава матрьошка. Като дете имах един брой на руското детско списание "Весели картинки", но го затрих. Гледала см и "Ну погоди", заедно с "Том и Джери" и "Пиф и Еркюл". Беше ми тъжно, че си нямах хубава панорамна книжка, бях виждала такива у съседите.

Иначе да, руски език не обичам, труден ми е за четене с допълнителните три букви, труден ми е колкото испанския.

От малка искам да посетя и Москва. Сестрата на баща ми е учила там и при баба и дядо съм виждала картички с изгледи от Москва. Храмът "Василий Блажени" ми приличаше на захарна къщичка.:shy11:

Руската литература не ми е любима, но съм чела книгата "Крокодилът Гена и неговите приятели", и филмчетата съм гледала.

А като видях руското Сънчо по руския канал с който се сдобихме след промените, се почувствах като излъганото камилче. Техният Сънчо беше много по - хубав от нашия.:(

Първият ми плюшен Мики Маус тати ми го донесе от Русия, през 1994 година. Бях разочарована, въобще не приличаше на истинския Мики. Иначе имах и хубави кукли от там.

Виждала съм на живо самовар.

преди 31 минути, petie1 написа:

Щот е лицемерка

Нали бойкотираше олимпиадата ма опашата лъжльо?

"Евроспорт" ми върви за фон. Хвърлям око да видя как вървят чат - пат компрометираните игри. Вчера не гледах хокея, но случайно хванах края на мача. Шведите гледаха като препикани мушката.:lol6::cheerleading2:

преди 1 час, Anneliese написа:

Всъщност, имам.

1. Руска дървена лъжица, руска гривна.

2. А от малка много си мечтая да си купя една хубава матрьошка.

Като дете имах един брой на руското детско списание "Весели картинки", но го затрих

3. Иначе да, руски език не обичам, труден ми е за четене с допълнителните три букви, труден ми е колкото испанския.

4. От малка искам да посетя и Москва. :shy11:

5.Руската литература не ми е любима.

6.Виждала съм на живо самовар.:lol6::cheerleading2:

Over It Reaction GIF by X Factor Global

преди 2 часа, petie1 написа:

Или да осигури безплатен транспорт до там чрез маркисизма

Лесна работа, ще пише че отива на бригада, а другарката Анка ще я пишем бригадирка.

преди 1 час, АСПЕКТ написа:

Over It Reaction GIF by X Factor Global

Саймън по-скоро би реагирал така :

uhhhh.gif&q=0&b=1&p=0&a=1

преди 5 часа, Anneliese написа:

"Евроспорт" ми върви за фон. Хвърлям око да видя как вървят чат - пат компрометираните игри. Вчера не гледах хокея, но случайно хванах края на мача. Шведите гледаха като препикани мушката.:lol6:

Тогава  ко ми бойкотираш? Лицемерка си и тва е

преди 2 часа, Bubbles написа:

Лесна работа, ще пише че отива на бригада, а другарката Анка ще я пишем бригадирка.

Вярно бре не се  сетих

преди 1 минута, petie1 написа:

Тогава  ко ми бойкотираш? Лицемерка си и тва е

Не знам какво гледа, като има проблем с очите.

преди 2 минути, Емил Костов написа:

Не знам какво гледа, като има проблем с очите.

Абе има тя май нищо й няма щом кат шаржове пише и рови за архивни кадри и филми за евреи

• Автор

Шведите губят унизително на хокей от Словакия.:cheerleading2::cheerleading2::cheerleading2::popcorn2:

Жалко, че Русия не взе златото във волната програма на двойки. Нарочно така направиха подреждането, че китайците да са последни и те да вземат златото!

Изключително русофобски игри.:angry:

А можеше Русия да вземе злато, сребро и бронз.  За депресия на Томас Бах и САЩ.

преди 5 минути, petie1 написа:

Абе има тя май нищо й няма щом кат шаржове пише и рови за архивни кадри и филми за евреи

Това го е казвала лично тя още в предишния си профил. 

преди 54 минути, Емил Костов написа:

Това го е казвала лично тя още в предишния си профил. 

Знам ама мисля че ме разбра де

преди 57 минути, Anneliese написа:

Шведите губят унизително на хокей от Словакия.:cheerleading2::cheerleading2::cheerleading2::popcorn2:

Жалко, че Русия не взе златото във волната програма на двойки. Нарочно така направиха подреждането, че китайците да са последни и те да вземат златото!

Голям Бойкот й удари на тая олимпиада бре спор няма :lol6:

преди 4 часа, Anneliese написа:

Ako не бе твоя бойкот, нямаше да разбера, че тече олимпиада!!! Олимпийците под прозореца ми да се чекнат, ще го затворя на мига. Куха работа е това, да си губиш времето в киризене на зрелища. Римско изобретение на цезарите за успокоение на плебса.
И кой е Томас Бах? Евреин? И за какво и е на Русия още злато. Якутия е претъпкана от такова. Над 10гр на тон руда!!!

• Автор

Много си зле с историята,  олимпийските игри водят началото си от Древна Гърция и са се провеждали само и единствено там.

На Русия злато не и трябва принципно, но САЩ политизираха игрите, а и започнаха да изкарват руснаците подчовеци. Хубаво е когато руснаците доказват, че разбират от игри, и че могат и да печелят и без зобене. Наркотиците и без друго замъгляват разума. Нищо, че дават сила.:getout:

преди 2 минути, Anneliese написа:

...че могат и да печелят и без зобене.

Никой, Анке, не може да печели в днешно време без зобене - то какво ти днешно, като говорим за поне от половин век насам, но да речем тогава не е засягало толкова спортове; в днешно време обаче, просто забрави.

След горният коментар Анке, си представи че любимото ти момченце е употребило допинг и почвате любовната игра. До сабахляим (сутринта)ще ти спука шушоните от секс. Дали можеш му издържа?

преди 34 минути, Anneliese написа:

Много си зле с историята,  олимпийските игри водят началото си от Древна Гърция и са се провеждали само и единствено там.

На Русия злато не и трябва принципно, но САЩ политизираха игрите, а и започнаха да изкарват руснаците подчовеци. Хубаво е когато руснаците доказват, че разбират от игри, и че могат и да печелят и без зобене. Наркотиците и без друго замъгляват разума. Нищо, че дават сила.:getout:

Да, ама са били голи и то само мъже.

И нямало факла. Хитлер я измислил. През 1936 година.

https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/9b/DR_1936_613_Olympische_Sommerspiele_Fackellauf.jpg/220px-DR_1936_613_Olympische_Sommerspiele_Fackellauf.jpg

220px-DR_1936_613_Olympische_Sommerspiel

• Автор

Мислиш ли, че не ги знам тези факти? Само дето не ми пука от тях. Пука ми да няма политика и антисемитизъм на игрите.

А за любимия ти фюрер се знае, че обича да представя чужди идеи за свои.

• Автор

Дано нормалният свят да бойкотира следващите олимпиади. След 4 години мафиотска Италия също ще е политически коректна.

Предпочитам нормалните хора да си направим отделни, свои игри, с друго име, с лого, знаме и всичко както си му е реда.  Със справедливи и непредубедени журита и съдии.

Колкото и да го отричате, това бяха най - ксенофобските игри в историята, буквално задминаха Мюнхен 1936!

При една война обаче Финландия много яко ще загуби!

преди 3 часа, Anneliese написа:

Дано нормалният свят да бойкотира следващите олимпиади. След 4 години мафиотска Италия също ще е политически коректна.

Предпочитам нормалните хора да си направим отделни, свои игри, с друго име, с лого, знаме и всичко както си му е реда.  Със справедливи и непредубедени журита и съдии.

Колкото и да го отричате, това бяха най - ксенофобските игри в историята, буквално задминаха Мюнхен 1936!

При една война обаче Финландия много яко ще загуби!

Ко става бре бойкотирашата  фините да не биха руснаците че пак взе да палиш войни? При война няма да има победили

• Автор

Много ти знае сбърканият ти болен арийски мозък  дали няма да има победили!

Самозалъгваш се, само защото не искаш да прогледнеш истината за руската армия и нейното въоръжение! Не искаш да си представиш любимия ти Фашингтон целият в ядрени пламъци!

На теб може и да ти е забавно как руснаците търпят ксенофобия и гаври, на мен не ми е!

Това е тормоз над славяни!:angry22:

Руснаците водиха ВСВ именно, за да няма повече такива игри и такава сбъркана идеология!

Всяка една гавра към славяни ме вбесява! И ние можем да сме на същото положение, ако "не слушаме" сбърканите САЩ!:angry22:

Искам САЩ да изчезнат от лицето на Земята, за да има мир! После нацизмът лесно ще го довършим!

Какво лично на теб са ти сторили руснаците, ама лично, че да ги мразиш така?:angry22:

Твоят германец Томас Бах съсипа едно невинно руско момиче, а се прави на моралишст.

Жалко, че чак като пукне (дано да е скоро), ще се разбере, че семейството му е нацистко!

Пожелавам му  неговата внучка да се сблъска със същите дискриминация и ксенофобия, да и отнемат мечтата и да реве!  Да плаща за престъплението на дядо си!

преди 1 час, Anneliese написа:

Много ти знае сбърканият ти болен арийски мозък  дали няма да има победили!

Самозалъгваш се, само защото не искаш да прогледнеш истината за руската армия и нейното въоръжение! Не искаш да си представиш любимия ти Фашингтон целият в ядрени пламъци!

На теб може и да ти е забавно как руснаците търпят ксенофобия и гаври, на мен не ми е!

Това е тормоз над славяни!:angry22:

Руснаците водиха ВСВ именно, за да няма повече такива игри и такава сбъркана идеология!

Всяка една гавра към славяни ме вбесява! И ние можем да сме на същото положение, ако "не слушаме" сбърканите САЩ!:angry22:

Искам САЩ да изчезнат от лицето на Земята, за да има мир! После нацизмът лесно ще го довършим!

Какво лично на теб са ти сторили руснаците, ама лично, че да ги мразиш така?:angry22:

Твоят германец Томас Бах съсипа едно невинно руско момиче, а се прави на моралишст.

Жалко, че чак като пукне (дано да е скоро), ще се разбере, че семейството му е нацистко!

Пожелавам му  неговата внучка да се сблъска със същите дискриминация и ксенофобия, да и отнемат мечтата и да реве!  Да плаща за престъплението на дядо си!

Сега пък станах ариец бахму, в предишен пост ти казах че не мразя руснаците а даже ги уважавам и се уча от техните статии и книги  така че тва са твои свободни съчинения а и при една ядрена война каквато искаш ти няма да има победили ако ще руската армия да е с извънземно въорежение ей тва не можеш го разбереш :) 

А ако тоя Томас Бах се окаже евреин а не нацист тогава какво ще плямпаш? :lol6:

Айде чакам поредния шарж да видя какъв ще стана пък в него :)

• Автор

Евреин, друг път.

Как ще коментираш факта, че той изобщо не даде златните медали на руския отбор по фигурно пързаляне? На мен ми намирисва точно на ксенофобия.

Следващите игри просто няма да ги гледам.

Иска ми се да ги бойкотираме,  не виждам смисъл да пращаме "спортисти" - туристи. Ние нито имаме истински спортисти, нито печелим медали. По - добре тези пари да се дадат за нещо друго.

И, преди да ми опонираш, точно твоите САЩ съсипаха нашия спорт. Не искаха конкуренция.

преди 1 минута, Anneliese написа:

Как ще коментираш факта, че той изобщо не даде златните медали на руския отбор по фигурно пързаляне?

Ще ги даде, след приключване на разследването, но не "руския" отбор. Такъв няма!

преди 2 минути, Anneliese написа:

Следващите игри просто няма да ги гледам.

Никой няма да трогне от това

преди 3 минути, Anneliese написа:

Иска ми се да ги бойкотираме,  не виждам смисъл да пращаме "спортисти" - туристи. Ние нито имаме истински спортисти, нито печелим медали. По - добре тези пари да се дадат за нещо друго.

Като изкарате кадърни спортисти - ще печелите медали. Спорта си е бизнес

преди 20 минути, NewRedDragon написа:

Ще ги даде, след приключване на разследването, но не "руския" отбор. Такъв няма!

Никой няма да трогне от това

Като изкарате кадърни спортисти - ще печелите медали. Спорта си е бизнес

Тя и Ането взема допинг. Я и прати един дракон да я провери, че да мирне най-после!

преди 16 часа, Anneliese написа:

Мислиш ли, че не ги знам тези факти? Само дето не ми пука от тях. Пука ми да няма политика и антисемитизъм на игрите.

А за любимия ти фюрер се знае, че обича да представя чужди идеи за свои.

Нещо за Бурунди ще кажеш ли?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.